Cam filmi baloncuk ve dalgalı durması

İsim
Mitat
Araç
1.5 tsi comfortline
Aracıma ön cam dahil cam filmi yaptırdım yan camlarda ve arka bagaj camında içerden problem yok gibi ama dışardan baloncuklu gözüküyor. Ayrıca ön cama yaptırdığımda sanki film erimiş gibi büzük duruyor normal mi bunlar?

Ekli dosyalar

• IMG_3765.jpeg
    IMG_3765.jpeg
    160.1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_3763.jpeg
    IMG_3763.jpeg
    194.1 KB · Görüntüleme: 45

Normal şartlarda birkaç tane baloncuk gözükse bile sonraki günlerde geçiyor eğer cam filmi kötü değilse. Sizdeki baloncuklar fazla gibi geldi bana. Ön tarafta da düzgün işlem yapmadıkları için hava kalmış, yapışmamış cama. Ne marka cam filmi yapıldı? 1-2 gün bekleyin, düzelmezse yaptırdığınız yere götürün düzgün yapsınlar.

Normal şartlarda birkaç tane baloncuk gözükse bile sonraki günlerde geçiyor eğer cam filmi kötü değilse. Sizdeki baloncuklar fazla gibi geldi bana. Ön tarafta da düzgün işlem yapmadıkları için hava kalmış, yapışmamış cama. Ne marka cam filmi yapıldı? 1-2 gün bekleyin, düzelmezse yaptırdığınız yere götürün düzgün yapsınlar.
Dediğim gibi kapıdaki baloncuklar içerden belli olmuyor. Ama sanki büzülmüş gibi filmler markası da windark shield iyi dedi ama bilmiyorum

Markaya ne diyorsun abi ?

Markaya ne diyorsun a
Birkaç saat güneş altında bırakın, bu sıcaklarda düzelmezse yeniden yapsınlar,
Teşekkürler

Aracıma ön cam dahil cam filmi yaptırdım yan camlarda ve arka bagaj camında içerden problem yok gibi ama dışardan baloncuklu gözüküyor. Ayrıca ön cama yaptırdığımda sanki film erimiş gibi büzük duruyor normal mi bunlar?

Geçmiş olsun tabiki normal değil bu durum işçilik ve filmlere sıfır veriyorum…

Şimdi iki iş oldu sökecekler yeniden yapacaklar özellikle ön cam sıkıntı sökmesi yapması…

Forumdaki tavsiyelere dikkat etmeden yaptırmayın derim ben…

Yapıldıktan sonra bu sıcaklarda 1 hafta içinde geçmediyse götürün yeniden yapsınlar. İyi bir firma bu gibi durumlarda arkasında durur.

Ön camdaki görüntü düzelmez
Baloncuklar 1-2 güne geçmesi gerekir bu sıcakta geçmez ise sökülüp yeniden yapılacak ben olsam paramı iade alır başka bir yerde yaptırırım

Geri