Golf 7 yan ayna sallanma veya düşme sorunu

İsim
Halil
Araç
Golf 7 2016 1.2 TSİ COMFORTLİNE DSG
Arkadaşlar selamlar. 2016 Model golf 7 comfortline aracım var. Ankarada yaşıyorum aşırı sıcaklardan mıdır nedir aracın her 2 yan ayna camının da düşeceği tuttu. Sağ yan ayna camı otoyolda 110km/h ile giderken bir anda alttan tutan yapışkanı aynayı bıraktı ayna kendi kendine aşırı derecede sallanmaya başladı, emniyet şeridine geçtim allahtan yanımda izole bant vardı idareten de olsa gideceğim yere kadar aynayı yerinden söküp hem arkasından (çift taraflı şekilde) hem de üstünden ayna kapağına yapıştırdım beni sorunsuzca götürdü.

Gittiğim yerde ise halk arasında arap-iran yapıştırıcısı olarak tabir edilen bir tane siyah, bir tane de beyaz yapışkan bulunan tüpleri bir kaba koyup ,karıştırıp gri renkte form oluştururak sağ ayna camımı güzellikle yaptım eskisinden de daha iyi oldu. Aradan 2-3 gün geçtikten sonra sol ayna camının aşırı sallantılı olduğunu fark ettim, sanki düşecekmiş gibiydi ve çok rahatsızlık veriyordu.

Şimdi sağ ayna camında herhangi bir rezistans yok sadece ayna indirme özelliği var sorun olmadı onu yapıştırmak ancak sol ayna camında ısıtma var bu aynayı yerinden çıkartıp yine aynı arap yapıştırıcısı ile yapıştırsam herhangi bir şekilde ısıtmaya zarar verir mi ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim başka insanlara da yardımcı olur.

İsitmaya zarar verir mi bilmiyorum ama verirsede cok pahali degil degistirmek yapistirip deneyin

Sag aynada isitma var fabrikasyon onceden isitmasiz takılmış olabilir

İhtiyac olursa elimde sifir 1. Kalite yan sanayii ayna cami sag ve sol mevcut tanesi 500 tl İstanbul mecidiyekoy

Merhaba hocam ayna ısıtmasını sürekli açık bırakmaktan kaynaklanıyor zamanla yapışkan özelliğini kaybedip düşüyor. istanbul havaalanı yolunda 130 la fırladı gitti sağ aynam retrofit ile uğraşan bir dükkanda orijinalini bulup taktım. yerine yapıştırdığın zaman genellikle ısıtma çalışmaz.

İsitmaya zarar verir mi bilmiyorum ama verirsede cok pahali degil degistirmek yapistirip deneyin

Sag aynada isitma var fabrikasyon onceden isitmasiz takılmış olabilir

İhtiyac olursa elimde sifir 1. Kalite yan sanayii ayna cami sag ve sol mevcut tanesi 500 tl İstanbul mecidiyekoy
Deneyeyim ustam zaten ısıtmayı aracı aldığımdan beri kullanmadım çok da bir şey kaybetmem.

Sağ ayna için ise hiç rezistans çizgisi göremedim yoktur diye düşündüm hocam.

Duruma bağlı inşallah ihtiyaç olmaz da olursa sizle iletişime geçerim teşekkürler.

Merhaba hocam ayna ısıtmasını sürekli açık bırakmaktan kaynaklanıyor zamanla yapışkan özelliğini kaybedip düşüyor. istanbul havaalanı yolunda 130 la fırladı gitti sağ aynam retrofit ile uğraşan bir dükkanda orijinalini bulup taktım. yerine yapıştırdığın zaman genellikle ısıtma çalışmaz.
Hocam aracı aldığımdan beri hiç kullanmadım sadece kış ayında yoğun karda 1 seferlik deneme amaçlı çalışıyor mu diye baktım. Hep R konumunda duruyor ayna indirmeyi-kaldırmayı kullandığımdan dolayı.

Orijinal takıntım yok öyle çalışmazsa da ya öyle kalsın derim veya 2.sınıf ürün alırız çok da kullandığım özellik değil.

Sorma sebebim herhangi bir olumsuzluğa sebep olur mu diye merak ettim.

OLURMUŞ :)

selamlar

ne hikmetse aynisini dun oglen 12 civarinda ben de yasadim. park ettikten sonra inip aynayi katlayayim dedigimde cit etti ayna oldugu yerde 360 derece donebilmeye basladi. bantladim gecici olarak. gun icinde ankaraya gidecegim. herhangi bir sekilde kopma vs. yok. oldugu yerde donebiliyor sadece... ilginc.

selamlar

ne hikmetse aynisini dun oglen 12 civarinda ben de yasadim. park ettikten sonra inip aynayi katlayayim dedigimde cit etti ayna oldugu yerde 360 derece donebilmeye basladi. bantladim gecici olarak. gun icinde ankaraya gidecegim. herhangi bir sekilde kopma vs. yok. oldugu yerde donebiliyor sadece... ilginc.
Sizinki daha değişikmiş hocam.

Geri