Golf Stokları Hakkında

temmuz kampanyasında ilk istiridye gri bitmişti, sonra yunus gri bitti maviler kaldı, anemon maviler de satılınca opak renk dışında tek seçenek buz mavisi kaldı
opak renkleri takip etmedim ama beyaz renk olsa da çok sorun değil diye düşünmüştüm, siyah renk araba daha önce kullanmıştım onu tercih etmezdim

temmuz kampanyasında ilk istiridye gri bitmişti, sonra yunus gri bitti maviler kaldı, anemon maviler de satılınca opak renk dışında tek seçenek buz mavisi kaldı
opak renkleri takip etmedim ama beyaz renk olsa da çok sorun değil diye düşünmüştüm, siyah renk araba daha önce kullanmıştım onu tercih etmezdim
Memnun musunuz hocam,çoğu kişi çok memnun bazıları da o fiyata o alınmaz diyor.Tüm araçlar gereğinden pahalı,özellikleri konforu vs. benim çok hoşuma gitti.

Ne önerirsiniz hocam duymak isterim?Devamını da getirin biz de bilgilenelim.İlk arabam olucak,onlarca kullanan kişi ile konuştum bu modelin isteklerim doğrultusunda yeterli olacağını düşündüm.2 m altı 0 daha iyi araç önerilerinizi varsa çok sevinirim.

İlla ki sıfır olacak şartınız varsa "0" 1.5 eHybrid Leon 204hp çok daha iyi bir seçenek. Tek farkı performans değil. Camtavan ve phev hybrid bir araç.

Öte yandan minibüs ve otobüslerde gördüğümüz koltuğa benzer koltuğu olan,camtavansız arkası torsiyon 116 hp golfe sırf golf diye 2 milyon vermem ben. Onlarca kişi aracın donanımını mı anlattı bilmiyorum ama "-"'lerini de ele almak lazım objektif incelemek için.

Bilgilendirmek için söylüyorum donanım zenginliğinin bir kısmı zaten 2024 yılının ortasına doğru yayımlanan GSR 2 Yönetmeliğince zorunlu kılınan donanımlar hyundai i20'de falanda var...

Eğer 0 şart değilse, 2024 model düşük kilometre olmak şartıyla style paket 8.5 116 veya "2023" olmak şartıyla çok düşük kilometrelerde 8 makyajsız style alırım 150 hp. Kriter sadece "0" bir araçsa leon 1.5 phev

Eğer gözü karartıp 2 milyona yakın bir ücret ödenecekse bari 2 milyonluk bir golfün camtavanı olsun kanaatindeyim.

Valla öyle hocam da bütçeyi aşıyor.
skoda octavia premium paket alın bütçe yetmezse elite de olur önünüze bakın hocam mantıklısı bence megane 4 icon çok dolu dolu bi araç hani impression-life belki style golf bile onun yanında pekte güzel kalmıyor.

Geri