VW araçtan Tesla’ya geçilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmet306
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teslanın forumuna yazman gerekir bunları
buraya değil
Başlığı ben mi açtım bir daha oku istersen, açılan başlığa yorum yazıyoruz. Rahatsız olduysanız mühendislerin hakim olduğu forumlarda gezebilirsiniz dilerseniz.

Başlığı ben mi açtım bir daha oku istersen, açılan başlığa yorum yazıyoruz. Rahatsız olduysanız mühendislerin hakim olduğu forumlarda gezebilirsiniz dilerseniz.
Ben burada başka taşıtlarımı övmeye gelmedim.
Hangi aracı kullanıyorsam, o aracın forumundayım, nokta.

Porsche kullanıyorum Porsche Club’dayım.
Honda motorum var Honda forumundayım.
Bu kadar basit.

Burası Golf forumuysa Golf konuşulur.
Marka yarıştırma, ego kasma, başka araçlarla hava atma yok.

Konu şu:Forumun amacına sadık kalmak.

Anlaşılmadıysa tekrar anlatmam.

herkesin etlerini mangal yaptığı yerde mikrodalga ile et pişmez

Burası Golf forumuysa Golf konuşulur.

Onur Hocam, Golf aracılığıyla bu foruma gelip Golf'ten ayrılsa da foruma veda etmeyen ve bilgi paylaşımında bulunup katkı sağlamaya çalışan benim gibi birçok kullanıcı mevcut. Gönül bağı da diyebiliriz :) Golf'ü olmasa da VAG grubu aracı olup foruma katkı sağlayan birçok değerli üye de var.

Biraz haksızlık etmiş olursunuz... Bu kadar keskin olmayınız.

Golf forumunda Tesla konuşmak, balıkçıda tavuk döner istemek gibi; konu dışı ve gereksiz.
Ama gönül bağı varsa tamam o zaman 😁 anladım

Onur Hocam, Golf aracılığıyla bu foruma gelip Golf'ten ayrılsa da foruma veda etmeyen ve bilgi paylaşımında bulunup katkı sağlamaya çalışan benim gibi birçok kullanıcı mevcut. Gönül bağı da diyebiliriz :) Golf'ü olmasa da VAG grubu aracı olup foruma katkı sağlayan birçok değerli üye de var.

Biraz haksızlık etmiş olursunuz... Bu kadar keskin olmayınız.

Bizim arkadaş 2 sene önce Mercedes C serisinden —>Tesla ‘ya geçti., Mercedes 2014 model olmasına rağmen henüz 50 bin km’deydi, hatasız bir araçtı, hem kusursuz hem de oldukça dolu bir araçtı,

Tesla Model Y Performance Dual Motor almıştı,

O kadar dil döktüm bak yapma etme, Mercedes’ten sonra buna binilmez, sıfır km Mercedes C serisi AMG ile aynı parayı verecen, Hatta o zaman Audi ‘de kampanya vardı Doğuş Audi A5 ‘i uygun fiyata veriyordu, Audi A5 ‘alıp cebinde para bile kalıyordu, ama dinlemedi gitti Tesla aldı,

Aracın ilk yıkamasını yapıyoruz, aracı kurularken arkadaş ön kaputu kuruluyor, ön kaput —>teneke ayçiçek yağı bidonu gibi hafif bastırınca içe göçtü sonra tekrardan düzeldi,

Koltuklar ve direksiyon deri diye geçiyor ama deri değiller, dokunduğun anda deri olmadığını anlıyorsun, torpidoyu açmak için media ekranından ilgili bölümden açman gerekiyor, klima ızgaralarının sağa-sola yönünü değiştirmek için bile gözünü yoldan ayırıp media ekranı ile cebelleşmen gerekiyor,

Aracın lastik ölçüsü
önler 255 35 R21
arkalar 275 55 R21

Sanki araç elektrikli araç değilde Ferrari falan olduğunu zannedersin, Eşşek kadar kocaman 21 inch ebatta lastik koymuşlar,

Lastik almaya kalksan şuan tanesi 20-23 bin lira civarına satılıyor, Lastiğe bir şey olsa bu ölçüde lastiği kimse stoğunda bulundurmaz, Minimum 15-20 gün gelmesini beklersin.

Aracın ilk yıkamasını yapıyoruz, aracı kurularken arkadaş ön kaputu kuruluyor, ön kaput —>teneke ayçiçek yağı bidonu gibi hafif bastırınca içe göçtü sonra tekrardan düzeldi,
Şunu akrabamın capturunda yaşadım. Kaputu açtım yavaş kapatacak derken kapanmadı üzerinden bastırayım dedim bı anda içine çöktü altıma ettim göçük kalacak diye bı an. Bu kadar teneke kaput olamaz

Hepsi de en beklediğim istediğim özellikler 😀

Oo bi suru kavga olmus :)

Ben sehirdisi islerim bi de teslayi zamaninda satamayinca tiguan kampanyasini mal gibi kacirdim.

Simdi tesla piyasasi daha asagi geldi, ustune tiguan fiyati artti, kaldim oylece ortada.

Son durumda teslayi satip parayi fona koyup 3-4 ay aracsiz bekleyip phev tayron tiguan bekleyeyim diyorum.

Euro kurunda ani bi artis olursa patlariz, o korkutuyo.

Son durumda teslayi satip parayi fona koyup 3-4 ay aracsiz bekleyip phev tayron tiguan bekleyeyim diyorum.
Doğru düzgün gelen Seat Leon phev var bı. Golf geldi çok çok az sürekli erteliyorlar. Sözde 2025 Ağustosta gelecekti

Geri