- İsim
- Erhan Erdem
Merhaba, 6 yıldır 2013 model Golf 1.4Tsı DSG şanzıman aracım var ve çok memnunum. Model yükseltmek istiyorum. 2020 ve sonrası Golf 1.0 performans olarak hayal kırıklığı yaratır mı.
Merhaba, 6 yıldır 2013 model Golf 1.4Tsı DSG şanzıman aracım var ve çok memnunum. Model yükseltmek istiyorum. 2020 ve sonrası Golf 1.0 performans olarak hayal kırıklığı yaratır mı.
3 silindir şahsi fikrimce kendini parçalayarak gidiyor 30-40 bin kmde triger değiştiğini duymuştum ama kesin olarak bilmiyorum wolkswagen golflerde 1.0 üretimini bu tür nedenlerden ve kasaya göre motorun cc olarak yetersiz kalması üzerine durdu bir 4 silindir rahatlığı yok alınabilir ama 1.5 116lık bütçe varsa daha iyi olur yada 7.5 1.5 tsi highline veya comfortline alabilirsiniz.Merhaba, 6 yıldır 2013 model Golf 1.4Tsı DSG şanzıman aracım var ve çok memnunum. Model yükseltmek istiyorum. 2020 ve sonrası Golf 1.0 performans olarak hayal kırıklığı yaratır mı.
1.0 motorlar hakkında size katılıyorum renaultun 1.0 motorları çok yakıyor gitmiyor ve sıkıntı yaşatıyor ancak vw nin 1.0 motorları anlamsız şekilde sağlıklı (etsi problemleri hariç) ve az yakıyor. Performans konusunda kendimizi kandırmaya gerek yok 1.4tsı 125hp veya 150hp kadar tatmin etmiycektir ama çekmiyor, gitmiyor gibi bir durumda yok. Bu arada bende tercihimi 1.5tsı 7,5dan yana kullanırdım.3 silindir şahsi fikrimce kendini parçalayarak gidiyor 30-40 bin kmde triger değiştiğini duymuştum ama kesin olarak bilmiyorum wolkswagen golflerde 1.0 üretimini bu tür nedenlerden ve kasaya göre motorun cc olarak yetersiz kalması üzerine durdu bir 4 silindir rahatlığı yok alınabilir ama 1.5 116lık bütçe varsa daha iyi olur yada 7.5 1.5 tsi highline veya comfortline alabilirsiniz.
110 hp 200 nm tork gayet yeterli golf 8 / 1 sene kullandım 8.5 çıktı ona geçtim sebebi buyduMerhaba, 6 yıldır 2013 model Golf 1.4Tsı DSG şanzıman aracım var ve çok memnunum. Model yükseltmek istiyorum. 2020 ve sonrası Golf 1.0 performans olarak hayal kırıklığı yaratır mı.