- İsim
- MetinK.
- Araç
- Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz
Metin hocam, TPMS kablolama ve beyin kısmının montajı araç çok dağılmadan kolayca yapılıyor muydu?
Ben tüm araçlarıma yaptırdım arka tamponun tam orta demirine bağlantı yapılıp kablo çekildi kolaydı ama mk8 olan iki aracımdada sorun yaşadım sürekli hata aldım dört kez sensör değiştirdim iki kez beyin aldım dünya masraf ve araç hiç birinde kabul etmedi sonra normale döndüm konumda paylaşmıştım…
@İlker34 kardeşim ise sağ arka tekerliğin oraya bir çok mk8 montajı yaptı stoplar ve arka tampon sökülmeden temiz iş çıkarıyor ve çalıştı bende bir kadersizlik oldu…
Benim için sıkıntı şuydu şimdi pipirik adamım en ufak şeyde araçta kaşıntı başlıyor bende örneğin normal sistem ile sadece belli hava düşmesinde şişiriyoruz ama bu tpms sistemde sürekli bakmaya başladım 36 basıyorum sürekli düşüyor gidip baktırıyorum hiç bir şey çıkmıyor kafayı yedim bir ara arka sol sensör beyin haberleşmedi 4 kez sensör değiştirdim yine olmadı dedim ya kafayı yicem @İlker34 gittim eski sistemi kodlattım beyini çıkardım…
Bir daha yapar mıyım hayır psikolojim bozuldu sürekli hata görmekten…