Golf 8 GTI Dönüşüm

• Gti Ön Tampon Ve Sisler
• Işıklı Panjur
• Yan Lipler
• Arka Tampon Ve Egzoz Uçları

Aracın görünümü şu an şu şekilde ;

Ekli dosyalar

• IMG_5594.jpeg
    IMG_5594.jpeg
    134.8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5542.jpeg
    IMG_5542.jpeg
    309.4 KB · Görüntüleme: 29

Sis farları için çoğu yer kontak ile güç gelen bir sigortadan alıyor elektriği ve sürüş esnasında isteseniz de kapatamıyorsunuz sisleri. Sisleri istediğimiz zaman kapatmak için de kontak ile güç gelen sigortadan çekilen tesisata kumandalı bir röle ekledik bu sayede kumandadan sis farlarını açıp kapatabiliyorsunuz.

Rölenin Linki :

Fardaki stickerları Aliexpress üzerinden almıştım fakat satıştan kalkmış anladığım kadarıyla

Sis farları için çoğu yer kontak ile güç gelen bir sigortadan alıyor elektriği ve sürüş esnasında isteseniz de kapatamıyorsunuz sisleri. Sisleri istediğimiz zaman kapatmak için de kontak ile güç gelen sigortadan çekilen tesisata kumandalı bir röle ekledik bu sayede kumandadan sis farlarını açıp kapatabiliyorsunuz.

Rölenin Linki :

[/URL][/URL][/URL]

Fardaki stickerları Aliexpress üzerinden almıştım fakat satıştan kalkmış anladığım kadarıyla

Neden orjinal bağlantı gibi işlem yaptırmadınız içeriye kablo çekilip kodlanacaktı, kumandalı röle nedir Allah aşkına bu araçlar şahin doğan değil ki…
İstanbuldasınız sonuçta @İlker34 ile irtibat kursanız size orjinal tesisat ile işlem yapardı…

Araç donanımı life paket olduğundan dolayı araçta sis farı yok ve doğal olarak içeriden aç kapa yapabileceğimiz bir tuş da olmuyor. Belki arka sislere entegre yapılabilirdi fakat ben de arka sislerle beraber yanmasını istemedim.

Far kontrol ünitesini değiştirip tekrardan kodlama yapılabilirdi belki fakat bu da hem uğraş, hem de maliyetli bir durum. Çoğu gti dönüşümde doğrudan tesisat çekiliyor zaten en azından benim gördüğüm kadarı ile öyle. Bence araya bir röle koymak bu araca şahin muamelesi yapmak olmamalı.

Araç donanımı life paket olduğundan dolayı araçta sis farı yok ve doğal olarak içeriden aç kapa yapabileceğimiz bir tuş da olmuyor. Belki arka sislere entegre yapılabilirdi fakat ben de arka sislerle beraber yanmasını istemedim.

Mk8 lerin hiç birinde sis farı yokki hatta GTİ da bile yok örnek araç bu far düğmesi değişiyor aliexpreste bolca var…

Far kontrol ünitesini değiştirip tekrardan kodlama yapılabilirdi belki fakat bu da hem uğraş, hem de maliyetli bir durum. Çoğu gti dönüşümde doğrudan tesisat çekiliyor zaten en azından benim gördüğüm kadarı ile öyle. Bence araya bir röle koymak bu araca şahin muamelesi yapmak olmamalı.

Ben orjinal tesisat çekmekten yanayım panjuru dahil bcm ye işlenmeli onu bile saçma sapan bağlıyorlar…

Kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum orjinallik asla bozulmamalı. Ben aslında biraz da kolayıma gelen işlemi yaptırdım diyebilirim. Sadece bir örnek olması için konudan bahsetmek istedim çünkü daha önce herhangi bir yerde böyle bir işlem görmedim.

Kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum orjinallik asla bozulmamalı. Ben aslında biraz da kolayıma gelen işlemi yaptırdım diyebilirim. Sadece bir örnek olması için konudan bahsetmek istedim çünkü daha önce herhangi bir yerde böyle bir işlem görmedim.

Hayırlı olsun tercih meselesi tabi ki…

lakin ben ne olursa olsun çin malı üründe takılsa kaldıki hepimiz kullanıyoruz kesinlikle bağlantılar orjinal olmalı tesisata ilerde bir sorun yaşanmaması için işleyiş daha sağlıklı olur…

Forumda genelde orjinal sonlandırma yapıyor herkes senin gibi yapan vardır mutlaka ama yazmamış olabilir…

Kazasız belasız kullanalım…

Tekrardan merhabalar. Işıklı panjuru, sis farlarını orjinal kodlamaya dönmek üzerine düşünüldüğünde daha mantıklı geldi. Ayrıca ışıklı logo uygulaması da yapmak istiyorum. Bunların kodlamasını nereye yaptırabilirim ve almam gereken far anahtarı hangisi?
Abi yardımcı olursan çok sevinirim @metinkar

Tekrardan merhabalar. Işıklı panjuru, sis farlarını orjinal kodlamaya dönmek üzerine düşünüldüğünde daha mantıklı geldi. Ayrıca ışıklı logo uygulaması da yapmak istiyorum. Bunların kodlamasını nereye yaptırabilirim ve almam gereken far anahtarı hangisi?
Abi yardımcı olursan çok sevinirim @metinkar

Aşağıdaki numara ile almıştım geçmiş zaman ama değişmiş olabilir…
Servise bu numarayı ver sipariş geçen değişti ise yeni numara ile…
Yada aliexpressten bakarsın…

5H0941193 AK WUG

IMG_3234.jpeg

Işıklı logo forumda konu var aynı firmadan alabilirsin… (aracından acc var ise olmaz)

https://www.golftutkusu.com/topic/23806-golf-8-led-amblem-logo-retrofit-acc-destegi-yok/page/8

Orjinal bağlantı ve kodlama için @İlker34 den destek alabilirsin çoğumuz aracını kendisi yapmıştır…

Araçta ACC yok abi. Bunların kodlamasını kime yaptırabilirim dediğin gibi panjur dahil orjinal tesisat yapmak istiyorum ürünler her ne kadar çin malı olsa da...

Araçta ACC yok abi. Bunların kodlamasını kime yaptırabilirim dediğin gibi panjur dahil orjinal tesisat yapmak istiyorum ürünler her ne kadar çin malı olsa da...

Bağlantıları kodlamaları montajı her şeyini İlker’e yaptırabilirsin hatta far düğmesinide ona sipariş verebilirsin…
@İlker34 05056840832

Geri