Selamlar hocam 8Y Advanced 2021-24 arası makyajsız olan kasada ambiyans aydınlatma kör nokta uyarı sistemi hariç saydığınız tüm donanımlar baz olarak mevcut tüm araçlarda. Konfor paket adı altında TÜM ARAÇLARDA standart olarak ekli şekilde geliyor. Premium paket eklendiğinde ise jantlar,camtavan ve elektrikli bagaj ekleniyor advanced donanımda . Yani konfor paketini zorunlu opsiyon gibi görebilirsiniz eğer camtavan varsa Premium pakette vardır bu opsiyonel bir donanımdır zorunlu opsiyon değil.
Ancak; ACC,Şerit takip,Elektrikli koltuk, kablosuz carplay,keyless go ve PLA araçlarda standart. Çok nadiren 2021 ve 2022'nin başında gelen bazı araçlarda çip krizinden kaynaklı park sensörü, geri görüş kamerası ve s line paketlerinde sportback modellerinde 2021 yılında elektrikli koltuk bulunmadı yine çip krizinden kaynaklı. Yani çarpık bir durum var konfor paketi olsa dahi ısıtmalı koltuk olmayabiliyor, ısıtmalı koltuk olan araçta ise park sensörü olmayabiliyor geldiği senenin ayıyla ilgili.
2024-Günümüz arası olan makyajlı kasa 8Y en güncel olanında da durum aynı şekilde ilerliyor sadece advanced baz pakette virtual cockpit-dahili navigasyon eklendi hayalete navi yansıması olarak. 8Y makyajsız kasada kodlamayla bu açılıyor muydu hatırlamıyorum açıkçası ancak makyajlıda standart.