Far Çıkıntısı

Açıkcası canımı sıkan başka şeylerde fark ettim. Ankara arca servise sorduğumda fabrika ayar yapıyor ondan olmuştur.isterseniz çıkarıp boyayabiliriz somunları denildi. :/ Bu arada aracı aralık 27de mersin opattan aldık style kıtlığının olduğunun o dönem

Çamurluk vidaları can sıkıcı olmuş, satarken alıcı da soru işaretleri olacaktır diye düşünüyorum.

Çamurluk vidaları can sıkıcı olmuş, satarken alıcı da soru işaretleri olacaktır diye düşünüyorum.
Tavsiyeniz var mı? Şöyle de bişey var önceki golf 7 aracımda da fabrika vidalarla oynamış sanırım ama paslanmamıştı ve experde yapılan incelemede hiç konusu geçmemişti. Satış yapılırkende hatasız bi araçtı.

Tavsiyeniz var mı? Şöyle de bişey var önceki golf 7 aracımda da fabrika vidalarla oynamış sanırım ama paslanmamıştı ve experde yapılan incelemede hiç konusu geçmemişti. Satış yapılırkende hatasız bi araçtı.

İmkan varsa bayiden fabrikada ayar yapıldığına dair bir yazili belge alırdım.

Boya değişen yoksa hiçbir önemi yok bu işlerin almayan da almasın. Ama boya kontrolü yine de yaptırın.

Açıkcası canımı sıkan başka şeylerde fark ettim. Ankara arca servise sorduğumda fabrika ayar yapıyor ondan olmuştur.isterseniz çıkarıp boyayabiliriz somunları denildi. :/ Bu arada aracı aralık 27de mersin opattan aldık style kıtlığının olduğunun o dönem
Hocam can sıkacak bir şey yok.
Tüm araçlar üretildikten sonra son kontrolde bir ayar ihtiyacı var ise o vidalarla oynuyorlar.
Özellikle Volkswagen grubu ve Golf araçlarda oldukça yaygın.

Bir ekspertize sorduğumda 10 Golf'ün 3'ü 4'ü böyle dedi.
İşi bilen ekspertiz (Tarcanlar gibi) bu tarz araçlara orjinal raporu veriyor. İş bilmez expertiz denk gelirse derdini anlatman zorlaşabilir.

Bu yüzden bayiden kesinlikle resmi yazı alın.
Benim sıfır aldığım 2024 Golf aracımda kaput + bagajda fabrikasyon sök tak var.
Ankara Doğuş'dan Pdi raporu ve resmi yazı aldım. Tüm işlemlerin fabrikasyon olduğuna dair.

Son olarak yıl olmuş 2025 herkes uzaya gidiyor. Biz ülke olarak vidanın üstündeki boyayla uğraşıyoruz..

Hocam can sıkacak bir şey yok.
Tüm araçlar üretildikten sonra son kontrolde bir ayar ihtiyacı var ise o vidalarla oynuyorlar.
Özellikle Volkswagen grubu ve Golf araçlarda oldukça yaygın.

Bir ekspertize sorduğumda 10 Golf'ün 3'ü 4'ü böyle dedi.
İşi bilen ekspertiz (Tarcanlar gibi) bu tarz araçlara orjinal raporu veriyor. İş bilmez expertiz denk gelirse derdini anlatman zorlaşabilir.

Bu yüzden bayiden kesinlikle resmi yazı alın.
Benim sıfır aldığım 2024 Golf aracımda kaput + bagajda fabrikasyon sök tak var.
Ankara Doğuş'dan Pdi raporu ve resmi yazı aldım. Tüm işlemlerin fabrikasyon olduğuna dair.

Son olarak yıl olmuş 2025 herkes uzaya gidiyor. Biz ülke olarak vidanın üstündeki boyayla uğraşıyoruz..
Tamam hocam dediğinizi yapayım. Ankaradaki arca cok ilgisiz davranmıştı hangi bayiye gitmemi tavsiye edersiniz

@darktemplar

benim hem kaput hem bagaj kapağı

somunlarında oynama var?

aracı istanbul tamaş dan aldım sonrasında adli sicil temiz kağıdını ankara doguş oto etimesgut (şu an arca orası) verdi.

Sonuç olarak distrübütörün kendi bayisine yani doğuş bayilerine gitmek daha iyi olacaktır.

@darktemplar

somunlarında oynama var?

aracı istanbul tamaş dan aldım sonrasında adli sicil temiz kağıdını ankara doguş oto etimesgut (şu an arca orası) verdi.

Sonuç olarak distrübütörün kendi bayisine yani doğuş bayilerine gitmek daha iyi olacaktır.
Ankara Arca’nın bana söylediği böyle bir belge olmadığı eğer istemem halinde ise gerekli yazışmaların ardından vidaların sökülüp boyanabileceği şeklinde. Bu belgenin ismi tam olarak nedir?

Ankara Arca’nın bana söylediği böyle bir belge olmadığı eğer istemem halinde ise gerekli yazışmaların ardından vidaların sökülüp boyanabileceği şeklinde. Bu belgenin ismi tam olarak nedir?
Tam saçmalamıslar

Sökülüp boyanan somun/vida tekrar takılıp anahtarla sıkılırken üzerindeki yeni boya yine deforme olmayacak mı anahtar izi kalmayacak mı?

Arca dan uzaklaşın

Doguş oto çankayaya gidin. Onlar verecekleri yazıyı biliyorlar

Tam saçmalamıslar

Sökülüp boyanan somun/vida tekrar takılıp anahtarla sıkılırken üzerindeki yeni boya yine deforme olmayacak mı anahtar izi kalmayacak mı?

Arca dan uzaklaşın

Doguş oto çankayaya gidin. Onlar verecekleri yazıyı biliyorlar
Hiç olmazsa aracı boya cihazıyla bir kontrol edin dedim.onun için oto expere gitmeniz lazım dedi birde

@darktemplar

somunlarında oynama var?

Doğrudur. Ben Aracı Mevlana Bulvarındaki Doğuş Oto Çankaya'dan aldığım için direk oraya gitmiştim.

Ama Arca'ya far ayarı için gittiğimde oradaki servis sorumlusu ile sohbet etmiştim.
Araçların bir çoğunun böyle olduğunu söyledi.
Gelen müşterilerin araçlarını önce kontrol ediyoruz. Sonra Almanya ile yazışıp belge veriyoruz demişti.

Arkadaşın sorduğu kişi ya işi bilmiyor yada uğraşmak istememiş.

Ön panjurun vidasını söküp biraz dışarıya çekip sıkın tamamdır. Far ayaklarının vidaları ile oynarsanız tekrar far ayarı yapmak zorunda kalırsınız. Bilginize,

Ön panjurun vidasını söküp biraz dışarıya çekip sıkın tamamdır. Far ayaklarının vidaları ile oynarsanız tekrar far ayarı yapmak zorunda kalırsınız. Bilginize,
hiç o toplara girmek istemiyorum sonra vay efendim siz ellemişsiniz buna garanti dışı oldu der bunlar. birkaç trim sesi ve yan aynaların açılıp kapanması esnasında çıkan gıcırdama için gidecektim farı da o ara halletmelerini isterim diye düşündüm.

Geri