Tüm Carplay kullanıcıları için gelen güncelleme (Apple)

vallahi aynı 39 yaşında biri olarak :)

farklı özellik ve bu şekilde güncellemeleri burdan paylaşmaya devam edicem görürsem.

vallahi aynı 39 yaşında biri olarak :)

farklı özellik ve bu şekilde güncellemeleri burdan paylaşmaya devam edicem görürsem.
iOS 26 dan çok şikayet gördüm şarj hızlı bitiyor, çok ısınıyor telefon gibisinden ne kadar doğru

iOS 26 dan çok şikayet gördüm şarj hızlı bitiyor, çok ısınıyor telefon gibisinden ne kadar doğru
Bende de 13 Pro var, artık biraz eskidi sayılır. Dediğiniz durumu ben de yaşadım, hatta "keşke yüklemeseydim" bile dedim ilk etapta.

Sonrasında Apple bir açıklama yaptı; uygulamalar güncellense de arka planda sistem verilerinin işlenmesi 1-2 gün sürebiliyormuş. Yani sistemin tam oturması zaman alıyor.

Şu an ise önceki sürüme göre çok daha iyi performans verdiğini düşünüyorum.

Şuanda söylendiği gibi sorun yok

https://onedio.com/haber/apple-ios-...leri-artinca-apple-dan-aciklama-geldi-1314434

İlki shortcuts ile halihazırda vardı sanırım.Direkt dosyadan çalma özelliği yeni olabilir ama metin okuyabiliyor veya spotifydan istediğin şarkıyı çaldırabiliyordum.Ben de spotifydan karaşimşek müziğini koymuştum ilk çalıştırmada,arkadaşlarla baya gülüyorduk. Ios 26ya geçmek istemeyip deneyecekler varsa bakabilir.

bu kadar multimedya ekran delisi olan son model telefon alsın araba da teknoloji güvenlik ile ilgili kullanılmalı oyuncak olarak değil

bu kadar multimedya ekran delisi olan son model telefon alsın araba da teknoloji güvenlik ile ilgili kullanılmalı oyuncak olarak değil
Forum sitelerinin asıl amacı, benzer ilgi alanlarına sahip insanların bilgi alışverişinde bulunması, deneyimlerini paylaşması ve birbirine destek olmasıdır.

Böyle bir özellik var.
Ben kimseye zorla yapsın demiyorum.

8inçlik ekranda IOS26 Carplay nasıl duruyor deneyen dolu mu?

iphone 16 ya yanlışlıkla yükledim ama menunum. Isınma pil bitme sorunu yok. Carplay yenilikleri güzel.

Forum sitelerinin asıl amacı, benzer ilgi alanlarına sahip insanların bilgi alışverişinde bulunması, deneyimlerini paylaşması ve birbirine destek olmasıdır.

Böyle bir özellik var.
Ben kimseye zorla yapsın demiyorum.
bende fikrimi belirttim hocam

Geri