Hocam biraz komik bir durum ancak konu içinde saydığımız tüm araçları kullandım

hali hazırda şu an sportback 35TFSI 2020 model a3 ve mk8 sahibiyim.
2024 yılının başında 2023 model golfümü satıp, 22.000 de 2020 model a3 aldım daha sonra aldığım aracı bu yılın başında sattım. Daha sonra aradığım ayarda bir mk8 bulamadığım için tekrardan a3 aldım aynı model yılında 60.000 de onu da 1-2 ay sonra elden çıkardıktan sonra şu anki aracım mk8 Style aldım.
Ve çok objektif bir bakış açısıyla söylüyorum ki, a3 golfün 3-4 gömlek üstü bir araç. Forumda golfle aynı araba,sürüş hissi aynı,malzeme kalitesi aynı, a3 çok sert vs vs çok şey okumuştum ancak bir tur kullanmış kullanıcıların yorumlarından ibaret olduğunu anladım.
Şu an mk8 aracım ilanda ikisini kıyaslayın derseniz golfün + ları hayalet ekran,hız sabitleme, CarPlay, direksiyon koltuk ısıtma. Günlük olarak iki araca da bindiğim için a3 ün sürüş zevki direksiyon hissiyatı daha güzel geliyor bana . Eğer mk8 aracımı satarsam forumdan çok kıymetli çok değerli bir abimin a3 aracına talip oldum onu almayı düşünüyorum veya hazırda hanede bir a3 olduğu için 2.aracı f30 n13 olarak kısa süreli bir koşu olarak değerlendiriyorum bakalım.
Şu an 1.550-1.650 arasında temizliğe göre fiyatlanıyor a3 ler 60.000 km civarı.