- İsim
- Ahmet
- Araç
- Golf 8 1.0 e-tsi
Hayırlı olsun Metin Abi, güzel günlerde kullanın
@metinkar Merhaba, aldığınız yaylar arkası bağımsız süspansiyonlu araçlarda kullanılıyor. Torsiyonlu süspansiyona takmak sorun yaratır mı acaba? Birde konforu ne kadar değiştirdi?

hayırlı olsun abi. yay montajını yine aynı yerde mi yaptırdın? yaydan sonra tekrar rot yaptırdın dimi?Merhaba, maalesef tadını çıkartamadım ben, bizim delikanlı ben daha dip sürmek istiyorum dedi, ben ne dediğini anlamadım bir baktım araç biraz daha düşmüş birlastan alınan eibach yay ile…
Yaylar evde duruyor isteyene servis rakamın altında verebilirim…
Düşünenler için;
Eibach Volkswagen Golf 8 - 8.5 - 1.5 Tsı/eTsı Pro-Kit 30 mm E10-85-051-03-22 Spor Helezon Yay
https://app.hb.biz/RsaioOGBp0IH
İç yay kodları;
ÖN F11-15-021-01-VA
ARKA F11-15-021-01-HA
hayırlı olsun abi. yay montajını yine aynı yerde mi yaptırdın? yaydan sonra tekrar rot yaptırdın dimi?
metin abi kullandı. uyumlu ancak o yay torsiyona göre fabrikada test edilmemiştir diye düşünüyorum. yine de ben olsam eibach yerine servisten orijinal rline yay alırdım.@metinkar R Line yaylar torsiyon uyumlu mu acaba? 18 jantlı 1.0 eTSI R Line ve 18 jantlı 1.5 eTSI R Line’ın yaylarının parça numarası aynıysa uyar diye düşünüyorum ama nasıl doğrulayacağım işte.
150 lik olanlar bağımsız. 8.5 kasada 116 beygirlik 1.5 ler 1.0 larla aynı mantık. Yani torsiyonlu@omer Metin beyin aracı 1.5 değil mi? 1.5’ler bağımsız diye biliyorum.
Yani bahsettiğimiz yay 150’lik yayı doğru mudur?150 lik olanlar bağımsız. 8.5 kasada 116 beygirlik 1.5 ler 1.0 larla aynı mantık. Yani torsiyonlu
R line yayları farklı diye biliyorum, yani hem evet hem hayır. Bilen detaylı anlatır çok detaya sahip değilimYani bahsettiğimiz yay 150’lik yayı doğru mudur?
@metinkar R Line yaylar torsiyon uyumlu mu acaba? 18 jantlı 1.0 eTSI R Line ve 18 jantlı 1.5 eTSI R Line’ın yaylarının parça numarası aynıysa uyar diye düşünüyorum ama nasıl doğrulayacağım işte.