Tüm Carplay kullanıcıları için gelen güncelleme (Apple)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xcorpit39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xcorpit39

Katılımcı Üye

İsim
Onur
Araç
Golf 8,5 + Porsche 911
Herkese keyifli, mutlu ve güzel günler dilerim. Kazasız belasız sürüşler olsun! (y)

Dün akşam telefonum güncelleme aldı. Bu sabah araca bindiğimde CarPlay’de bazı şeyler garip geldi, “Eyvah, yine bir sorun mu başlıyor acaba?” diye düşündüm ama...

Durum farklıymış 😊
Apple kullanıcıları için CarPlay kullanan tüm marka ve modellerde yeni bir güncelleme gelmiş.

Sürücüler için önemli kolaylıklar sağlanmış. Özellikle uzun süredir beklediğim iki özelliğin gelmiş olması gerçekten harika oldu!

67abebb5-c5d5-443c-8fbc-92ec1f3f93d2.jpg

Son düzenleme:

Bende yükledim güncellemeyi telefona lakin araca hiç inmedim bugün, yarın sabah bakacağım…

Sen araçta kontrol edebildin mi…

Ben navigasyonda bir değişiklik var mı onu merak ediyorum açıkcası…

Son düzenleme:
Bende yükledim güncellemeyi telefona lakin araca hiç inmedim bugün, yarın sabah bakacağım…

Sen araçta kontrol edebildin mi…

Ben navigasyonda bir değişiklik var mı onu merak ediyorum açıkcası…
Metin Abi selam,

Çok detaylı bakamadım ama sabah işe giderken 10 dakika kadar inceledim.

Navigasyon açıkken biri aradığında artık ekran tamamen değişmiyor. Eşime sabah deneme yaptırdım, beni aradı — arama ekranı küçük bir pencere olarak altta göründü ve navigasyon ekranı kaybolmadı. Bu özelliği gerçekten çok beğendim.

Ayrıca widget’larda da değişiklikler olmuş. Hava durumu, takvim ve fotoğraflar gibi yeni içerikler geliyor.

Detaylı bakınca tekrar yorumlarımı paylaşırım.

Android auto kullanıcılarının yüzü gülmez mi🥲 Hiç güncelleme yok ve çok kullanışsız bence. Kocaman ekranda sadece 1 uygulama kullanabilmek yazık ya gerçekten

Metin Abi selam,

Çok detaylı bakamadım ama sabah işe giderken 10 dakika kadar inceledim.

Navigasyon açıkken biri aradığında artık ekran tamamen değişmiyor. Eşime sabah deneme yaptırdım, beni aradı — arama ekranı küçük bir pencere olarak altta göründü ve navigasyon ekranı kaybolmadı. Bu özelliği gerçekten çok beğendim.

Ayrıca widget’larda da değişiklikler olmuş. Hava durumu, takvim ve fotoğraflar gibi yeni içerikler geliyor.

Detaylı bakınca tekrar yorumlarımı paylaşırım.

Bende sevindim bu duruma sabah deneyeceğim…

Android auto kullanıcılarının yüzü gülmez mi🥲 Hiç güncelleme yok ve çok kullanışsız bence. Kocaman ekranda sadece 1 uygulama kullanabilmek yazık ya gerçekten
Burda haklısın ama şu var
ama demekki apple daha fazla ar-ge yapıyor arka planda
bunu yapınca kullanıcısıda vazgeçmiyor bir daha hep yenilik yapıcağını vs düşünüyor
pazarlaması iyi

Geri