Golf 1.0 performansı Hk.

İsim
Erhan Erdem
Merhaba, 6 yıldır 2013 model Golf 1.4Tsı DSG şanzıman aracım var ve çok memnunum. Model yükseltmek istiyorum. 2020 ve sonrası Golf 1.0 performans olarak hayal kırıklığı yaratır mı.

Merhaba, 6 yıldır 2013 model Golf 1.4Tsı DSG şanzıman aracım var ve çok memnunum. Model yükseltmek istiyorum. 2020 ve sonrası Golf 1.0 performans olarak hayal kırıklığı yaratır mı.

Aynen katılıyorum sorun yok alın binin…

yeni yenidir ama keyif almak istiyorsanız kesinlikle 7.5 1.5 tsi tercih etmelisiniz. yani ben olsam öyle yapardım. herkesin bakış açısı farklı

3 silindir şahsi fikrimce kendini parçalayarak gidiyor 30-40 bin kmde triger değiştiğini duymuştum ama kesin olarak bilmiyorum wolkswagen golflerde 1.0 üretimini bu tür nedenlerden ve kasaya göre motorun cc olarak yetersiz kalması üzerine durdu bir 4 silindir rahatlığı yok alınabilir ama 1.5 116lık bütçe varsa daha iyi olur yada 7.5 1.5 tsi highline veya comfortline alabilirsiniz.

Son düzenleme:
3 silindir şahsi fikrimce kendini parçalayarak gidiyor 30-40 bin kmde triger değiştiğini duymuştum ama kesin olarak bilmiyorum wolkswagen golflerde 1.0 üretimini bu tür nedenlerden ve kasaya göre motorun cc olarak yetersiz kalması üzerine durdu bir 4 silindir rahatlığı yok alınabilir ama 1.5 116lık bütçe varsa daha iyi olur yada 7.5 1.5 tsi highline veya comfortline alabilirsiniz.
1.0 motorlar hakkında size katılıyorum renaultun 1.0 motorları çok yakıyor gitmiyor ve sıkıntı yaşatıyor ancak vw nin 1.0 motorları anlamsız şekilde sağlıklı (etsi problemleri hariç) ve az yakıyor. Performans konusunda kendimizi kandırmaya gerek yok 1.4tsı 125hp veya 150hp kadar tatmin etmiycektir ama çekmiyor, gitmiyor gibi bir durumda yok. Bu arada bende tercihimi 1.5tsı 7,5dan yana kullanırdım.

Para varsa 1,5 tsi daha iyi olur.Ama temiz 1.0 tsi da uzmez sakin kullanici icin.Benim 2018 model 1.0 dsg 79 bin km olacak gayet guzel alicek çok memnunuz degistirmek icin butcemiz olmasina ragmen gerek duymuyorum.Tatilden yeni donduk 2 bin km yol klima acik 5,7 yakti…Nazar degmesin☺️

110 hp 200 nm tork gayet yeterli golf 8 / 1 sene kullandım 8.5 çıktı ona geçtim sebebi buydu

1.0 tsi 116hp 3 yıl kullandım, performans olarak hiç yarı yolda bırakmadı, çekmiyor gitmiyor muhabbeti doğru mu diye bakayım dedim, araçta 4 kişiyken yokuşta durdurup 0-120 yaptım rahat çıktı, kendim görünce aklımda soru işareti kalmadı

Geri