Golf 7.5 Comfortline Far Soketi Değişimi

İsim
Ömer Faruk Köseoğlu
Araç
2018 Golf 7.5 comfortline
Geçtiğimiz günlerde yaşadığım kaza sebebiyle far soketim kırıldı servisten parçayı sipariş ettim. Parça : 6R0973735
Aldığım soketin değişimini ve replika çift j led farımı taktıktan sonra kodlamasını yaptırmak istiyorum. İstanbulda yardımcı olabilecek bir abim varsa geri dönüş bekliyorum.
Farlar elimde kaportacım montajını yapacak sadece soket değişimi ve kodlama gerekiyor.
Teşekkürler.

IMG_4406.jpeg

Hocam mesajın Instagram’da gördüm ama bulamıyorum şimdi. Bunu normal far gibi takacaksın yani orijinal yerine takacaksın soket’teki pinleri zaten tak çalıştır aldığın farlar

Upvote 0
Hocam mesajın Instagram’da gördüm ama bulamıyorum şimdi. Bunu normal far gibi takacaksın yani orijinal yerine takacaksın soket’teki pinleri zaten tak çalıştır aldığın farlar
Ilker abi kaza yaptığım için soketin dış kısmı kırıldı yenisini sipariş ettim onunla değiştirmek istiyorum bunun için de aparat vs lazımmış dediler bir de takacağım j led ve led sislerimi kodlamayla tanımlamak istiyordum.

Upvote 0
Ilker abi kaza yaptığım için soketin dış kısmı kırıldı yenisini sipariş ettim onunla değiştirmek istiyorum bunun için de aparat vs lazımmış dediler bir de takacağım j led ve led sislerimi kodlamayla tanımlamak istiyordum.
Beyaz Garage metin abiyle görüşmeni tavsiye ederim hocam. Benim soket değişim işlemini hat çekilmesi vs işlemleri orada yapılmıştı.

Upvote 0

Geri