Yeni araba yeni heyecan sonuç hüsran..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adem19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
adem
Merhaba golf 8 imp sattığım aracımdan sonra, bugün golf 8,5 life paket doğuş esenyurttan araç aldım hayırlı olsununuzu alacaktım heyecanla.. taki ekspere sokana kadar, sol çamurluk ayarlı kaput sök tak çıktı hiçbirşey kalmadı içimde arabadan soğudum araç incelenip fabrikaya sorulup yazı verilecekmiş iade hakkım değişim hakkım olmadığı söylendi yardımlarınızı rica ederim

Hayırlı uğurlu olsun. Hiç expere girmeseydiniz mutlu mesut araca biniyor olacaktınız. Bazen Cahillik mutluluk derim.... Eğer gözle görünür bir problem yok ise alın yazınızı ve unutun gitsin. Ailenizle kazasız belasız hatıralar biriktirin.

Öncelikle aracınız hayirli olsun.
Bayiden yazi alacagınız için çokta takılmanıza gerek yok. Benim aracımda da bagaj kapagında ayar vardi, bayiden yazi verdiler, satarken pekte bir sorun olacağını sanmıyorum.
Zaten bu araçları bilenler sonradan ayar yapildigi biliyor o yüzden fazla caninizi sıkmayın.

Merhaba golf 8 imp sattığım aracımdan sonra, bugün golf 8,5 life paket doğuş esenyurttan araç aldım hayırlı olsununuzu alacaktım heyecanla.. taki ekspere sokana kadar, sol çamurluk ayarlı kaput sök tak çıktı hiçbirşey kalmadı içimde arabadan soğudum araç incelenip fabrikaya sorulup yazı verilecekmiş iade hakkım değişim hakkım olmadığı söylendi yardımlarınızı rica ederim
Hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun, ekspertiz yaptırdığınız yer güvenilir mi? Her yere de güven olmuyor malesef. Bayiden sıfır araçta bile böyle şeyler duymak kötü. Ama dedikleriniz ayar yapıldığını gösteriyor, sonuçta siz aldıktan sonra kapıda vs kapanmada ufak tefek sıkıntı olsa ayar yaptırmak için servise götürmeniz gerekecekti. Ben de arabamı satabilsem golf life alacaktım ama henüz nasip olmadı.

Hayırlı uğurlu olsun. Hiç expere girmeseydiniz mutlu mesut araca biniyor olacaktınız. Bazen Cahillik mutluluk derim.... Eğer gözle görünür bir problem yok ise alın yazınızı ve unutun gitsin. Ailenizle kazasız belasız hatıralar biriktirin.
Sağolun teşekkürler

Öncelikle aracınız hayirli olsun.
Bayiden yazi alacagınız için çokta takılmanıza gerek yok. Benim aracımda da bagaj kapagında ayar vardi, bayiden yazi verdiler, satarken pekte bir sorun olacağını sanmıyorum.
Zaten bu araçları bilenler sonradan ayar yapildigi biliyor o yüzden fazla caninizi sıkmayın.
Sağolun teşekkürler Yazı versin tamam da sıfır alıyoruz insan üzülüyor satış temsilcisi satarken bal akıyor ağzından böyle bişi olunca ne olcak ki zaten binceksiniz diyor 😂

Hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun, ekspertiz yaptırdığınız yer güvenilir mi? Her yere de güven olmuyor malesef. Bayiden sıfır araçta bile böyle şeyler duymak kötü. Ama dedikleriniz ayar yapıldığını gösteriyor, sonuçta siz aldıktan sonra kapıda vs kapanmada ufak tefek sıkıntı olsa ayar yaptırmak için servise götürmeniz gerekecekti. Ben de arabamı satabilsem golf life alacaktım ama henüz nasip olmadı.
Otoraporda daha önceki aracımdada oraya götürmüştük yerlerini gösterdi bariz belli rütuş yapmışlar vidalara anahtar izi mevcut, evet ayar için olacak illaki ama bu doğuşun böyle bir durumda geri dönüşü iyi değil ne olcak ki satmıcaksınız zaten bineceksiniz diyor yazı vermek için bile randevu verdiler 4 saat incelicekmiş uzmanları almanyadan yazı istenecekmiş ne zaman gelirse artık benlik bi sıkıntı yok sök tak ayarlama gibi satarken kendini aklama çabası can sıkıcı olabiliyor.
İnşallah daha iyileri nasip olsun sizede 🙏

Tarcanlara götürüp baktırın. Söktaklar fabrikasyon ise boşuna endişelenmiş olursunuz. Güle güle kullanın. Bir şey yoktur endişelenecek inşallah.

Otoraporda daha önceki aracımdada oraya götürmüştük yerlerini gösterdi bariz belli rütuş yapmışlar vidalara anahtar izi mevcut, evet ayar için olacak illaki ama bu doğuşun böyle bir durumda geri dönüşü iyi değil ne olcak ki satmıcaksınız zaten bineceksiniz diyor yazı vermek için bile randevu verdiler 4 saat incelicekmiş uzmanları almanyadan yazı istenecekmiş ne zaman gelirse artık benlik bi sıkıntı yok sök tak ayarlama gibi satarken kendini aklama çabası can sıkıcı olabiliyor.
İnşallah daha iyileri nasip olsun sizede 🙏
Haklısınız kesinlikle. Böyle tavırlarla karşılaşmak hoş değil. Karşılaşacağınız en kötü durum bu olsun diyelim, kazasız belasız güle güle kullanın inş.

