🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

günaydın herkese;
bugün şöyle bir tur atayım acc nasıl diye çıktım sabah gayet güzel şu şerit açma olayı Mk8 de sadece discovery pro mib3 takınca geliyordu bu iyi geldi…

IMG_1258.jpeg
IMG_1259.jpeg
Merhaba Metin hocam, aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben de bir golf 8,5 life sahibiyim. Yalnız benim aracımda üç şeritli yollarda sizdeki gibi diğer şeritler ekranda görünmüyor sadece gittiğim şerit görünüyor. Bu style pakete özgü bir özellik mi? Bunun için ekstra bir şey mi yapmak gerekiyor? Ya da benim sürdüğüm yollarda mı problem vardı? anlayamadım. Bu konuda bilgilendirme yapabilirseniz ya da bilgisi olan başka bir arkadaş varsa sevinirim.

Merhaba Metin hocam, aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben de bir golf 8,5 life sahibiyim. Yalnız benim aracımda üç şeritli yollarda sizdeki gibi diğer şeritler ekranda görünmüyor sadece gittiğim şerit görünüyor. Bu style pakete özgü bir özellik mi? Bunun için ekstra bir şey mi yapmak gerekiyor? Ya da benim sürdüğüm yollarda mı problem vardı? anlayamadım. Bu konuda bilgilendirme yapabilirseniz ya da bilgisi olan başka bir arkadaş varsa sevinirim.

Üç şeritli yol sadece Avrupa tanımlı otoyollar da açıyor…

Örnek İstanbul için

Basın Ekspres Yolu
İkinci Köprü Yolu
Mahmutbey Vatan Caddesi Girişine Kadar olan yol

Bu normal bir yol görünüşü…
IMG_1264.jpeg
IMG_1265.jpeg

Son düzenleme:
günaydın herkese;
bugün şöyle bir tur atayım acc nasıl diye çıktım sabah gayet güzel şu şerit açma olayı Mk8 de sadece discovery pro mib3 takınca geliyordu bu iyi geldi…

IMG_1258.jpeg
IMG_1259.jpeg
IMG_1265.jpeg
IMG_1264.jpeg
Siyah kadran gece için mükemmel.

İmpression'da da var ama tahmin edin ne eksik🤣 ACC tabiki 🤣

O kısayollara basılı tutunca değiştiriliyor. Öyle bı deneyin basılı tutun belki düzenleyine olur
Dediğinizi yaptım klima ile ilgili sadece 2 fonksiyon oluyor örnek:ac ve iç sirkülasyon oluyor 3. Bir fonksiyon eklemek için sanırım o ara mesafeyi genişletmiş delikanlı ben beceremedim 🙂

Dediğinizi yaptım klima ile ilgili sadece 2 fonksiyon oluyor örnek:ac ve iç sirkülasyon oluyor 3. Bir fonksiyon eklemek için sanırım o ara mesafeyi genişletmiş delikanlı ben beceremedim 🙂
Bende de 2 benim impression. Ancak güncelleme sonrası bazı impressionlarda 3 tane yer görmüştüm. Sizde anlık tüketim varsa eski sürümdür. Yeni sürümde yapmış olabilirler. Metin bey yeni sürümleri teslim aldı muhtemelen

günaydın herkese;

IMG_1258.jpeg
IMG_1259.jpeg
IMG_1265.jpeg
IMG_1264.jpeg
Hocam acc yi ışıklarda kullandınız mı? Işıklarda şöyle bir sorun yaşadım kırmızı yanarken önümde takibe aldığı araç kırmızıda duracakken örneğin bir anda sola veya sağa geçiş yaparsa önünde araç görmeyip ayarladığınız hıza ulaşmak için hızlanıyor ve öndeki araca çarpacakken ben fren yapıp durdurdum çok korkuttu deneyin göreceksiniz kafası karıştı kaza yapacaktım.

Hocam acc yi ışıklarda kullandınız mı? Işıklarda şöyle bir sorun yaşadım kırmızı yanarken önümde takibe aldığı araç kırmızıda duracakken örneğin bir anda sola veya sağa geçiş yaparsa önünde araç görmeyip ayarladığınız hıza ulaşmak için hızlanıyor ve öndeki araca çarpacakken ben fren yapıp durdurdum çok korkuttu deneyin göreceksiniz kafası karıştı kaza yapacaktım.

Ben acc yi sadece uzun mesafede kullanıyorum kısa mesafe ışık vs hiç kullanmıyorum…

Son düzenleme:
Üç şeritli yol sadece Avrupa tanımlı otoyollar da açıyor…

Örnek İstanbul için

Basın Ekspres Yolu
İkinci Köprü Yolu
Mahmutbey Vatan Caddesi Girişine Kadar olan yol

Bu normal bir yol görünüşü…
IMG_1264.jpeg
IMG_1265.jpeg
Yanıtınız için teşekkür ederim. Benim kullandığım yoldan dolayı o zaman bu görüntüdeki gibi tek şerit açıyor. Bir problem olmadığına sevindim.

