Golf 8 1.0 etsi 60.000 bakımı

Lordking03

Yeni Üye
İsim
Abdullah
Araç
Golf 8
Merhabalar;

2022 model 1.0 etsi golf 8 sahibiyim. Bugün 45.000 bakımını yaptırıyorum. (3. bakımı). Bir önceki bakımda 13 bin tl civarı ücret çıkmıştı. Bu bakımda 9200 TL çıktı. Bundan bir sonraki bakım olan 60.000 bakımı ağır bakım mı ? Triger kayışı değişimi vs bu bakımda mı olacak acaba ? Şimdiden bir sonraki senenin bakımına ait ekranda bir ibare görmüştüm. Masraflı bir bakım mı olacak acaba ? Yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Teşekkürler

Benim de golf 8 aracım 55 binde şu an sene sonu 60 bin bakımına gireceğim yarı ağır bakım diyorlar ama serviste yaptırmak konusunda kararsızım bakalım

Upvote 0
Benim de golf 8 aracım 55 binde şu an sene sonu 60 bin bakımına gireceğim yarı ağır bakım diyorlar ama serviste yaptırmak konusunda kararsızım bakalım
28.000 TL diye yakın zamanda yaptıran var triger kayışı değişimi vs... ciddi rakam :S

Upvote 0
28 bin TL çok ciddi rakam sadece bakım için :S Triger kayışının 60.000 de değişmesine anlam veremedim açıkcası...
Triger kayışı değişmedi. v kayışı değişti. ilave olarak 28 bin'in yaklaşık 8 bini 12 volt akü fiyatı. yani 60 bin bakımı yaklaşık 20 bin kabul edebilirsiniz.
not: etsi motorlarda triger kayış değil zincir diye biliyorum. bu km'lerde değişmesine gerek yok.

Upvote 0

Geri