Tarcanlara götürüp baktırın. Söktaklar fabrikasyon ise boşuna endişelenmiş olursunuz. Güle güle kullanın. Bir şey yoktur endişelenecek inşallah.
İnşallah teşekkür ederim 🙏 Cuma günü baksınlar bakalım cevap ne olacak duruma göre aklımda orasıda

İnşallah teşekkür ederim 🙏 Cuma günü baksınlar bakalım cevap ne olacak duruma göre aklımda orasıda
2021 yılında bayiiden aldığım gibi ekspere gidip yaşadığım mağduriyetin aynısı... @yavuzbattal abimin dediği gibi cahillik mutluluk lafına katılaraktan 2023 yılında tekrardan 0 ımpression aldım ne gözle vidalara baktım ne ekspere soktum. Hiç tadımı kaçırmak istemedim zaten 2021 yılında aldığım aracı 2023 yılında satarken 50 tane çakalla uğraşmıştım aracım darbeli muamelesi görmüştü ne bayiiden alınan yazı ne eksperin söylediği iflah etmiyordu müşterileri. 2.sefer aynı hataya düşmedim.

Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin alınan yazı bir nebze faydalı olacaktır

2021 yılında bayiiden aldığım gibi ekspere gidip yaşadığım mağduriyetin aynısı... @yavuzbattal abimin dediği gibi cahillik mutluluk lafına katılaraktan 2023 yılında tekrardan 0 ımpression aldım ne gözle vidalara baktım ne ekspere soktum. Hiç tadımı kaçırmak istemedim zaten 2021 yılında aldığım aracı 2023 yılında satarken 50 tane çakalla uğraşmıştım aracım darbeli muamelesi görmüştü ne bayiiden alınan yazı ne eksperin söylediği iflah etmiyordu müşterileri. 2.sefer aynı hataya düşmedim.

Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin alınan yazı bir nebze faydalı olacaktır
Amin inşallah 🙏

Hayırlı olsun öncelikle.
Avrupada ikinci el araç alırken motor,şanzuman,yürüyen aksam,elektronik vs bakılır.Kaportaya gelince alıcı araca bakınca herhangi bir yerinde hasar görmemesi yeterli,yani araç dıştan bakılınca kusursuz olması önemli,ama mesela bir çamurluğu kaç kere boyanmış,kaputu değişmişmi orasında burasında rütüş varmı bakılmaz,adam bakınca kusursuz bir kaporta görmek istiyor.Bizdeise bu yeterli değil,misal kapı orjinal hatta orjinal boyasıyla farklı bir araçtan takılmış,tamam bunun namusu bozulmuş.Kaputa ayar yapılmış eywah araç bitik,şaka gibi.Fabrikanın attığı mikronla aynı ölçüde boyalı çamurluk vay efendim sana gelmez bu araç vs vs.Bu hep bizim piyasanın icadı,dünyada bir örneyi varmı bilmiyorum.Bizim piyasanın fiyat kırmak,elini güçlendirmek için icaat ettiği birşey.Milleti paranoyak yaptılar,experler bir sector oluşturdu bu sebeple.Bugüne kadar 7-8 tane araba değiştirdim 1 tanesi hariç hepsi ikinci eldi,hiçbir zaman önceliğim hatasız şartı kovalamadım.Hatasız alırsın 3 gün sonra gelir biri tıklar hevesin kaçar.Mesela günümüzde bir far olmuş 20k ufak bir tıklamada tamponda giderse hiç kaporta akasamına gelmeden hop tramerde 50K,halbuki araç tertemiz,sırf bu hasar kaydından satıcı fiyatı 100-150k kırıyor,ama sırf bu hasarsızlık takıntısından belkide elindeki paraya alabileceği en iyi arabayı kaçırıyorlar.
Neyse,çok uzattım ama bu gerçekten çok büyük bir problem,keşke bir kanun,yapılandırma vs gelse bu konudada miletçe kurtulsak,ama sanmıyorum.
Konumuza gelirsek,yazınızı alın bakın keyfinize,üstelik elinize bir avantaj geçti bu sayade.Misal örnek:Allah korusun kaputunuza bir şey oldu ileride ve başka bir orjinal ve orjinal boyalı kaputla değiştirdiniz,e nasıl olsa elinizde yazı var,o şekilde satışta eliniz hep güçlü olur.Hiç etik değil felan demeyin,bakın koca VW bile etiği düşünmemiş.

Araç tarcanlara gider. Böyle bir durum olduğu kesinleşir. Ben o arabayı varya doğuş esenyurttun önünde cayır cayır yakarım. 0 km araba alıyorsun olan olaya bak. Olmaz diye birşey yok fakat ibiş satış temsilcisi niye bilgilendirme yapmıyor. Heryere şikayet ederim youtube, instagram, facebook, twitter, şikayetvar. Onları rezil ederim o golfleri Almanyaya geri yollarlar. Omurgasız şerefsizler.

Geri