Bu parayı buna veren ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan momentS7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araba harbiden çok temiz.

Ama dün dediğim buydu işte. Life paket 8.5 bulursun bu paraya. Neden comfortline arabaya vereyim bu parayı
vosmer'den alınmış öyle deme :)
bende bunlara tutuluyorum doğuş çıkışlı yok bilmem ne çıkışlı

Araba harbiden çok temiz.

Ama dün dediğim buydu işte. Life paket 8.5 bulursun bu paraya. Neden comfortline arabaya vereyim bu parayı
Bulamazsın hocam bu fiyata. 100 daha eklemesi gerekiyor 8.5 için bu günün piyasasına göre.

vosmer'den alınmış öyle deme :)
bende bunlara tutuluyorum doğuş çıkışlı yok bilmem ne çıkışlı
Vallaha ya nerden çıkışlı ise banane. Benim arabam da Avek çıkışlı +100 bin istiyorum. 😑
Bulamazsın hocam bu fiyata. 100 daha eklemesi gerekiyor 8.5 için bu günün piyasasına göre.
50 daha eklesem bulurum ilandaki fiyatlar şişik pazarlıkla alırsın o fiyatlara. 1800 lere ilanlar var

etsi kötüleye kötüleye bu hale geldi piyasa. cidden 6 7 yaşındaki arabaya bu fiyatlar fazla değil mi? yeni araçlardaki GSR2 muhabbeti bile yeter bazı şeyler için

etsi kötüleye kötüleye bu hale geldi piyasa. cidden 6 7 yaşındaki arabaya bu fiyatlar fazla değil mi? yeni araçlardaki GSR2 muhabbeti bile yeter bazı şeyler için
gerçekten gsr2 çok işimize yarıyor ön tampon kaput çamurluk hepsini çiziksiz kurtardı🤭 yoksa kaç kere toslayacaktım forumdaki bazı arkadaşlar bilir beni

Vallaha ya nerden çıkışlı ise banane. Benim arabam da Avek çıkışlı +100 bin istiyorum. 😑

50 daha eklesem bulurum ilandaki fiyatlar şişik pazarlıkla alırsın o fiyatlara. 1800 lere ilanlar var
herkes biliyor zaten bu araçları kim türkiyeye getiriyor

A 101- BİM Çıkışlı olcak değil zaten :ROFLMAO:

varsa ilan paylaş yarın alalım hocam istanbuldayım.1.8 nerde 1.7 nerde. 100 bin az para değil kimse 100 bin pazarlık yapmaz

bu bütçeye önce 2023-24 golf 8 1.0 etsi life, sonra 2020 a3 35 tfsi dynamic bakardım, 2 araca da istediğin donanımı sonradan ekleyebiliyorsun zaten

Geri