Arkadaşlar merhaba golf 8.5 impression 2024 1.5 4000 km aracimda soğuk motorda özellikle vites 2, 4, 6 ya geçirdiğimde gaza basınca 1-2 milim oynama oluyor. Bu olay her ilk atmamda oluyor sonra olmuyor bu normal mi yoksa neden böyle oluyor?
Aynen sanziman yagi ısınınca azalıyor heralde servise bakıma gidince gösteririm diyorum ama.Muhtemelen şanzıman yağı ısınınca azalıyordur ama servise gösterebilirsiniz, garantiniz var ne de olsa.
Diğer yetkili servislere de gösterin.Arkadaşlar merhaba tekrar bu konu üzerinden güncelleme yapmak istiyorum servise götürdüm aracı usta ile beraber test sürüsüne çıktık ve usta bu oynamanın normal olduğunu söyledi bi sıkıntı görmedi ama benim pek içime sinmedi bu konuda sizin fikriniz nedir?
2 tane yetkili servise götürdüm hocam ikiside aynısını söyledi iki ustada şanzıman ustasıydı.Diğer yetkili servislere de gösterin.
Aynen hocam bende çözemedim o yüzden manuel kullanan arkadaşlara sormak istedim.Ne desek Servise göre zaten herşey normal
Kronik hepsinde var vs vs
Anormal olan biziz
Ne desem bilemedim. Garanti süresi içerisinde başka şehire gittiğinizde orada ki yetkili servislere de sorun.2 tane yetkili servise götürdüm hocam ikiside aynısını söyledi iki ustada şanzıman ustasıydı.
Hocam bende anlamadım ama cok rahatsız etmiyor İnternete yazdım sorunu neredeyse bütün manuellerde var hatta onlar dans ediyor yazmış vitese bendeki milimlik ilk gectikten sonra 1 kere yapiyor. Birde Arca servise götürecem bakalım onlar ne diyecek.Ne desem bilemedim. Garanti süresi içerisinde başka şehire gittiğinizde orada ki yetkili servislere de sorun.
O sorundan açıkcası bende rahatsız olurdum.
Hocam bende anlamadım ama cok rahatsız etmiyor İnternete yazdım sorunu neredeyse bütün manuellerde var hatta onlar dans ediyor yazmış vitese bendeki milimlik ilk gectikten sonra 1 kere yapiyor. Birde Arca servise götürecem bakalım onlar ne diyecek.
Arcada ki Formeni severim. Tüm fikirleri samimi gelir bana.Hocam bende anlamadım ama cok rahatsız etmiyor İnternete yazdım sorunu neredeyse bütün manuellerde var hatta onlar dans ediyor yazmış vitese bendeki milimlik ilk gectikten sonra 1 kere yapiyor. Birde Arca servise götürecem bakalım onlar ne diyecek.
Orayada bi götürürüm hocam bakalim ne diyecek.Arcada ki Formeni severim. Tüm fikirleri samimi gelir bana.
Merhaba,Arkadaşlar merhaba golf 8.5 impression 2024 1.5 4000 km aracimda soğuk motorda özellikle vites 2, 4, 6 ya geçirdiğimde gaza basınca 1-2 milim oynama oluyor. Bu olay her ilk atmamda oluyor sonra olmuyor bu normal mi yoksa neden böyle oluyor?