Vcds den kısa farlar ve gündüz farları gitti yardımınıza ihtiyacım var.

İsim
Burak
Araç
Golf 7/2013
Herkese merhaba aracın gündüz farları kapalıydı vcds üzerinden açmayı denedim ancak gündüz farları hala yanmıyor sol kısa far da gitti sagda herhangi bir problem yok birşeyleri karıştırdım ama işin içinden çıkamıyorum.Arac golf 7 2013 midline plus.Herkese çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG20250915121534.jpg
    IMG20250915121534.jpg
    137.8 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG20250915121528.jpg
    IMG20250915121528.jpg
    140.2 KB · Görüntüleme: 3

Ekleme:Aracı geri vitese takınca, sağa sinyal verince ve direksiyonu sağa cevirince yanıyor sol kısa far ne oldu nasıl oldu anlamadım.

Son düzenleme:
Upvote 0
Aşağıdaki şemaya göre önce sağ tarafın kodlarını bir yere not edin. Aynı ayarları sol tarafa uygulayın lamba bozuk değilse sorununuz çözülecektir.

leuchte guide.jpg
Hocam sağ ile aynı yapıyorum ama hala normal yanması konumunda yanmıyor.Araci R ye aldigimda yanıyor geri vites lambaları doğru şekilde yanıyor ama onlarla birlikte sol kısa da yanıyor.Long codingle ilgili birşey olabilir mi ? ChatGptye sordum saçma sapan farklı şeyler söylüyor o da anlamadım.

Upvote 0
Log atabilirseniz eğer daha yardımcı olabiliriz hocam, backup şeklinde de alabilirsiniz.
Sanırım kanallar karışmış olsa gerek, geri viteste yanıyor ise.

Upvote 0
Log atabilirseniz eğer daha yardımcı olabiliriz hocam, backup şeklinde de alabilirsiniz.
Sanırım kanallar karışmış olsa gerek, geri viteste yanıyor ise.
Usta kısa far olayını hallettim ama şimdi fark ettim anahtarı parka da alsan kısaları yakıyor anahtarı kısaya cevirince hicbirsey değişmiyor.

Son düzenleme:
Upvote 0
Usta kısa far olayını hallettim ama şimdi fark ettim anahtarı parka da alsan kısaları yakıyor anahtarı kışlaya cevirince hicbirsey değişmiyor l.
Senin durum baya karışmış gibi gözüküyor. işlemlere başlamadan yani bu sorunlar başlamadan önce yedek almışmıydın?

Upvote 0
Herkese merhaba aracın gündüz farları kapalıydı vcds üzerinden açmayı denedim ancak gündüz farları hala yanmıyor sol kısa far da gitti sagda herhangi bir problem yok birşeyleri karıştırdım ama işin içinden çıkamıyorum.Arac golf 7 2013 midline plus.Herkese çok teşekkür ederim.
Konumu Mersin olarak görüyorum. Erdemliye gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım

Upvote 0
vlb10 dediğiniz kanal boştur. yanlış yerlerde uğraş veriyorsunuz. 6abl sol kısa far.
İşteyim şimdi eve geçince 6abl yi deneyeceğim vlb10 üzerinde yoğunlaştım sürekli hocam.
Konumu Mersin olarak görüyorum. Erdemliye gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım
Mersin'de değilim usta şu anda ya olsam kesinlikle uğrardım yanınıza şehir dışındayım.

Upvote 0

Geri