Dün bir arkadaşım T-roc aldı suv düşünürseniz göz atabilirsiniz ağustos ayı boyunca kampanya olduğunu söyledi.Çok sağolun,iyi günler dilerim.
Dün bir arkadaşım T-roc aldı suv düşünürseniz göz atabilirsiniz ağustos ayı boyunca kampanya olduğunu söyledi.Çok sağolun,iyi günler dilerim.
Teşekkürler,hayırlı olsun.O modelide inceliyorum bakalım sağ salim bir karar vericez.Dün bir arkadaşım T-roc aldı suv düşünürseniz göz atabilirsiniz ağustos ayı boyunca kampanya olduğunu söyledi.
hocam liste fiyatına 50bin daha zam gelirse ötvsi %80'den 90'a geçiyorHocam tahmini fiyatlar nasıl değişir sizce,çok koyarlar mı?Birde eylülde mi artar?
Valla hocam bende ondan korkuyorum,bir an önce halledip şöyle sorunsuz parasını hak eden bir araç seçmek istiyorum.hocam liste fiyatına 50bin daha zam gelirse ötvsi %80'den 90'a geçiyor
Memnun musunuz hocam,çoğu kişi çok memnun bazıları da o fiyata o alınmaz diyor.Tüm araçlar gereğinden pahalı,özellikleri konforu vs. benim çok hoşuma gitti.temmuz kampanyasında ilk istiridye gri bitmişti, sonra yunus gri bitti maviler kaldı, anemon maviler de satılınca opak renk dışında tek seçenek buz mavisi kaldı
opak renkleri takip etmedim ama beyaz renk olsa da çok sorun değil diye düşünmüştüm, siyah renk araba daha önce kullanmıştım onu tercih etmezdim
memnunum hocam, ben a3 8v'den geçtim, golf beklediğimden daha iyi çıktıMemnun musunuz hocam,çoğu kişi çok memnun bazıları da o fiyata o alınmaz diyor.Tüm araçlar gereğinden pahalı,özellikleri konforu vs. benim çok hoşuma gitti.
Hayırlı olsun hocam,kazasız belasız sürüşler dilerim.Teşekkürler.memnunum hocam, ben a3 8v'den geçtim, golf beklediğimden daha iyi çıktı
sağolun sizin de aracınız hayırlı olsunHayırlı olsun hocam,kazasız belasız sürüşler dilerim.Teşekkürler.
Ne önerirsiniz hocam duymak isterim?Devamını da getirin biz de bilgilenelim.İlk arabam olucak,onlarca kullanan kişi ile konuştum bu modelin isteklerim doğrultusunda yeterli olacağını düşündüm.2 m altı 0 daha iyi araç önerilerinizi varsa çok sevinirim.
günümüzde herşey imkanlar dahilinde yapılıyor, bütçeniz yetiyorsa 1.5 r-line alın derim. doğuş oto esenyurt bir gidin bakın derimTeşekkürler,hayırlı olsun.O modelide inceliyorum bakalım sağ salim bir karar vericez.
o parayı ona veren ...Yani aslında 2 milyona life paket alacak müşteri bulmak, araç tedarik etmekten daha zordur diye düşünüyorum![]()
O paraya önerilerinizi duymak isterim…o parayı ona veren ...
Valla öyle hocam da bütçeyi aşıyor.günümüzde herşey imkanlar dahilinde yapılıyor, bütçeniz yetiyorsa 1.5 r-line alın derim. doğuş oto esenyurt bir gidin bakın derim
skoda octavia premium paket alın bütçe yetmezse elite de olur önünüze bakın hocam mantıklısı bence megane 4 icon çok dolu dolu bi araç hani impression-life belki style golf bile onun yanında pekte güzel kalmıyor.Valla öyle hocam da bütçeyi aşıyor.