1.5e tsi süzülme modu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ayhan5353
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Ayhan
arkadaşlar. 1.5 e tsi araç ayağını gazdan çekince her fırsatta motoru kapatıyor yada uzun yolda süzülme moduna geçiyor. Bunu kapatmak mümkünmüdür. obd cihazıyla . motorun sürekli kapatıp çalıştırılması bence uzun vadede çok sağlıklı değil. Hatta bir keresinde uzun yol yaptım. D modunda kullandım . Ayağımı gazdan çektiğim her fırsatta motoru kapatıp süzülme moduna geçiyor . Klima sona açıksa boşa alıp salınıyor. Durduğumda sağ şoför koltuğun altındaki batarya fanı çalışıyordu . Batarya fanına dokunduğumda cayır cayır yanıyordu. s modunda öyle yapmıyor tabi. Bir kere de uzun yolda s modunda kullandım. o zaman bataryada en ufak bir fan sesi ve ısınma yoktu. Kısaca bu sistemi kapatmak mümkünmüdür.

Avrupada yapanlar var. Burda da vardır illaki

Avrupada yapanlar var. Burda da vardır illaki
Araştırdım fakat bukamadım. Bir tane vagcom işiyle ilgilenene sordum. Sfd2 var bu yeni 1.5etsi lerde . Bie noktaya kadar işlem yapılıyor. Eskiler gibi her şeye dokunamıyorsun servis dışında dedi

trafikte kulakcıkları kullanın araç tam motoru kapatmaya yakın vites düşürme kulakcığına basarsanız motoru siz gaza basana kadar kapatmayacaktır

Aşağıdaki konudan alıntıladım.

Aşağıdaki konudan alıntıladım.

motor kapalıyken de vites düşürmeye basarsanız hemen motoru açıp d moduna alıcaktır. ayrıca tam kapanacağı sıra da vites düşürmeye basarsanız motoru kapatmadan siz gaza basana kadar motoru kapatmayacaktır. bu şekilde kullanmaya çok alıştım isteğe bağlı süzülmeyi kullanıyorum

motor kapalıyken de vites düşürmeye basarsanız hemen motoru açıp d moduna alıcaktır. ayrıca tam kapanacağı sıra da vites düşürmeye basarsanız motoru kapatmadan siz gaza basana kadar motoru kapatmayacaktır. bu şekilde kullanmaya çok alıştım isteğe bağlı süzülmeyi kullanıyorum
Genelde sport modda kullanıyorum. O zaman hiç kapatmıyor. Ama bu durum özelliklerden kapatılırsa bence daha kullanışlı olur

S modu hem 12v akü hemde 48v akü için vitamin gibi bir şey, ara ara kullanmakta çok fayda var özellikle az kullanılan araçlarda

Geri