Golf Mk8.5 Rline Yay Temini ve Montajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yaklaşık 3-4 ay önce benim de Ankara'da aldığım fiyatlar 2 ila 5 bin arasında idi. Ortalaması 3 bin tl idi diyebilirim. Şimdi Ankara'da da tahminen 4 5 bin bandına gelmiştir ortalaması.
Maalesef sanayide iş yaptırmak yetkili servisle yarışır hale geldi...

Büyük şehir hep aynı…

Güven amortisör veya can air'den fiyat teklifi aldın mı Metin abi ? üyesi olduğum bir golf grubu avrupa yakasında sürekli bu iki firmayı tercih ediyor.

Güven amortisör veya can air'den fiyat teklifi aldın mı Metin abi ? üyesi olduğum bir golf grubu avrupa yakasında sürekli bu iki firmayı tercih ediyor.

Yok ilk şimdi duydum ismini arayayım bugün sorayım bakalım…

İkiside Başakşehirdeymiş…

Son düzenleme:
Yok ilk şimdi duydum ismini arayayım bugün sorayım bakalım…

İkiside Başakşehirdeymiş…
Evet abi ikisi de başakşehirde. İşçilikleri güzel. Özellikle can airden hepsi memnun. Fiyat konusunda bir fikrim yok ancak önemli olan işçilik kalitesi. Bir diğer konu da maslak sanayide güzel mekanikçiler var 1-2 tur atsan kafana yatan bir işletme bulursun diye düşünüyorum.

Evet abi ikisi de başakşehirde. İşçilikleri güzel. Özellikle can airden hepsi memnun. Fiyat konusunda bir fikrim yok ancak önemli olan işçilik kalitesi. Bir diğer konu da maslak sanayide güzel mekanikçiler var 1-2 tur atsan kafana yatan bir işletme bulursun diye düşünüyorum.

Cumartesi büyük ihtimal halledeceğim herşeyi…

Baktın seçenekler aklına yatmadı Anadolu yakasında Bosch car servisimiz var abi

Seve seve yardımcı olurum

Öncelikle Kesinlikle işini bilen Birine Yaptırınız.
Araba ile Uğraşan Tek Kişi Olmalı yada Birden Fazla ise Bir birlerinin yaptığı işi Kontrol Etmeli.
Eibach Pro Kit Yay Montajında Tavsiye üzerine Gittiğim Ustanın Hatalarından Bahsedeyim.
Acı Ama Gerçek Ben yaşadım Siz yaşamayın.
Sol Ön Montaj da Sorun Yok, (var da yok. Metal Koruma Sacının yamulması Diske Sürtmesi. Söküm Esnasında Yamulmuş)
Sağ Ön Montaj da Spor yay ile Gelen Amartisör Takozunun Eskisi Çıkartılmadan yenisinin de Amartisör Körüğünün içine Takılması.(Sonradan Takoz Kesilerek Teke Düşürüldü)
Sağ Ön Denge Kolunun Civatalarının Takılması Somunlarının Sıkılmaması (Liftten indikten Sonra Test Sürüşüne Çıkmadan Fark Edildi.)
Sol Arka Yay Montajında Eski yayı Çıkartmak için Salıncak Kolunu Aşağıya Gerdirmesi. O Sırada Far Seviye Sensörünü Kırması.
Benim Aracım ile ilgilenirken Gelen Diğer Araçlara Bakması da Dikkat Dağınıklığı Cabası.
Montaj Esnasında Aracın Başında Durmasa idim Bunların Hiçbirini Görmeyecektim.
Şuan Bir Sorun yok, Memleketimde Kendi Ustama da Gösterdim Kontrol Etti Sadece Far Seviye Sensörünün Ayağının Kırıldığı için Geçici Çözüm Bulduk.
Montaj yapan Tamirhanenin Önünden dahi Geçmiyorum.

