- İsim
- ㅤ
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Kaput piston gibi şeyler arabanın sürüş hissiyatını değiştirmez. Ben bana hissettirdiğine bakarım. Abarttığınız gibi bir düşüş yok.çok güzel detaylara değinmişsiniz ancak torpido kaplaması inanın hiç umrumda değil. golf 7 deki malzeme kalitesi her yönüyle 8'de yok bu bir gerçek. çünkü belli bir yıl sonra araçlardaki bazı parçalardan maliyet konusunda kaçınıldı (ör:kaput pistonu) o yüzden bu parçadan ziyade parçanın hammadde kalitesine kadar hemen her araçta etkili (belki 3 büyükleri kapsamıyordur)
katılmanızın şöyle önemi var son 1 yılda takip ettiğinizle aman aman hakim olamazsınız bu durum benim yılımlada alakalı.
Etsi konusunda mutabıkız söylenecek bir şey yok ancak 1200-1300lere leon piyasası gelmişken 1400'ün altında golf olmaması ve satılması kaçınılmaz.
Ayrıca bu forumdan takip etmeye başlamadım. Yıllardır forumlarda dolanırım. Bu foruma sonradan üye olmam takip etmediğim anlamına gelmiyor. İnternetteki tek Forum burası değil.
Leon piyasası da benzer sebeplerden pahalı. Piyasacılar yüzünden arttı piyasası + Golf bu kadarsa biz niye ucuza satıyoruz kafasından dolayı böyle. Scirocco ile ortak kaderi paylaşıyor diyebiliriz yani. Nasıl ki piyasa arabasi olduğu için pahalı ise Scirocco, Leon da öyle oldu çoğunlukla