R-Line Marşpiyel Montajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gurur35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Gurur
Araç
Golf 8
Herkese Selamlar,

Impression aracım için Orijinal R-Line araçtan çıkma Marşpiyel bulup aldım. İçi dümdüz değil sanki içinde bir kasa var. Onu söküp marşpiyele bağladıktan sonra kapak gibi piano black olan kısmı mı takacağız? Daha önce orijinal ekipmanın montajını yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Yetkili Servis ürünleri getirin bir bakalım en az 9K TL olacak şekilde montajda yardımcı oluruz dedi :(

Ekli dosyalar

• IMG_5549.jpeg
    IMG_5549.jpeg
    313.5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_5550.jpeg
    IMG_5550.jpeg
    260.4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_5551.jpeg
    IMG_5551.jpeg
    293.3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_5552.jpeg
    IMG_5552.jpeg
    259.3 KB · Görüntüleme: 49

@yavuzbattal
yüksek çözünürlüklü R line paket fotolarına bakarak temel noktaları belirledim.
Marşpiyel in ön tarafına vida atılıyor, arka ucu tekere kadar yetişmeyecek. Orijinali yetişmiyor.araç marşpiyel üzerinde olan girintili uzun çizgiyide işlem sonu için referans aldım.
İç braketi önce göz ayarı yerine bantlayarak sabitledim daha sonra asıl kapak ile prova ederek ileri geri yerine aldım. Deneme yanılma yöntemi

Upvote 0

Selamlar,

Montajı kendim yapma riskine girmedim :) 1000 TL ye orijinal vidalı olacak şekilde montaj yaptırdım, fikir olması için görselleri ekliyorum. Yorum ve destekler için teşekkürler 🙏

IMG_5727.jpegIMG_5725.jpegIMG_5726.jpeg

🧿 çok şık olmuş bende orjinal bulamadım uzak doğu alacağım:) güle güle kullan…

Upvote 0
Yalnız neden tam olmadı boyu orijinalde sıfıra sıfır olması gerek diye hatırlıyorum uzak doğuda kısa geliyordu yanlışmı hatırlıyorum…

ön tarafı ucı plastiğin üstüne mi altınamı geçirdi tırnağı…

IMG_1827.jpeg
IMG_1828.jpeg

Şurada bir plastik var ve üzerinde vida var eğer bunu üstüne montaj yapılır ise kısa geliyor mm lik eğer vidayı söküp araya takılır ise boyu tam geliyor dip not…

IMG_1829.jpeg

Son düzenleme:
Upvote 0
Yalnız neden tam olmadı boyu orijinalde sıfıra sıfır olması gerek diye hatırlıyorum uzak doğuda kısa geliyordu yanlışmı hatırlıyorum…

ön tarafı ucı plastiğin üstüne mi altınamı geçirdi tırnağı…

IMG_1827.jpeg
IMG_1828.jpeg

Şurada bir plastik var ve üzerinde vida var eğer bunu üstüne montaj yapılır ise kısa geliyor mm lik eğer vidayı söküp araya takılır ise boyu tam geliyor dip not…

IMG_1829.jpeg
Haklısınız üstüne geçirmiş araya almamış uç kısmı :(

Upvote 0

Geri