- İsim
- ㅤ
- Araç
- Golf 8.5 Impression
1.0 ile fark yok diyen çok kişi vardı. Anlatamıyorduk. Karakteristiği farklıBana göre fark çok…
1.0 ile fark yok diyen çok kişi vardı. Anlatamıyorduk. Karakteristiği farklıBana göre fark çok…
navigasyon olayı nasıl olabilir? Araçta GPS var mı?1.5 motorda şaşkınım yakıt konusunda dediğin doğru az yakacak bencede…
retrofitler de fazla bir şeye ihtiyaç yok gibi evet…
- gizli özelliklerden bir kaçtane açtıracağım
- birde dahili navigasyon olma ihtimali varmış yazılımla ona bakacak ender elektronik metin bey eğer olma ihtimali var ise yaptırabilirim…
Normal kullanımda zaten daha canlı olduğunu tahmin edebiliyorum fakat ham güç olarak ciddi bir fark var mı sizce ben özellikle 150 beygirlere takmış durumdayım
Hayırlı olsun abi çok yakışıklı duruyor, kazasız belasız kullanırsınız inşallah
1.0 ile fark yok diyen çok kişi vardı. Anlatamıyorduk. Karakteristiği farklı
navigasyon olayı nasıl olabilir? Araçta GPS var mı?
Hayırlı olsun Metin abi, güzel günlerde kullanın inşallah.![]()
Yakışır yakışır![]()
Hayırlı olsun abi güle güle kullanmanız dileğiyle
Sim kartta internet bağlantısı gerek diye biliyorum. Bunlarda sadece acil arama için sim kart. Yüksek ihtimalle olmaz. Ama uzmanına sormakta fayda var.a3 lerde nasıl yazılımla açılıyorsa bunda da açılabilir mi bakacağız…
gps vsr mı derken anlayamadım…
Sim kartta internet bağlantısı gerek diye biliyorum. Bunlarda sadece acil arama için sim kart. Yüksek ihtimalle olmaz. Ama uzmanına sormakta fayda var
Abi hayırlı olsun güle güle kullan tekerine taş değmesinMerhaba arkadaşlar…
Yeni aracımız Golf 1.5 eTSI 116 PS Style DSG…
Maslak Doğuştan 15gün bekleyerek aldık rakam vermeyeceğim…
30 Haziranda zamdan etkilenmeyecek şekilde faturasını kestirdik.
1 Temmuzda işlemlerini bitirdik…
İlk izlenimlerim harika ötesi diyebilirim genelde biz cam tavan almayız bir sebepten ötürü bunu da kırmış olduk…
Zaman içerisinde paylaşımlarım devam edecek…
Ön ve Arka Görünüş…
Farlar çok başarılı zaten amblem logo olmazsa olmazımdı…
Plaka sevgili dostum Tanzerin desteği ile bizim delikanlının ismi ve soyismi
Ekli dosyayı görüntüle 84899
Ekli dosyayı görüntüle 84900
Aldığımızda 13km de idi depoyu fulledik ve 830km gider dedi bunun testine başladık bakalım kaç km bir depo ile gidecek…
Medianın bilgileri…
Kısa yolları deniyoruz bakalım hangisi kafamıza yatar ise o kalacak özellikle yağ göstergesine bittim çok iyiymiş…
Geri görüş kamerası güzel beğendim ekranın büyük olması ile görüntü daha büyük ideal…
Direksiyon ile kadran çok uyumlu bana bir farklı geldi…
Acc yi denedim beğendim özellikle renkler çok canlı…
Trafik levha uyarısı can sıkıcı zırt pırt çıkıyor çözümünü bulacağım ayrıca yakıt tüketimi rodajda olan bir araç için çok iyi 5.4 ile 446km yaptık ve 450km gider diyor 100km kaldı diyene kadar devam bakalım…
Yıllardır aynı adresteyim Tanzer…
Sevgili dostuma tşk ederim…
Ne yaptık;
Stec
Yarım tavan
Kapılarıdaki pianolar
Kaput
Farlar
Ön iki cam ve ufak camlar diğer aya kısmet ise..
Bu arada hala kaput amortisörü koymamanın mantığını anlamıyorum…
Carplay kullanışı ekran büyük olunca daha güzel oluyormuş…
![]()
Abi hayırlı olsun güle güle kullan tekerine taş değmesin
Forumdaki herkesede keyifli güzel sürüşler dilerim![]()
1.0 110 hp golf 8 den geçmiştim bende 8.5 impression ‘a ciddi fark var ilk bindiğimde 4 silindirin daha oturaklı olduğunu hissetmiştim çok canlı araçSağolasın![]()