MK8 1.5 eTsi Style vs MK8.5 1.5 eTsi Life

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Diablocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2023 MK8 Style 150hp Dsg vs 2024 MK8.5 Life 116hp Dsg

• Kullanılan toplam oy
    28
İsim
Golf
Araç
8.5 Life
Aracımı almadan önce bu ikilemde kalmıştım, Temmuz sıfır araç kampanyasına denk gelince 2025 nasip oldu, hem sizin görüşlerini merak ettim hem de gelecekte de bu ikilemde kalanların olacağını düşünüyorm. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Araçları 2. el olarak düşünürsek fiyatları birbirine yakın.

2023 MK8 1.5 eTsi Style 150hp Dsg
+150hp
+Bağımsız süspansiyon
+Sunroof

2024 MK8.5 1.5 eTsi Life 116hp Dsg
+Orta Ekran
+Travel Assist
+Makyajlı kasa olması

Son düzenleme:

sadece multimedya ekranı ve sürüş asistanları için tercih etmek zorunda kalmak kötü

Style araçtaki kör nokta uyarısı, daha güzel gözüken koltuklar, daha iyi bir ambiyans aydınlatma, mercekli far, ledli panjur 17 jant gibi donanımları da yabana atmamak lazım. 8.5 kullanıcısı olarak evet ekran gayet güzel fakat sadece 150 bg ve cam tavan bile çok iyi artılar.

Ben de 2. El 2024 life düşünüyordum, fiyat yönünden çok zorlayacaktı beni, iyi ki de almamışım.

Daha uyguna tıka basa donanımlı bir mk8 kısmet oldu şükür ki.

Ben de 2. El 2024 life düşünüyordum, fiyat yönünden çok zorlayacaktı beni, iyi ki de almamışım.

Daha uyguna tıka basa donanımlı bir mk8 kısmet oldu şükür ki.
Metin hocanın arabayı siz aldınız galiba hocam. O paraya o donanım daha ne olsun valla. Olmayan bir şey düşünüyorum aklıma gelmiyor adam her şeyi yapmış

Akü ve alternatör vb arızalar halinde 2024 ün Garantiden ücretsiz karşılanacağını düşünürsek life tercih edilebilir.

Al satçıysan 2025 life , biniciysen 2024 style. Bu kadar basit.

Aracımı almadan önce bu ikilemde kalmıştım, Temmuz sıfır araç kampanyasına denk gelince 2025 nasip oldu, hem sizin görüşlerini merak ettim hem de gelecekte de bu ikilemde kalanların olacağını düşünüyorm. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Araçları 2. el olarak düşünürsek fiyatları birbirine yakın.

2023 MK8 1.5 eTsi Style 150hp Dsg
+150hp
+Bağımsız süspansiyon
+Sunroof

2024 MK8.5 1.5 eTsi Life 116hp Dsg
+Orta Ekran
+Travel Assist
+Makyajlı kasa olması
2023 style hem camtavan hemde 17" jantlarıyla göze daha güzel geliyor kanaatindeyim araç pahasını da yansıtıyor. 150 Hp ve camtavan kullanıcısını daha çok mutlu edecektir ekran ve acc vs'ye göre

Geri