Tam tersi de geçerli tabii hocam

Motor sesi duymak isteyenler de içten yanmalılara devam edecektir (kaldı ki birçok elektrikli araçta motor/egzoz sesi efekti mevcut bildiğiniz üzere. Tabii bunun tam tersi eğlenceli durumlar da var; geçtiğimiz gün yurtdışında Tesla'nın soğuk havada kilitleme sesinin marş almama sesi olan bir video gördüm çok gülmüştüm bulamadım burada paylaşmak için).
@DifferenceCan ÖTV farkını denklemin dışında tuttuğumuzda benim aklımı çelen tek şey elektrikli araçlardaki veri zenginliği. Benim gibi içten yanmalı araç seven fakat aynı zamanda istatistik de seven ve takip eden kullanıcıları arada bırakıyor. Hele de geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve İsveç'te üretilen yeni Volvo EX60, 810 km menzil ve harika yenilikleri ve tasarımıyla çok aklımda kaldı... MAALESEF 6-7 milyon TL olacağı konuşuluyor, eder mi veya kim verir konularına hiç girmeyeyim...
Bence ya hep ya hiç dememeli ve illa bir tarafı seçmemeliyiz. Keşke imkanım olsa hem içten yanmalı hem elektrikli aracım olsa da farkı görüp iki tarafın da sunduğu avantajlardan faydalansam... fakat şimdilik öyle bir lüksüm olmadığı için yağ, kir, pas ve hırıltılı motor sesiyle içten yanmalı devam