Far Çıkıntısı

caglar_61

Katılımcı Üye

İsim
Caglar
Bugün aracımda fark ettiğim bir durumu sizlerle paylaşmak istedim. Farkarın orta mazgalla birleştiği noktalar birbirinden farklı duruyor şöför tarafındaki farın orta mazgalla birleştiği yer bariz şekilde dışarıya doğru çıkık. Siz de durum nedir acaba? Araç 2024style

Ekli dosyalar

• IMG_3541.jpeg
    IMG_3541.jpeg
    212.2 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_3540.jpeg
    IMG_3540.jpeg
    170.7 KB · Görüntüleme: 114

Bende bakayım bende nasıl…

Son düzenleme:
Bugün aracımda fark ettiğim bir durumu sizlerle paylaşmak istedim. Farkarın orta mazgalla birleştiği noktalar birbirinden farklı duruyor şöför tarafındaki farın orta mazgalla birleştiği yer bariz şekilde dışarıya doğru çıkık. Siz de durum nedir acaba? Araç 2024style
sabah özellikle çok detaylı baktım ben her açıdan ip vardı onla tuttum vs bende yok

Yarın bakıma gideceğim , sorarım. Ama bir şey yapacaklarını sanmıyorum .

servise götürün gerekirse ekspere sokun belki başka şeylerde çıkar

Aynen belki panjur veya far kırılıp takılmıştır. Kaput çamurluk boyası bakılsa iyi olur
bencede sıfır araçta böyle detayların olması can sıkıcı satarkende başınıza sorun olur eksper en iyisi yamanlarda bir eskper yapın bir şey çıkarsa bayiye verip üst model ile değişim istersiniz t-roc,taigo yada r line golf gibi vermezlerse mahkemeye taşıyıp kazanırsınız

Açıkcası canımı sıkan başka şeylerde fark ettim. Ankara arca servise sorduğumda fabrika ayar yapıyor ondan olmuştur.isterseniz çıkarıp boyayabiliriz somunları denildi. :/ Bu arada aracı aralık 27de mersin opattan aldık style kıtlığının olduğunun o dönem

Ekli dosyalar

• IMG_3434.jpeg
    IMG_3434.jpeg
    182.7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3436.jpeg
    IMG_3436.jpeg
    106.1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_3435.jpeg
    IMG_3435.jpeg
    159.1 KB · Görüntüleme: 48

Geri