Yeni araba yeni heyecan sonuç hüsran..

Arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın.Bu ekspertizi nereye hangi firmaya yaptırdınız bir belge çıktı varmı paylaşabilirmisiniz forumda bulunsun örnek olsun.
Firma ne yaptı boya vida kontrolümü fitilleri açıp kontrol yaptımı airbaglere baktımı.
Bende ayakta uyuyanlardanım zamanında çevre kontrolü yapıp çıkmıştım bayiden.

Merhaba golf 8 imp sattığım aracımdan sonra, bugün golf 8,5 life paket doğuş esenyurttan araç aldım hayırlı olsununuzu alacaktım heyecanla.. taki ekspere sokana kadar, sol çamurluk ayarlı kaput sök tak çıktı hiçbirşey kalmadı içimde arabadan soğudum araç incelenip fabrikaya sorulup yazı verilecekmiş iade hakkım değişim hakkım olmadığı söylendi yardımlarınızı rica ederim

Hayırlı olsun aracın kafana takma bu kadar yorumları okudum ne güzel destek vermiş arkadaşlar…

Arabanız hayırlı olsun güle güle kullanın.Bu ekspertizi nereye hangi firmaya yaptırdınız bir belge çıktı varmı paylaşabilirmisiniz forumda bulunsun örnek olsun.
Firma ne yaptı boya vida kontrolümü fitilleri açıp kontrol yaptımı airbaglere baktımı.
Bende ayakta uyuyanlardanım zamanında çevre kontrolü yapıp çıkmıştım bayiden.
Sağolun teşekkürler 🙏 otoraporda yaptırdım eksperi kaporta boya kontrolü yaptırdım airbaglere baktırmadım sıfır araç söküyorlar ediyorlar onu istemem, vidaları siyaha boyamışlar vidanın etrafını daire şeklinde, teslimatta bakmadım baksaydımda değişen birşey olmuyor araç üzerinizde bütün işlem bitmiş oluyor. resimleri süreci paylaşacağım

Hayırlı olsun aracın kafana takma bu kadar yorumları okudum ne güzel destek vermiş arkadaşlar…
Sağol abi teşekkürler, evet sağolsun herkes çok destek oldu. Herşey de vardır bir hayır, iyiki götürmüşüm ekspere satarken falan olsa kime nasıl ne anlatacağım, şimdi o kadar takmıyorum evrağımı alıp bineceğim inşallah 🙏

Merhaba golf 8 imp sattığım aracımdan sonra, bugün golf 8,5 life paket doğuş esenyurttan araç aldım hayırlı olsununuzu alacaktım heyecanla.. taki ekspere sokana kadar, sol çamurluk ayarlı kaput sök tak çıktı hiçbirşey kalmadı içimde arabadan soğudum araç incelenip fabrikaya sorulup yazı verilecekmiş iade hakkım değişim hakkım olmadığı söylendi yardımlarınızı rica ederim

Hayırlı olsun aracınız bayiiden alacağınız yazı ile bir avukat ile görüşebilirsiniz bayinin yazı vermesi işleri kolaylaştırabilir kusurunu kabul ediyor bir nevi ,yazı vermiş olsada kusurlu ürün satabilir anlamına gelmez

Sağol abi teşekkürler, evet sağolsun herkes çok destek oldu. Herşey de vardır bir hayır, iyiki götürmüşüm ekspere satarken falan olsa kime nasıl ne anlatacağım, şimdi o kadar takmıyorum evrağımı alıp bineceğim inşallah 🙏
en güzel günlerde çok daha iyilerine binmek nasip olsun inş tez zamanda

arkasında durun vede haddiyle değişim isteyin üst paket golf r line veya style gibi mahkeme yolunada gideceğinizi söyleyin millet parayı yerden bulmuyor

Kaputun fabrikada sökülüp takılması, çamurluğun ayar yapılması bence çok önemli bir şey değil. Durumu belgeleyen bir evrak elinizde olursa aracınızı satarken problem yaşamazsınız. 0 km araç satın alıp motor arızası gibi sorunlarla uğraşan bir sürü insan var ülkemizde. Hatta bir tanesini Mercedes'ini çekici üzerinde gezdirip firmayı karalama kampanyası yapıyordu. O yüzden çok takılmayın varsın kaput sökülüp takılsın, sonuçta 2 tane vida tutuyor malzemeyi.

Hayırlı olsun aracınız bayiiden alacağınız yazı ile bir avukat ile görüşebilirsiniz bayinin yazı vermesi işleri kolaylaştırabilir kusurunu kabul ediyor bir nevi ,yazı vermiş olsada kusurlu ürün satabilir anlamına gelmez
Sağolun teşekkürler 🙏 araca baksınlar bakalım ne diyecekler

arkasında durun vede haddiyle değişim isteyin üst paket golf r line veya style gibi mahkeme yolunada gideceğinizi söyleyin millet parayı yerden bulmuyor
Evet aynen öyle ama fabrikanın çift kat boyama sök tak ayar yapma hakkı var. Burda asıl olay bana söylenmemesi ve eksperde öğrenmem satarken öğrensem daha büyük mağduriyet yaşardım

Geri