Golf 8.5 Vites Topuzu Oynamasi

Merhaba,

Benim aracımda da benzer durum var. Yeni yapmaya başladı. Soğuk-sıcak farkına bakmadım. KM 6000. Galiba yeni bir kroniğimiz var :)
Hocam valla ben doğus ankaraya götürdüm ustayla test sürüşü yaptım hatta başka bir golf vardı onuda baktım ayni usta normal deyince artık yapacak birsey kalmıyor.😀

İlk kalkışta sağa dönüşte gelen uğultuyu çözemedik bide bu eklendi 🙈🙈
Hocam o uğultuyla ilgili detaylı bir konuşma yaptık sanziman ustasıyla dogus otoda ustanın dedigi icinde küçük bir bilya var o değişecek denmiş almanyadan ama şöyle birsey var sanziman inecek ve komple parcalanacak. Ustanın dediği şu böyle birsey için sanzimani açtırma yazık dedi.

Hocam o uğultuyla ilgili detaylı bir konuşma yaptık sanziman ustasıyla dogus otoda ustanın dedigi icinde küçük bir bilya var o değişecek denmiş almanyadan ama şöyle birsey var sanziman inecek ve komple parcalanacak. Ustanın dediği şu böyle birsey için sanzimani açtırma yazık dedi.
Üstad cevap için teşekkürler
Bu ses dönen aksamda ve bişeye kesinlikle
Zarar verecek
Tamam açtırmayalım da ya garanti bitince başımıza iş açarsa
Tuhaf olan bazıların da geçmiş ses 30.000 de olan ve 22 k küsür olan araçta hala var ses mesela çok ilginç
İşin içşnden çıkamadım

@Blackjack6206
Üstad cevap için teşekkürler
Bu ses dönen aksamda ve bişeye kesinlikle
Zarar verecek
Tamam açtırmayalım da ya garanti bitince başımıza iş açarsa
Tuhaf olan bazıların da geçmiş ses 30.000 de olan ve 22 k küsür olan araçta hala var ses mesela çok ilginç
İşin içşnden çıkamadım
Ustanın söylediği hiçbir zararı olmadığı sanzimanin açılmasının daha büyük risk içerdiği yönünde. Tabi bizde bilemiyoruz onlar ne derse kabul etmek zorunda kalıyoruz.

Geri