Ve bugün ikinci depoyu doldurduk…

789km mesafe yaptık 120km mesafe daha var yazıyordu gayet başarılı karma değerdir…

Yeni yakıt ile 840km gider diyor göreceğiz:)

İkinci depo bitince rodaj bakımı için doğuş maslağa gideceğim bakalım…

328d027d-8e67-419b-85db-710205026c5b.jpeg

Ve bugün ikinci depoyu doldurduk…

789km mesafe yaptık 120km mesafe daha var yazıyordu gayet başarılı karma değerdir…

Yeni yakıt ile 840km gider diyor göreceğiz:)

İkinci depo bitince rodaj bakımı için doğuş maslağa gideceğim bakalım…

328d027d-8e67-419b-85db-710205026c5b.jpeg
Yakıt kullanıma göre değişiyor kısa süreli hafızaya göre gösteriyor.

Dediğim gibi izmirden bursa ya gidip geldim çeyrek depo eksik sekilde yola çıkmıştım belki biraz fazlası vardır. İzmirde tam 44.8 litre benzin aldım 😂😂. Az daha gideydim kalıyordum yolda

ilgilenenlere bir bilgi geçeyim tabi ki çalışıp çalışmayacağı şüpheli deneme yapacağım daha sonra ayrıntıları paylaşacağım…

örnek iki fotoğraf ve dikkat ederseniz stopları VALEO üretmiş…

Biraz zor bulunacak gibi geliyor bana magreti marelli gibi olsa en azından yan sanayi orjinal ürün derdik…

c5584023-fb8b-491e-8ddc-740778debe6b.jpeg
1422a22b-b108-4865-92f0-bbb43e5666c1.jpeg

ilgilenenlere bir bilgi geçeyim tabi ki çalışıp çalışmayacağı şüpheli deneme yapacağım daha sonra ayrıntıları paylaşacağım…

örnek iki fotoğraf ve dikkat ederseniz stopları VALEO üretmiş…

Biraz zor bulunacak gibi geliyor bana magreti marelli gibi olsa en azından yan sanayi orjinal ürün derdik…

c5584023-fb8b-491e-8ddc-740778debe6b.jpeg
1422a22b-b108-4865-92f0-bbb43e5666c1.jpeg
Sadece (logosuz orjinal parça) derdik,

Nasıl camı serviste taktırınca
(“vw logolu” Saint-Gobain Sekurit veya Pilkington olarak geliyorsa, dışarda taktırınca (“vw logosuz” saint-gobain sekurit) geliyorsa bu da öyle bişey,

-Servisteki stoplar “orjinal ekipman” yedek parça

-vw logosuz valeo stoplar ise bulabilirseniz OEM yedek parça sınıfına giriyor,

Yan sanayi ise farkı bişey örneğin Taiwan/Çin malı replika stoplar yan sanayi sınıfına giriyor :)

Valeo nun üretmesi kötü olmuş, öyle bir firma ki kahve makinası sektöründe potansiyel görse hemen balıklama o sektöre de adım atar.

Sadece (logosuz orjinal parça) derdik,

Nasıl camı serviste taktırınca
(“vw logolu” Saint-Gobain Sekurit veya Pilkington olarak geliyorsa, dışarda taktırınca (“vw logosuz” saint-gobain sekurit) geliyorsa bu da öyle bişey,

-Servisteki stoplar “orjinal ekipman” yedek parça

-vw logosuz valeo stoplar ise bulabilirseniz OEM yedek parça sınıfına giriyor,

Yan sanayi ise farkı bişey örneğin Taiwan/Çin malı replika stoplar yan sanayi sınıfına giriyor :)

Valeo nun üretmesi kötü olmuş, öyle bir firma ki kahve makinası sektöründe potansiyel görse hemen balıklama o sektöre de adım atar.

Vw logosuz valeo evet nasıl bulacağım ki:(

Uzakdoğu ürünü çıkmış 250Usd getirip 500usd ye satarler herhalde…

IMG_1347.jpeg
https://www.alibaba.com/product-detail/Car-Styling-Rear-Lamp-for-VW_1601424636235.html

Metin Bey hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Eylül 2024 de satın almıştım ben de sizdeki renk ve kombinasyonu aynı bayiden fotoğrafları görünce tekrar sıfır araç almış gibi oldum 😀

Metin Bey hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Eylül 2024 de satın almıştım ben de sizdeki renk ve kombinasyonu aynı bayiden fotoğrafları görünce tekrar sıfır araç almış gibi oldum 😀

Tşk ederim :)

Geri