Sis farları için çoğu yer kontak ile güç gelen bir sigortadan alıyor elektriği ve sürüş esnasında isteseniz de kapatamıyorsunuz sisleri. Sisleri istediğimiz zaman kapatmak için de kontak ile güç gelen sigortadan çekilen tesisata kumandalı bir röle ekledik bu sayede kumandadan sis farlarını açıp kapatabiliyorsunuz.
Rölenin Linki :
[/URL][/URL][/URL]
Fardaki stickerları Aliexpress üzerinden almıştım fakat satıştan kalkmış anladığım kadarıyla
Araç donanımı life paket olduğundan dolayı araçta sis farı yok ve doğal olarak içeriden aç kapa yapabileceğimiz bir tuş da olmuyor. Belki arka sislere entegre yapılabilirdi fakat ben de arka sislerle beraber yanmasını istemedim.
Far kontrol ünitesini değiştirip tekrardan kodlama yapılabilirdi belki fakat bu da hem uğraş, hem de maliyetli bir durum. Çoğu gti dönüşümde doğrudan tesisat çekiliyor zaten en azından benim gördüğüm kadarı ile öyle. Bence araya bir röle koymak bu araca şahin muamelesi yapmak olmamalı.
Kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum orjinallik asla bozulmamalı. Ben aslında biraz da kolayıma gelen işlemi yaptırdım diyebilirim. Sadece bir örnek olması için konudan bahsetmek istedim çünkü daha önce herhangi bir yerde böyle bir işlem görmedim.
Tekrardan merhabalar. Işıklı panjuru, sis farlarını orjinal kodlamaya dönmek üzerine düşünüldüğünde daha mantıklı geldi. Ayrıca ışıklı logo uygulaması da yapmak istiyorum. Bunların kodlamasını nereye yaptırabilirim ve almam gereken far anahtarı hangisi?
Abi yardımcı olursan çok sevinirim @metinkar

Araçta ACC yok abi. Bunların kodlamasını kime yaptırabilirim dediğin gibi panjur dahil orjinal tesisat yapmak istiyorum ürünler her ne kadar çin malı olsa da...
https://tr.aliexpress.com/item/1005008172077919.htmlAraçta ACC yok abi. Bunların kodlamasını kime yaptırabilirim dediğin gibi panjur dahil orjinal tesisat yapmak istiyorum ürünler her ne kadar çin malı olsa da...