🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu sistemi nasıl hala çalıştıramazlar ya bizim araçlarda. Babaya Tourneo Courier aldık, tak okuyor bütün tabelaları. Koskoca VW çözemedi gitti!
Koskoca VAG gurubu bunu neden hala çözemiyor anlamak mümkün değil, aynı sorunlar cupra Formentor de de var. Yurt dışına çıktığın an çalışıyordu.

Aynen amaçları nedir anlamadım ama çok saçma bir uygulama…
Ne açmayı ne kapatmayı beceremiyorlar gidip Ender Elektronikte işlem yapıyorum yani kafa lazım bunlara…

konuyu yeni farkettim belkide önceden yazılmıştır önceki aracınız yine golf müydü.şundan dolayı soruyorum 1.5 116 hp iyi hissetiriyor mu biraz ilginç bir motor çok rahat 150 hp 250 torku kaldırıken neden böyle yapılmış siz neler hissediyorsunuz merak ettim önerirmisiniz. yoksa yeniden alma imkanınız olsa 1.5 etsi 150 hp mi alırdınız

konuyu yeni farkettim belkide önceden yazılmıştır önceki aracınız yine golf müydü.şundan dolayı soruyorum 1.5 116 hp iyi hissetiriyor mu biraz ilginç bir motor çok rahat 150 hp 250 torku kaldırıken neden böyle yapılmış siz neler hissediyorsunuz merak ettim önerirmisiniz. yoksa yeniden alma imkanınız olsa 1.5 etsi 150 hp mi alırdınız
1.5 150 ile 1.5 116 bambaşka motor

1.5 150 ile 1.5 116 bambaşka motor

@omerg aynen katılıyorum…

@gkhnclk konunun içinde ve başka konularda zaten 1.5 150hp araç bayii de olmadığı, çok sık gelmediği ve ne zaman geleceğini bilmedikleri için 1.5 116hp aldımı belirttim…

1.5 116hp benim için fazlasıyla yeterli bir araç ilerde Mk9 çıkarsa duruma göre değerlendireceğim…

Ben 1999 yılından itibaren golf kullanıyorum Mk4-Mk6-Mk7-Mk7,5-Mk8 (Manuel) -Mk8 (Dsg) - Mk8,5

Sen benim konuları muhtemelen okumadın okumanı tavsiye ederim…

Rodaj için 2 bin km çok fazla .!!

Rodaj için 1.500 km yeterlidir,

Bu hususta esas önemli olan rodaj bitiminde (motor yağı ve yağ filtresini) değiştirmektir., bu sayede motorun ilk alışma süresinde oluşan çapak ve benzeri metal talaşlarından kurtulmaktır, bunu yapmadıktan sonra rodajın pek bir artısı olmaz,

Rodaj sonrası da ara sıra deviri ve hızı artırarak yavaş yavaş motoru açmak gerekir.
Hocam bu konuyu ben de araştırmıştım. Dediğiniz şey eski araçlarda öneriliyormuş. Yeni araçlarda kullanılan parçalar daha hassas daha pürüzsüz malzemeler olduğu için çapak vs çok fazla olmuyormuş dolayısıyla 1000 km sonra yağ değişimi yeni araçlarda önerilmiyormuş. Bayiden aldığımda bana da 15bin km de gelmem yeterli dendi.

Şimdi aklıma geldi oğlunuza sorar mısınız gece kısa fardan memnun mu? Bizimki çok aşağı bakıyor. Uzunlar güzel ama

IQ LED takacak mısınız buna da
Ben de ilk aldığımda uzağı hiç aydınlatmıyordu. Servise götürdüm hemen 5 dk de yapıp teslim ettiler. Şuan çok memnunum

Evet ısı yalıtımlı ön cam var ben sadece alarmı çözemedim yani nasış bir alarm açıp kapanırken ötmüyor…

IMG_1250.jpeg
IMG_1251.jpeg
IMG_1252.jpeg
IMG_1253.jpeg
IMG_1254.jpeg
IMG_1255.jpeg
IMG_1256.jpeg
IMG_1157.jpeg
IMG_1158.jpeg
IMG_1159.jpeg
IMG_1160.jpeg
IMG_1161.jpeg
IMG_1162.jpeg
Alarm çalışıyor. Benzinlikte eşim içindeyken arabadan uzaklaştım. Kapı otomatik kitlenmiş. Biraz sonra araba ötmeye başlamıştı. O zaman alarm olduğunu anlamıştım. Hatta bazen kapı açıkken uzaklaştığında ya da anahtar içeride kaldığında da uyarıyor

Son düzenleme:
Hocam bu konuyu ben de araştırmıştım. Dediğiniz şey eski araçlarda öneriliyormuş. Yeni araçlarda kullanılan parçalar daha hassas daha pürüzsüz malzemeler olduğu için çapak vs çok fazla olmuyormuş dolayısıyla 1000 km sonra yağ değişimi yeni araçlarda önerilmiyormuş. Bayiden aldığımda bana da 15bin km de gelmem yeterli dendi.
kusursuz üretim diye bir şey dünya üzerinde yok şuan. rodaj şart oğlu şarttı.

@omerg aynen katılıyorum…

@gkhnclk konunun içinde ve başka konularda zaten 1.5 150hp araç bayii de olmadığı, çok sık gelmediği ve ne zaman geleceğini bilmedikleri için 1.5 116hp aldımı belirttim…

1.5 116hp benim için fazlasıyla yeterli bir araç ilerde Mk9 çıkarsa duruma göre değerlendireceğim…

Ben 1999 yılından itibaren golf kullanıyorum Mk4-Mk6-Mk7-Mk7,5-Mk8 (Manuel) -Mk8 (Dsg) - Mk8,5

Sen benim konuları muhtemelen okumadın okumanı tavsiye ederim…
anlayışınız için teşekkür ederim okuyacağım

Geri