POLEN FİLTRESI MONTAJI

İsim
Zafer
Araç
Golf7
İyi akşamlar herkese Golf7 'de Polen Filtresi değişimi ile ilgili videolar izlerken bir video da yazıları ters diğer video da ise düz bakar sekilde montaji gerçekleştirdiler . Doğrusu hangisidir teskkurler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250825-215935_Instagram.jpg
    Screenshot_20250825-215935_Instagram.jpg
    71.7 KB · Görüntüleme: 17

İyi akşamlar herkese Golf7 'de Polen Filtresi değişimi ile ilgili videolar izlerken bir video da yazıları ters diğer video da ise düz bakar sekilde montaji gerçekleştirdiler . Doğrusu hangisidir teskkurler

Senin ki nasıl baktın mı… ok işaretleri yokmu filtrede bazen filtreler yanıltabiliyor…

aşağıdaki konu da bilgiler mevcut kolay gelsin…

https://www.golftutkusu.com/topic/21180-volkswagen-servislerinde-uretim-hatasi-polen-filtresi/

Son düzenleme:
Yazılar ister düz , ister ters olsun

Referans alınacak tek husus OK yönüdür

OK yönü her zaman aşagıyı göstermelidir.

Bir baska görsel de ben ekleyim

Yazılar ters ama ok aşağıya bakıyor . Dogru olan montaj asağı yönlü "ok" tur

taktıktan sonra Yazının ters olması önemli degildirScreenshot_2025-08-25-22-12-12-943_com.google.android.youtube.jpg

Yok ben ikna olmadım diyenlere

Ok yönü ,, air flow yani hava akış yönü anlamına gelir

Eski filtreyi çıkartıp , iceriye bir yaprak veya kağıt parcası tutun ve fan/klimayı açın

Yaprak aşağıya dogru çekiliyorsa hava akıs yönü aşağıya yani ok yönüde asagıyadır.

Yazılar ister düz , ister ters olsun

Referans alınacak tek husus OK yönüdür

OK yönü her zaman aşagıyı göstermelidir.

Bir baska görsel de ben ekleyim

Yazılar ters ama ok aşağıya bakıyor . Dogru olan montaj asağı yönlü "ok" tur

taktıktan sonra Yazının ters olması önemli degildirScreenshot_2025-08-25-22-12-12-943_com.google.android.youtube.jpg
Yani yazıyı farklı ok yönünü farklı yapmalarındaki mantık ne acaba , yazıyı da ok yönünde yap bitsin olay 😂

Geri