DipNot: Adana da iş yerinin Adını vererek Gitmemenizi Tavsiye Ederim :)

Öncelikle Kesinlikle işini bilen Birine Yaptırınız.
Araba ile Uğraşan Tek Kişi Olmalı yada Birden Fazla ise Bir birlerinin yaptığı işi Kontrol Etmeli.
Eibach Pro Kit Yay Montajında Tavsiye üzerine Gittiğim Ustanın Hatalarından Bahsedeyim.
Acı Ama Gerçek Ben yaşadım Siz yaşamayın.
Sol Ön Montaj da Sorun Yok, (var da yok. Metal Koruma Sacının yamulması Diske Sürtmesi. Söküm Esnasında Yamulmuş)
Sağ Ön Montaj da Spor yay ile Gelen Amartisör Takozunun Eskisi Çıkartılmadan yenisinin de Amartisör Körüğünün içine Takılması.(Sonradan Takoz Kesilerek Teke Düşürüldü)
Sağ Ön Denge Kolunun Civatalarının Takılması Somunlarının Sıkılmaması (Liftten indikten Sonra Test Sürüşüne Çıkmadan Fark Edildi.)
Sol Arka Yay Montajında Eski yayı Çıkartmak için Salıncak Kolunu Aşağıya Gerdirmesi. O Sırada Far Seviye Sensörünü Kırması.
Benim Aracım ile ilgilenirken Gelen Diğer Araçlara Bakması da Dikkat Dağınıklığı Cabası.
Montaj Esnasında Aracın Başında Durmasa idim Bunların Hiçbirini Görmeyecektim.
Şuan Bir Sorun yok, Memleketimde Kendi Ustama da Gösterdim Kontrol Etti Sadece Far Seviye Sensörünün Ayağının Kırıldığı için Geçici Çözüm Bulduk.
Montaj yapan Tamirhanenin Önünden dahi Geçmiyorum.

DipNot: Adana da iş yerinin Adını vererek Gitmemenizi Tavsiye Ederim :)

Kabus gibi geçmiş olsun…

Merhaba arkadaşlar…

Tercihimi Namiştain Amortisör yani eski adı Nam ‘ da sonuçlandırdım…

Namiştain Amortisör Mekan Sahibi Erdem beye ilgileri için tşk ederim…

Uzay otodan 18” jant ile gelen rline yayların temini için İlker kardeşime teşekkür ederim…

Düşünen olur ise parça numaraları;
Ön : 5Q0411105HD
Arka : 5Q0511115GH

Ağırlık
1335 stylr
1376 rline

Yay Montaj 3.500₺

ef3673c2-d8e3-4b50-8248-f44ca8d58518.jpeg

Şuan 2cm düştü muhtemelen 1cm daha düşecek bir kaç bin km den sonra…

Rline yaylar bizim yaylardan çok farklı inanılmaz güzel…

17497e7c-c1ae-420c-9877-3f8026caa510.jpeg

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar…

Tercihimi Namiştain Amortisör yani eski adı Nam ‘ da sonuçlandırdım…

Namiştain Amortisör Mekan Sahibi Erdem beye ilgileri için tşk ederim…

Uzay otodan 18” jant ile gelen rline yayların temini için İlker kardeşime teşekkür ederim…

Düşünen olur ise parça numaraları;
Ön : 5Q0411105HD
Arka : 5Q0511115GH

Yay Montaj 3.500₺

ef3673c2-d8e3-4b50-8248-f44ca8d58518.jpeg

Şuan 2cm düştü muhtemelen 1cm daha düşecek bir kaç bin km den sonra…

Rline yaylar bizim yaylardan çok farklı inanılmaz güzel…

17497e7c-c1ae-420c-9877-3f8026caa510.jpeg
Hayırlı olsun abi, öncesi sonrası yan yana olmayınca pek anlayamadım alçaldığını, sertlik konfor nasıl oldu.

Hayırlı olsun abi, öncesi sonrası yan yana olmayınca pek anlayamadım alçaldığını, sertlik konfor nasıl oldu.

Çok iyi beklentimin üstünde yan yana araç bulunca ayrıca ekleyeceğim…

şuan 2.5_3 parmak giriyor araya…

3bc361b4-1f88-48d3-868f-63f0a8e28c1e.jpeg
3046e449-bab5-45f6-af46-aa106f45b1c3.jpeg

abi nasıl araba sertleşti mi? ani frende araba secdeye yatıyor mu? veya sert virajlarda tutuş nasıl

Geri