750 bin TL bütçe için Golf önerisi

İsim
MEHMET
Araç
yok
5 ay sonra fuzul evden param gelcek kararsızım bu paraya patlak bir 7.5 mu yoksa düzgün bir golf 6 highline dsg mi alınmalı golf 6 dsg si nasıldır yıllık 25-30 bin km yol yapıyorum o yüzden düşük kilometre olması benim için daha iyi bu paraya hangi paket,şanzıman,motorlu araç alınır kombinasyonu nasıl olmalı bütçeyi 20-30 bin arttırabilirim.

5 ay sonrası için konuşmak henüz erken. 750 bin tl ye alacağınız golf sizi fazlasıyla üzecektir. Üste 100-150 daha koyup polo 1.2 tsi dsg alabilirsiniz. Ayrıca bildiğim kadarıyla fuzulevde kilometre ve ağır hasar kaydı olmayacak gibi şartlar vardı.

5 ay sonrası için konuşmak henüz erken. 750 bin tl ye alacağınız golf sizi fazlasıyla üzecektir. Üste 100-150 daha koyup polo 1.2 tsi dsg alabilirsiniz. Ayrıca bildiğim kadarıyla fuzulevde kilometre ve ağır hasar kaydı olmayacak gibi şartlar vardı.
ben kilometre hiç olayını duymamıştım yani 750 800 e golf yerine polo almalıyım sizce ne kadar para alayım fuzuldan bir golf 6 alabilmek için vites fark etmez paket highline veya comfort olmalı poloda güzel tabii ama yaklaşık 3 yıldır golf golf diye kıvranıyorum ama poloyuda değerlendireceğim

Golf 6 yerine 2015 üstü Polo öneririm. Teknoloji ve yaş farkı oldukça yüksek. Alacağınız 1.4 tsi cax yada 1.6 tdi motorlar size masraf açabilir. Bütçenizi 1 milyon üstüne çıkartırsanız güzel golf 7 ler var.

2015 2016 midline plus golf gelir gibi duruyor ama 5 ay cok uzun bi sure o donemde ne olacagi belli olmaz
açıkçası benim midline ve trendline golflerden midem bulanıyor eski aracım tenke jantlı sis farı bile olmayan rapid olduğu için acaba comfortline dsg golf 7 gelme ihtimali varmı bu paraya yoksa golf 6 dan devam mı

Golf 6 yerine 2015 üstü Polo öneririm. Teknoloji ve yaş farkı oldukça yüksek. Alacağınız 1.4 tsi cax yada 1.6 tdi motorlar size masraf açabilir. Bütçenizi 1 milyon üstüne çıkartırsanız güzel golf 7 ler var.
Kesinlike katılıyorum! 2016 Polo Lounge aracım vardı kesinlikle öneririm. Lounge yada Allstar 2015-2016 alabilirsiniz tabiki şu devirde bütçenize göre varsa... 60 Bin' e aldığım Polo Lounge 800 93 e aldığım Golf 7 1.4 Tsi Highline 1 Milyon oldu diye biliyorum... O zaman arada 20 bin vardı şimdi aradaki fark oldu en az 200. Uçuyoruz ama boşluğa ✈️

Son düzenleme:
golf 6 highline golf 7 comfortline dan daha donanımsız bir araç. tabi hız sabitleme kararan ayna ışık sensörü gibi farklılıklar var ama bunlar sonradan çok uygun fiyatlara yaptırılabilir. golf 7 comfortline alın.

golf 6 daki dsg 1. nesil dq200 geliyor.
golf 7 de 2015 model üstü 6.ay sonrası üretimlerde gen2 dsg geliyor.

bu 2. nesil dsg nin sorunsuzluğunu şöyle anlatayım size

aracımda kavrama volan ilk defa 174 bin km de değiştirdim üzerinden fabrikanın taktığı kavrama volan çıktı.

mekatronik hiç değişmedi, açılmadı işlem görmedi halen ilk mekatroniği

sadece basınç tüpü değiştirdim o da kronik hepsinde gevşiyor.

bütçenize göre yoksa 1.2 tsi golf 7 lere bakabilirsiniz onlar daha uygun.

golf 7 lerde kafanıza yatan olmadıysa 1.6 tdi cay motor golf 6 manuel olmak kaydıyla tercih edebilirsiniz. alırken partikül egr ve enjektörlerini iyi bir ustaya gösterip alın. cay motor yüklemeye oynamaya da açık bir motor 1549 turbo+ yazılım partikül iptali ile 200 beygir güce ulaşabilirsiniz

tercih sizin

açıkçası benim midline ve trendline golflerden midem bulanıyor eski aracım tenke jantlı sis farı bile olmayan rapid olduğu için acaba comfortline dsg golf 7 gelme ihtimali varmı bu paraya yoksa golf 6 dan devam mı
Alacagin golf 6nin da seni pek mutlu edecegini sanmam tabi herkesin bakis acisi farklidir ama arabanin yasi buyudukce alis fiyatı düşse de bakim onarim yurutme maliyetleri artiyor sorun cikarma olasiligi yukseliyor

golf 6 highline golf 7 comfortline dan daha donanımsız bir araç. tabi hız sabitleme kararan ayna ışık sensörü gibi farklılıklar var ama bunlar sonradan çok uygun fiyatlara yaptırılabilir. golf 7 comfortline alın.

