Aracıma ön cam dahil cam filmi yaptırdım yan camlarda ve arka bagaj camında içerden problem yok gibi ama dışardan baloncuklu gözüküyor. Ayrıca ön cama yaptırdığımda sanki film erimiş gibi büzük duruyor normal mi bunlar?
Dediğim gibi kapıdaki baloncuklar içerden belli olmuyor. Ama sanki büzülmüş gibi filmler markası da windark shield iyi dedi ama bilmiyorumNormal şartlarda birkaç tane baloncuk gözükse bile sonraki günlerde geçiyor eğer cam filmi kötü değilse. Sizdeki baloncuklar fazla gibi geldi bana. Ön tarafta da düzgün işlem yapmadıkları için hava kalmış, yapışmamış cama. Ne marka cam filmi yapıldı? 1-2 gün bekleyin, düzelmezse yaptırdığınız yere götürün düzgün yapsınlar.
Markaya ne diyorsun abi ?Normal şartlarda birkaç tane baloncuk gözükse bile sonraki günlerde geçiyor eğer cam filmi kötü değilse. Sizdeki baloncuklar fazla gibi geldi bana. Ön tarafta da düzgün işlem yapmadıkları için hava kalmış, yapışmamış cama. Ne marka cam filmi yapıldı? 1-2 gün bekleyin, düzelmezse yaptırdığınız yere götürün düzgün yapsınlar.
Markaya ne diyorsun aNormal şartlarda birkaç tane baloncuk gözükse bile sonraki günlerde geçiyor eğer cam filmi kötü değilse. Sizdeki baloncuklar fazla gibi geldi bana. Ön tarafta da düzgün işlem yapmadıkları için hava kalmış, yapışmamış cama. Ne marka cam filmi yapıldı? 1-2 gün bekleyin, düzelmezse yaptırdığınız yere götürün düzgün yapsınlar.
TeşekkürlerBirkaç saat güneş altında bırakın, bu sıcaklarda düzelmezse yeniden yapsınlar,
Aracıma ön cam dahil cam filmi yaptırdım yan camlarda ve arka bagaj camında içerden problem yok gibi ama dışardan baloncuklu gözüküyor. Ayrıca ön cama yaptırdığımda sanki film erimiş gibi büzük duruyor normal mi bunlar?
Ön camdaki görüntü düzelmezAracıma ön cam dahil cam filmi yaptırdım yan camlarda ve arka bagaj camında içerden problem yok gibi ama dışardan baloncuklu gözüküyor. Ayrıca ön cama yaptırdığımda sanki film erimiş gibi büzük duruyor normal mi bunlar?