Araba harbiden çok temiz.
temiz diye diye eskimiş 6 yıllık araçAraba harbiden çok temiz.
Ama dün dediğim buydu işte. Life paket 8.5 bulursun bu paraya. Neden comfortline arabaya vereyim bu parayı
Dün biriyle tartıştık bu konuda aynı fikirdeyim sizle aynı şeyi yazdım zatentemiz diye diye eskimiş 6 yıllık araç
vosmer'den alınmış öyle demeAraba harbiden çok temiz.
Ama dün dediğim buydu işte. Life paket 8.5 bulursun bu paraya. Neden comfortline arabaya vereyim bu parayı
Bulamazsın hocam bu fiyata. 100 daha eklemesi gerekiyor 8.5 için bu günün piyasasına göre.Araba harbiden çok temiz.
Vallaha ya nerden çıkışlı ise banane. Benim arabam da Avek çıkışlı +100 bin istiyorum.vosmer'den alınmış öyle deme
bende bunlara tutuluyorum doğuş çıkışlı yok bilmem ne çıkışlı
50 daha eklesem bulurum ilandaki fiyatlar şişik pazarlıkla alırsın o fiyatlara. 1800 lere ilanlar varBulamazsın hocam bu fiyata. 100 daha eklemesi gerekiyor 8.5 için bu günün piyasasına göre.
Muğlada arsa da veriyor yanında sanırım.
gerçekten gsr2 çok işimize yarıyor ön tampon kaput çamurluk hepsini çiziksiz kurtardıetsi kötüleye kötüleye bu hale geldi piyasa. cidden 6 7 yaşındaki arabaya bu fiyatlar fazla değil mi? yeni araçlardaki GSR2 muhabbeti bile yeter bazı şeyler için
herkes biliyor zaten bu araçları kim türkiyeye getiriyorVallaha ya nerden çıkışlı ise banane. Benim arabam da Avek çıkışlı +100 bin istiyorum.
50 daha eklesem bulurum ilandaki fiyatlar şişik pazarlıkla alırsın o fiyatlara. 1800 lere ilanlar var
varsa ilan paylaş yarın alalım hocam istanbuldayım.1.8 nerde 1.7 nerde. 100 bin az para değil kimse 100 bin pazarlık yapmazVallaha ya nerden çıkışlı ise banane. Benim arabam da Avek çıkışlı +100 bin istiyorum.
50 daha eklesem bulurum ilandaki fiyatlar şişik pazarlıkla alırsın o fiyatlara. 1800 lere ilanlar var