golf 6 daki dsg 1. nesil dq200 geliyor.
golf 7 de 2015 model üstü 6.ay sonrası üretimlerde gen2 dsg geliyor.

bu 2. nesil dsg nin sorunsuzluğunu şöyle anlatayım size

aracımda kavrama volan ilk defa 174 bin km de değiştirdim üzerinden fabrikanın taktığı kavrama volan çıktı.

mekatronik hiç değişmedi, açılmadı işlem görmedi halen ilk mekatroniği

sadece basınç tüpü değiştirdim o da kronik hepsinde gevşiyor.

bütçenize göre yoksa 1.2 tsi golf 7 lere bakabilirsiniz onlar daha uygun.

golf 7 lerde kafanıza yatan olmadıysa 1.6 tdi cay motor golf 6 manuel olmak kaydıyla tercih edebilirsiniz. alırken partikül egr ve enjektörlerini iyi bir ustaya gösterip alın. cay motor yüklemeye oynamaya da açık bir motor 1549 turbo+ yazılım partikül iptali ile 200 beygir güce ulaşabilirsiniz

tercih sizin
açıkçası golf 7 beni çok umutlandırıyor lakin her şey para işi golf 7 1.6 tdi blue comfort arıyorum ama bu paraya zor gibi tabiii bide 5 ay sonra ne olur bilemiyorum 1.2 tsi bağımsız arka süspansiyon ile gelmediği için pek sıcak bakmıyorum bendede 1.2 tsi 2015 rapid vardı kavrama volant hiçbirşey değişmeden şanzıman yağı değişerek 220 bin km gittim golf 6 ya şuanda pek sıcak bakmıyorum görüşüm değişti highline özelliklerine baktığımda hoşuma gitmedi golf 7 de hangi motoru önerirsiniz 1.6 tdi cay mı yoksa 1.4 tsi cax mı

Alacagin golf 6nin da seni pek mutlu edecegini sanmam tabi herkesin bakis acisi farklidir ama arabanin yasi buyudukce alis fiyatı düşse de bakim onarim yurutme maliyetleri artiyor sorun cikarma olasiligi yukseliyor
aslında ben golf 5 alacaktım babam tipini beğenmedi bu ne lan dedi o yüzden 6 ya yükseldim şimdide 7'ye ama poloda alabilirim her şey çok karışık bütçem ne derse ona göre kafamı çevireceğim

açıkçası golf 7 beni çok umutlandırıyor lakin her şey para işi golf 7 1.6 tdi blue comfort arıyorum ama bu paraya zor gibi tabiii bide 5 ay sonra ne olur bilemiyorum 1.2 tsi bağımsız arka süspansiyon ile gelmediği için pek sıcak bakmıyorum bendede 1.2 tsi 2015 rapid vardı kavrama volant hiçbirşey değişmeden şanzıman yağı değişerek 220 bin km gittim golf 6 ya şuanda pek sıcak bakmıyorum görüşüm değişti highline özelliklerine baktığımda hoşuma gitmedi golf 7 de hangi motoru önerirsiniz 1.6 tdi cay mı yoksa 1.4 tsi cax mı
1.6 tdi larda da acc opsiyonu yoksa arkalar torsiyon geliyor

1.4 tsi alıcaksanız 2015 sonrası üretilen 125 lik motoru alın yağ yakma gibi sorunlar çok daha nadir görülüyor.

ben 1.6 tdi aldım senede 30 bin km yol yapıyorum benzinli motor şehir içi çok yakıyor.

1.6 tdi larda 2015 öncesi CLH motor gelir 105 liktir 2015 sonrası CXXB gelir 110 luk 2 side sorunsuzdur. bakımları zamanında yapıldıysa hiç bir sorun yaşamazsınız. ama yine enjektörler hayati önem taşıyor kesinlikle kontrol edin araba soğukken şakırdama yapıyor mu tekleme var mı diye.

enjektör temizliği 10 bin tl revizyon 25 bin tl kadar tutabiliyor
eğer değiştirmeya kalkarsanız sadece enjektörün tanesi 20 bin tl 4 tanesi 60 bin işçiliği saymıyorum bile

ben alıcak olsam 1.6 tdi tercih ederim o paralara.
yakıt tüketimi sorun değil çok gazlamıyorum sakin kullanıyorum derseniz 1.2 tsi alabilirsiniz onlarında 2015 öncesi yağ yakma sorunu var bilginiz olsun

Geri