R-Line Marşpiyel Montajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gurur35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Gurur
Araç
Golf 8
Herkese Selamlar,

Impression aracım için Orijinal R-Line araçtan çıkma Marşpiyel bulup aldım. İçi dümdüz değil sanki içinde bir kasa var. Onu söküp marşpiyele bağladıktan sonra kapak gibi piano black olan kısmı mı takacağız? Daha önce orijinal ekipmanın montajını yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Yetkili Servis ürünleri getirin bir bakalım en az 9K TL olacak şekilde montajda yardımcı oluruz dedi :(

Ekli dosyalar

• IMG_5549.jpeg
    IMG_5549.jpeg
    313.5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5550.jpeg
    IMG_5550.jpeg
    260.4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_5551.jpeg
    IMG_5551.jpeg
    293.3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_5552.jpeg
    IMG_5552.jpeg
    259.3 KB · Görüntüleme: 37

Herkese Selamlar,

Impression aracım için Orijinal R-Line araçtan çıkma Marşpiyel bulup aldım. İçi dümdüz değil sanki içinde bir kasa var. Onu söküp marşpiyele bağladıktan sonra kapak gibi piano black olan kısmı mı takacağız? Daha önce orijinal ekipmanın montajını yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Yetkili Servis ürünleri getirin bir bakalım en az 9K TL olacak şekilde montajda yardımcı oluruz dedi :(

Dört parça olması gerek aldığın iki parçamı!

Upvote 0
Evet 2 parça geldi ama sanki yuvasına oturmuş tırnaklar geçmiş görünüyor yani aslında 4 parça var gibi tırnaklardan kurtarırsam ayrılacak 4 parça olacak gibi

Ozaman şöyle anlatayım fotoğrafın ortasındaki parçalar araca vidalanacak yani sabitlenecek sağ ve sol dış parçalar ise üstüne takılacak…
Eğer içinde ki o parçalar ise çıkarman gerek…
Montaj max 1k desek yeterli…

Biraz daha iç uçlardan net fotoğraf eklermisin…

IMG_1713.jpeg

Upvote 0
Ozaman şöyle anlatayım fotoğrafın ortasındaki parçalar araca vidalanacak yani sabitlenecek sağ ve sol dış parçalar ise üstüne takılacak…

IMG_1713.jpeg

IMG_1713.jpeg

Upvote 0

IMG_1713.jpeg
İçinde var ayrı parça sanırım

Ekli dosyalar

• IMG_5558.jpeg
    IMG_5558.jpeg
    172.3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_5557.jpeg
    IMG_5557.jpeg
    335.2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5556.jpeg
    IMG_5556.jpeg
    194.2 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5555.jpeg
    IMG_5555.jpeg
    219.9 KB · Görüntüleme: 18
Upvote 0
İçinde var ayrı parça sanırım

Aynen bu parça onu çıkarman gerek…

birde orjinal dedin tanıdıktan mı aldın yoksa piyasadan mı bilmiyorum ama onuda şöyle anlarsın araca tut montaj yapıyormuş gibi en dipten orjinal olmayan kısa geliyor…

plastik şöyle bir parça bul…
IMG_1714.jpeg

Upvote 0
Aynen bu parça onu çıkarman gerek…

birde orjinal dedin tanıdıktan mı aldın yoksa piyasadan mı bilmiyorum ama onuda şöyle anlarsın araca tut montaj yapıyormuş gibi en dipten orjinal olmayan kısa geliyor…

plastik şöyle bir parça bul…
IMG_1714.jpeg
Sahibinden üzerinden aldım tanıdık değil ama üzerinde parça kodu VW logosu etiketler falan var

Ekli dosyalar

• IMG_5559.jpeg
    IMG_5559.jpeg
    185.8 KB · Görüntüleme: 11
Upvote 0
Önce iç braketler doğru açı ile araca montajlanacak.
Daha sonra kapaklar geçirmeli şekilde brakete giydirilecek.
Ben braketleri araca vidaladım. Yapıştırma işiyle uğraşmadım. Herşeyin güzel olması için iç braketlerin marşpiyel üzerinde doğru konumlandırılması şart

Ekli dosyalar

• IMG_2033.jpeg
    IMG_2033.jpeg
    602.7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2035.jpeg
    IMG_2035.jpeg
    625.5 KB · Görüntüleme: 30
Upvote 0
Ben braketleri araca vidaladım. Yapıştırma işiyle uğraşmadım. Herşeyin güzel olması için iç braketlerin marşpiyel üzerinde doğru konumlandırılması şart

vidalama olmaz ise zaten ikisi birden düşer orjinalde de vidalanıyor zaten…

Upvote 0
Merhabalar, eğer aracına vidalatmak istemezsen ürünü senden satın alabilirim. :)

Upvote 0
Vidaladağınız deliklerin iç kenarlarını boyamak gerekir, pasa karşı dayanıklı olması açısından, rötüş boyası gibi bir şeyle ince bir boya sürseniz daha sağlıklı olur.

Upvote 0
@DifferenceCan dediğinize katılıyorum. Bu hususta bilgim var ama uğraşamadım. Montaj için canımı sıktıklarından o sinirle mahalleye dönüp caddede kendim montaj ettim. Çok para isteyenlerde orayı boyamazdı zaten

Upvote 0

@DifferenceCan dediğinize katılıyorum. Bu hususta bilgim var ama uğraşamadım. Montaj için canımı sıktıklarından o sinirle mahalleye dönüp caddede kendim montaj ettim. Çok para isteyenlerde orayı boyamazdı zaten
Herhangi bir ölçü var mı? Dikkat dediğin, böyle yapın dediğin bir şey?

Upvote 0

Geri