Bmw 318i Nasıl bir araçtır kronikleri nelerdir?

Hocam biraz komik bir durum ancak konu içinde saydığımız tüm araçları kullandım 😂 hali hazırda şu an sportback 35TFSI 2020 model a3 ve mk8 sahibiyim.

2024 yılının başında 2023 model golfümü satıp, 22.000 de 2020 model a3 aldım daha sonra aldığım aracı bu yılın başında sattım. Daha sonra aradığım ayarda bir mk8 bulamadığım için tekrardan a3 aldım aynı model yılında 60.000 de onu da 1-2 ay sonra elden çıkardıktan sonra şu anki aracım mk8 Style aldım.

Ve çok objektif bir bakış açısıyla söylüyorum ki, a3 golfün 3-4 gömlek üstü bir araç. Forumda golfle aynı araba,sürüş hissi aynı,malzeme kalitesi aynı, a3 çok sert vs vs çok şey okumuştum ancak bir tur kullanmış kullanıcıların yorumlarından ibaret olduğunu anladım.

Şu an mk8 aracım ilanda ikisini kıyaslayın derseniz golfün + ları hayalet ekran,hız sabitleme, CarPlay, direksiyon koltuk ısıtma. Günlük olarak iki araca da bindiğim için a3 ün sürüş zevki direksiyon hissiyatı daha güzel geliyor bana . Eğer mk8 aracımı satarsam forumdan çok kıymetli çok değerli bir abimin a3 aracına talip oldum onu almayı düşünüyorum veya hazırda hanede bir a3 olduğu için 2.aracı f30 n13 olarak kısa süreli bir koşu olarak değerlendiriyorum bakalım.

Şu an 1.550-1.650 arasında temizliğe göre fiyatlanıyor a3 ler 60.000 km civarı.
Hocam sizde maşallah nereye elimizi atsak orda beliriyorsunuz 😂. A3 lerde zor bulunuyor o paralara genelde 100 bin km civarı çoğu. Eski kasa da olsa alternatör zımbırtısı olmayan bir araç ve modelli. Benim amacım eldeki 2016 golften modelli olması o yüzden tüm tuşlara basıyorum. 2 bin km kadar 35 tfsi a3 sedan kiralamıştım arka tarafı baya dardı ve hatchbackler galiba daha kaliteli oluyormuş yalıtım vs gibi. A3,lerinde içleri biraz boş oluyor ama direksiyon ve gösterge kısmı gerçekten çok hoş.Şu an için hedefimde 3 araç var bakalım hangisi denk gelirse.

Hocam sizde maşallah nereye elimizi atsak orda beliriyorsunuz 😂. A3 lerde zor bulunuyor o paralara genelde 100 bin km civarı çoğu. Eski kasa da olsa alternatör zımbırtısı olmayan bir araç ve modelli. Benim amacım eldeki 2016 golften modelli olması o yüzden tüm tuşlara basıyorum. 2 bin km kadar 35 tfsi a3 sedan kiralamıştım arka tarafı baya dardı ve hatchbackler galiba daha kaliteli oluyormuş yalıtım vs gibi. A3,lerinde içleri biraz boş oluyor ama direksiyon ve gösterge kısmı gerçekten çok hoş.Şu an için hedefimde 3 araç var bakalım hangisi denk gelirse.
Hocam zevklerimizin benzerliğimi yoksa benim fazla fazla araç değiştirmem mi bilemedim :D

Ben geçen sene a3 sedan daha geniş sanıyordum ancak tavan kısmının bombeli olması arka taraf için çile öte yandan bagaj alanında kazanım için arka koltuk mesafesi epey daralmış . Sportback sedana göre çok daha geniş bir araç. Kalite konusunda da haklısınız. Sportback modelinde arka süspansiyon bağımsız, Sedan araçlarda arka taraf torsiyon. Sportback araçların kaportası da alüminyum ve ek olarak izolasyonu daha iyi.

35TFSI Dynamic,Design 1.6 ya 60.000 km civarı hatasız 1.600.000e bulunabilir ancak Sport paket(Recaro koltuk,Drive Sellect eklentisi olan) biraz daha yukarıda fiyatlanıyor. Tercihiniz A3 olursa yardımcı olurum araç bulmanız konusunda

Hocam zevklerimizin benzerliğimi yoksa benim fazla fazla araç değiştirmem mi bilemedim :D

Ben geçen sene a3 sedan daha geniş sanıyordum ancak tavan kısmının bombeli olması arka taraf için çile öte yandan bagaj alanında kazanım için arka koltuk mesafesi epey daralmış . Sportback sedana göre çok daha geniş bir araç. Kalite konusunda da haklısınız. Sportback modelinde arka süspansiyon bağımsız, Sedan araçlarda arka taraf torsiyon. Sportback araçların kaportası da alüminyum ve ek olarak izolasyonu daha iyi.

35TFSI Dynamic,Design 1.6 ya 60.000 km civarı hatasız 1.600.000e bulunabilir ancak Sport paket(Recaro koltuk,Drive Sellect eklentisi olan) biraz daha yukarıda fiyatlanıyor. Tercihiniz A3 olursa yardımcı olurum araç bulmanız konusunda
Hocam zevklerimiz benzer ikimizde ağzımızın tadını biliyoruz bence 😅. Valla çok iyi olur eğer yardımcı olabilirseniz aracımı ilana koyucam satılması vs derken bu iş sene sonunu bulur gibi ama ben şimdiden bakıyorum. Dynamic ve design çok fazla yok olanlarda ya 100 bin km üstü ya da hasar kayıtlı. 1 tane sport buldum 100 binde 1650 yazmış hatasız boyasız. Bakıyoruz şu anlık o kadar vermişken biraz dolu olsun istiyorum sport'un içi koltukları falan çok iyi.

Hocam sizin araç kaç model ve km bilgisi nedir sizlerin engin kullanıcı bilgilerine ihtiyacım var alırsam bi 50k kenarda tutmayı düşünüyorum.
Aracım şu an 120 bin kmye geldi 100 bin km de aldım aldığım gibi Termostat Devirdaim değiştirdim 2016 model

Geri