enjektörler tamir görecek veya değişecek tamiri 15 bin değişimi 30 bin lira diye biliyorum hiç uğraşma derim liqui molly yağ eksiltme çözeltisini %10 çözelti %90 motor yağı şeklinde koyun baktınız hala eksiltiyor satın gitsin modelli arabada her gün broadway kullanıyor gibi süreceğime satarım bütçeye göre başka araç alırımArabanın son 10 bin kmdir yağ eksiltmesi var ilk başta yağ sıkıntılıdır diye başka yağ kullandım komple değiştirip 800 km yol yaptım yağ çubuğu tırtıklı kısım dolu idi yolculuk sonunda yarısınına gelmiş egzozda da siyahlık var sorun nedir sizce
kara duman kesinlikle enjektörden dolayı benzinli araçta olmasıda cabası motor bloğunda çizikler,kırıklar,delikler olabilir araç kaç kmEnjektörlerden dolayı mı yağ eksiltiyor araba
garip bu kmde yağ eksitlme çok garip dediğim gibi biraz dolandırıcılık sayılabilir ama dediğim çözeltiyi formüle göre bakımda ekleyip arabayı satın vede enjektör temizleyici alın depoya ekleyip depoyu fulleyin 3000-5000 devir arası kullanın baktınız kara duman kalmadı aracı ilana koyup satın uğraşmaya değmez eğer derseniz tekrar golf o zamanda 1.6 tdi veya 1.5 tsi öneririm145 binde araba
2014 cxse motoraracınızın modeli sanırım 2015-2016 yılı öncesi? Yani CZCA kodlu 125'lik modeller öncesi.
Eğer öyleyse piston yağ segmanları nedeniyle eksiltme mevcut olabilir.
Hocam geçmiş olsun. Her TSİ motor elbet yağ eksiltir bundan kaçış yok (Benim aracım 1.2 Tsi golf 110 hp 140 bin km de son 15000 bakımında 300 ml yağ eksik çıktı.) ancak 2012-2015 arası 1.2 105 lik ve 1.4 122 lik motorlarda sekman aşınmasından dolayı kronik yağ eksiltme durumu vardır. Bu kimisinde 40 bin km de kimisinde 70 bin km de kimisinde de 150 bin km de ortaya çıkıyor.2014 cxse motor