Yeni double ekran tavsiyesi Golf 7

Hocam vw orjınal Cıhaz olarak
Ne ıstersen hepsi var bende cıhazlar full açık olup tak çalıştır şeklindedir
Mıb1
Mib2
Mib2,5
Mib3
6,5 ekran
8 Ekran düğmeli ve tablet ekran olarak
9,2 ekran
Ama tek kelimeyle VW gibi bır araça kesınlıkle android bır Cıhaz takmayın derim
Son cümle kesinlikle doğru, bence de Android dışında Orijinal ne olursa olur derim.

herşey dahil gps anteni usb si montajı olsun hiç eksik olmadan mib 2 güncel fiyat verebilecek var mı

herşey dahil gps anteni usb si montajı olsun hiç eksik olmadan mib 2 güncel fiyat verebilecek var mı
Delpi dıscover media 3Q0 035 874C
Yada
3Q0 035 864 C (hayalet yansıltır)
Ekran 5G69196005B
Delpi dıscover media
3Q0 035 864C
Ekran 5G6919605B

-Unite +ekran :33.000
Navigasyon cd kartı dahil
( normal de hiç bir ünite satan vermez ekstra satar 2000 ytl)

-Full set olarak
Unite
Ekran
Navigasyon cd kartı
Ekran cercevesi
Carpley usb
Carpley usb kablosu
Gps anteni hediye
Toplam:39.999
Montaj hariç Ankara yada ıstanbul faydan montaj konusunda yönlendirebilirim
Araç higline ise montaj kolay tak calıstır kendınde yapabılırsin
0539 258 50 14

Hocam vw orjınal Cıhaz olarak
Ne ıstersen hepsi var bende cıhazlar full açık olup tak çalıştır şeklindedir
Mıb1
Mib2
Mib2,5
Mib3
6,5 ekran
8 Ekran düğmeli ve tablet ekran olarak
9,2 ekran
Ama tek kelimeyle VW gibi bır araça kesınlıkle android bır Cıhaz takmayın derim
merhaba hocam

mib2.5 ve 9.2 ekran ne kadar

BCM ünitesi RGB olarak mı çıkarıyor sinyali yoksa ws2812 gibi adreslenebilir tipte mi ledler?
Aracı yeni aldım sayılır kapılardaki ambiyans çıtalarını temin edip arkasına kendim ws2815 ledlerle aydınlatma yapmak istiyorum elektornik bilgim var ws led drive edecek yazılımı kendim oluşturabilirim fakat orjinal olsun istiyorum telefondan veya ilave sağa sola tuşlar eklemek istemiyorm.

bcm ünitesi ledlere rgb(pwm) mi çıkış yapıyor WS gibi bir protokol mü var? yoksa VW'nin kendi has bir yöntemi mi?
BCM +LİN > SMD > RGB led, şema bu şekilde.

RGB led'e pwm olarak mı üretiyor renkleri.
pwm olarak üretiyorsa iş kolay 3 adet DI kullanarak kendi arayüzümü oluşturabilirim
Üretim tarafı BCM’ de, pwm olarak üretiyordur bence çünkü vcds ile kodlanabiliyor, o kabiliyetini biliyorum. Uğraşırsanız yapılamayacak bişey yok, BcM desteği olsun yeter

Üretim tarafı BCM’ de, pwm olarak üretiyordur bence çünkü vcds ile kodlanabiliyor, o kabiliyetini biliyorum. Uğraşırsanız yapılamayacak bişey yok, BcM desteği olsun yeter
Bi tane stm32 103 olabilir 401 olabilir koyup araya 6N serisi dijital optolar koyarak bcm'nin ürettiği PWM sinyalini izole olarak mcu'ya taşımayı planlıyorum ekrandan seçilen renk stm32ye aktarılmış olacak bu sayede.
Gerisi hayal gücüme kalmış renk geçişleri nasıl olacak vs. hatta üşenmeyip can hattını da okursam araç açıldığında kilitlendiğinde farklı animasyonlar farlar açıldığında parlaklık kısılması gibi şeylerde yapabilirim

Bi tane stm32 103 olabilir 401 olabilir koyup araya 6N serisi dijital optolar koyarak bcm'nin ürettiği PWM sinyalini izole olarak mcu'ya taşımayı planlıyorum ekrandan seçilen renk stm32ye aktarılmış olacak bu sayede.
Gerisi hayal gücüme kalmış renk geçişleri nasıl olacak vs. hatta üşenmeyip can hattını da okursam araç açıldığında kilitlendiğinde farklı animasyonlar farlar açıldığında parlaklık kısılması gibi şeylerde yapabilirim
Can hattını okursanız olay biter, evet yapılabilir

Can hattını okursanız olay biter, evet yapılabilir
Rus bir arkadaşla konuştuk aklımdakini yapmış, belli yıldan sonra üretilen bcm ünitelerinde rgb arayüz varmış, onun aracında yokmuş rgb arayüzü.
Ekrandan seçilen renk bcm ünitesine zaten gidiyor diyip can mesajlarını filtreleyerek rgb verilerini ayıklayıp yapmış aydınlatmayı muhtemelen öyle yapacağım id ve data paketini söylemedi:| kendim ayıklamam lazım.

Önce 8.2" ekran ve mib2 ünite almam lazım sonrasında bu projeyi paylaşırım yapabilirsem

Rus bir arkadaşla konuştuk aklımdakini yapmış, belli yıldan sonra üretilen bcm ünitelerinde rgb arayüz varmış, onun aracında yokmuş rgb arayüzü.
Ekrandan seçilen renk bcm ünitesine zaten gidiyor diyip can mesajlarını filtreleyerek rgb verilerini ayıklayıp yapmış aydınlatmayı muhtemelen öyle yapacağım id ve data paketini söylemedi:| kendim ayıklamam lazım.

Önce 8.2" ekran ve mib2 ünite almam lazım sonrasında bu projeyi paylaşırım yapabilirsem
Tüh be! Ne var paketi söylese :) o zaman üniteden bcm ye geçişte okumak çözüyor mu?

Geri