🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

ben de geçen maslak doğuşa gittim lambo servisi için her yer sıkış pıkış kaporta boyanın altından giriliyor lambo servisine orda vwler vardı. çalışanlar o kadar kötü kullanıyor ki arabaları ani gaz ani fren falan yazık günah aşırı sinirlendim. sanki arabalar bozulsun diye uğraşıyor.
avek otoda araçları teslim alan valeler pati çekiyor yalandan 1 tur dönüyorlar audi'nin ordan tekrar aşağı iniyorlar ama insansı bir kullanış yok servis müdürüne söyledim buna nasıl müsade ediyorsunuz diye adamın gram haberi yok resmen can çekiştiriyorlar araçlara

Arabayı sağ salim versinler de güncellemeseler de olur. Orası dünyanın en kalabalık servislerinden birisi. Oraya sağlam giren araç bozuk bile çıkabilir kimin ne yaptığı Allah a emanet. Bu kadar kalabalık keşmekeş ben başka yerde görmedim.
Katılıyorum, bende oraya götürüyorum sürekli. Arayıp sizin sormanız lazım yoksa günlerce araç orda kalır haber eden olmaz bitti diye.

Manevra sırasında aracı vurup sürtmemeleri neredeyse imkansız.

Liftlerin üstünde araçlar, araçların üstünde liftte başka araçlar. Ne ararsan var.
valla öyle aşırı sinirlendim asla araba bırakılmaz oraya. lambo servisinde atolyeye life müşteriyi alıyorlardı. dedim vw de niye atolyeye almiyonuz. müşteri sayısı falan boş geveledi bir seyler.

Ekli dosyalar

• IMG_1663.jpeg
    IMG_1663.jpeg
    89.6 KB · Görüntüleme: 50
ben de geçen maslak doğuşa gittim lambo servisi için her yer sıkış pıkış kaporta boyanın altından giriliyor lambo servisine orda vwler vardı. çalışanlar o kadar kötü kullanıyor ki arabaları ani gaz ani fren falan yazık günah aşırı sinirlendim. sanki arabalar bozulsun diye uğraşıyorlar.
Kalabalık yetkili servisler kapıları açık kapatırken çarpmıyorlardır bari.

Başka bir yetkili serviste çalışan personel bir aracın kapısını açarken başka araca değilde servis içerisinde ofisin kapısına çarpmıştı. Sonrada binip devam etti. Onu gördükten sonra teslim sırasında didik didik kontrol etmeye mecbur bırakıyorlar.

valla öyle aşırı sinirlendim asla araba bırakılmaz oraya. lambo servisinde atolyeye life müşteriyi alıyorlardı. dedim vw de niye atolyeye almiyonuz. müşteri sayısı falan boş geveledi bir seyler.
servis para kazanacağı işleri bitirmeden
ücretsiz işleri asla yapmaz sona bırakır her zaman

işim gereği kesin bilgidir .

Kapı çarpmasına razıyım ben. Tanıdığın boyasız 0 gibi T6 Caravelle sol yanını direğe sürttüler. Sonra da araç hazır değl hazır değil diye beklettiler.

T6 yı da 1 mm mesafede üstte liftte duran başka bir aracın altına park etmişler. 2 mm değil 1 mm.

avek otoda araçları teslim alan valeler pati çekiyor yalandan 1 tur dönüyorlar audi'nin ordan tekrar aşağı iniyorlar ama insansı bir kullanış yok servis müdürüne söyledim buna nasıl müsade ediyorsunuz diye adamın gram haberi yok resmen can çekiştiriyorlar araçlara
Kameraya bi zahmet baksalar görecekler de

Kapı çarpmasına razıyım ben. Tanıdığın boyasız 0 gibi T6 Caravelle sol yanını direğe sürttüler. Sonra da araç hazır değl hazır değil diye beklettiler.

T6 yı da 1 mm mesafede üstte liftte duran başka bir aracın altına park etmişler. 2 mm değil 1 mm.
ikisi de olmasın :)

Akışın fazla olduğu servislerde yaşanan olumsuzluklar bunlar ne yazık ki, akışın bir tık daha az olduğu yerler işini daha temiz yapıyor bana göre, örnek vermek gerekirse en son gittiğim Otomol servisinden çok memnun kalmıştım.

Servis danışmanına demin mesaj attım halletim yarın öğlen gel abi dedi. Onlardan dönüş olmadı ben sordum. Uygulamada da iş emri Kapandı olarak gözüküyor araç servis durum takibinde de Onarım Tamamlandı yazıyor.

Son düzenleme:
Lambo derken ben de lambayı yanlış yaziyonuz sandım fakirin gözü kör olsun. Gerçek Lamborghini imiş

Lambo derken ben de lambayı yanlış yaziyonuz sandım fakirin gözü kör olsun. Gerçek Lamborghini imiş
🤣🤣 evet hocam gerçek lambo. fazla yağ koymuştuk da onu çektirmeye götürdük

🤣🤣 evet hocam gerçek lambo. fazla yağ koymuştuk da onu çektirmeye götürdük
Lamba diye anlıyorum, dar ayarı falan sandım niye bu lamba yazıyor far ayarı yazmıyor diyorum🤣🤣🤣🤣

Valla Lamborghini hiç aklımdan geçmedi

Geri