Yeni araç öneri yorum

Mcogolfgti

Üye
İsim
Can orak
Araç
Golf 7,5 gti
Herkese merhaba
Golf 7,5 serüveninden sonra bmw g20 ye geçiş yapmıştım bazı sebeplerden dolayı g20 yi satmayı düşünüyorum yerine 1.4-1.6 tl arasında araçlara bakıyorum aklımda bazı arabalar var ama bi türlü netleştiremedim sizden de kullanan veya önerisi olan olursa cevaplarınızı bekliyorum
(Tekrar 7,5 almayı da düşünüyorum ama bindik neticede diyorum)
Aklımda araçlardan iki tanesi
2019-2020 a3 35 tfsi sedan veya hatchback karar veremiyorum
2019-2020 honda civic sport plus 1.5
1751838940981.jpeg
1751838761527.jpeg
1751838580855.jpeg

bir tık daha çıkabilirseniz yeni kasa honda civicler güzel aslında

kalite olarak audi tatmin eder ama donanım olarak boş bir araç doluısu da çok pahalı

bende eski golfü satıp ne alayıma girmiştim bi dönem.. a3'ün sürüşü aynı golf 7.. içide daha basık.. öncam daha küçük, içi nedense daha dar hissettiriyor aynı alt yapı olmasına rağmen.. civic'i en son denememde çok iyi yol tutması ve direksiyon tepkisi haricinde aklıma hiç iyi bi yönü kalmadı.. ama yeni kasayı mutlaka dene öyle karar ver..
konforu severmisin bilmiyorum ama ben sana şöyle 18 " durban opsiyonlu (spor süspansiyon olan) 1.4 150'lik bi golf 7 öneririm.. ben çok memnunum.. gördünmü denedinmi bilmiyorum ama bunu denemeden golf'ten ayrılma.. :) selamlar..

bende eski golfü satıp ne alayıma girmiştim bi dönem.. a3'ün sürüşü aynı golf 7.. içide daha basık.. öncam daha küçük, içi nedense daha dar hissettiriyor aynı alt yapı olmasına rağmen.. civic'i en son denememde çok iyi yol tutması ve direksiyon tepkisi haricinde aklıma hiç iyi bi yönü kalmadı.. ama yeni kasayı mutlaka dene öyle karar ver..
konforu severmisin bilmiyorum ama ben sana şöyle 18 " durban opsiyonlu (spor süspansiyon olan) 1.4 150'lik bi golf 7 öneririm.. ben çok memnunum.. gördünmü denedinmi bilmiyorum ama bunu denemeden golf'ten ayrılma.. :) selamlar..
Yorumlarınız için teşekkür ederim golf her zaman mantıklı geliyor ama ciddi alacak olduğunuz zaman ilanlar çok garip fiyatlandırmalar

bende bakıyorum ama inanın golften başka içime sinen bir araç bulamıyorum fordun motor seçenekleri sarmıyor peugeot ve opelin içime sinmeyen yanları var ama volvo v40 olsa yeni kasa bakardım veya mazda 3 yeni kasa olsa idi

Oldum olası Japon’ları sevemiyorum bana göre civic hem tipsiz bir araba sacı bile güven vermiyor donanımların adı var yalıtım rezalet cvt sorunsuz ama kötü bi şanzıman yeni kasası da tutmadı zaten. Beklentisi sorunsuzluk olan insanlar için uygun olabilir belki ama kesinlikle bana göre değil ben bu ikilide A3 tercih ederdim çok sıkı kalite algısı iyi olan bir araba bana kalırsa golfe göre de bir tık iyi. Bu bütçeye 7 kasa alınmaz ama golf 8 de olabilir tabi

bende bakıyorum ama inanın golften başka içime sinen bir araç bulamıyorum fordun motor seçenekleri sarmıyor peugeot ve opelin içime sinmeyen yanları var ama volvo v40 olsa yeni kasa bakardım veya mazda 3 yeni kasa olsa idi
golf dışında diğer araçlar hep cılız kalıyor maalesef

audiyi kasadan dolayı direkt elerdim 2013 model profil deki ikinci aracımla aynı kasa güncelliğini yitireli çok olduğu kanaatindeyim, yeni kasası başarılı bütçeye uygun değil. Civic ilave yalıtılmla güzel keyif verebilir. Aracın geniş olma beklentisi yok ise son 3 aydır kullandığım aracım son arkadan itiş 2019 f20 b38 one edition m öneririm konforu beni şaşırttı.

Yorumlarınız için teşekkür ederim golf her zaman mantıklı geliyor ama ciddi alacak olduğunuz zaman ilanlar çok garip fiyatlandırmalar
aynen dostum . piyasada tutulduğu için olsa gerek saçma sapan ve dengesiz fiyatlar dolanıyor pyasada.. bakıyorsun 2017 modelden fazla yazmışlar 2013 modele.. anlam vermek mümkün değil..

Oldum olası Japon’ları sevemiyorum bana göre civic hem tipsiz bir araba sacı bile güven vermiyor donanımların adı var yalıtım rezalet cvt sorunsuz ama kötü bi şanzıman yeni kasası da tutmadı zaten. Beklentisi sorunsuzluk olan insanlar için uygun olabilir belki ama kesinlikle bana göre değil ben bu ikilide A3 tercih ederdim çok sıkı kalite algısı iyi olan bir araba bana kalırsa golfe göre de bir tık iyi. Bu bütçeye 7 kasa alınmaz ama golf 8 de olabilir tabi
sıfır golf alırken honda 1.6 atmosferik olanını da denemiştim diğer c sınıfları gibi.. direksiyon tepkisi ve viraj kabiliyeti takdire şayan ama o kadar.. o yol sesi çekilecek gibi değil.. lastiğin asfaltta çıkardığı şıkırtı direk içerdeydi.. hatta sesi tanıyamadım . uğultu gibi de değil direk şıkır şıkır lastik sesi..
dsg kullanan biri için o otomatik şanzıman da çekilmez.. fiyatları aynı idi nerdeyse manuelle otomatiğin... ha bide motor kaportasının dalgalandığı ve c sütünunun yamulduğu döneme denk gelince iyiki almamışım dedim. zaten almayacaktım.. :) golfün sundukları, sorunları görmezden gelmenizi sağlıyor :)..

Son düzenleme:
sıfır golf alırken honda 1.6 atmosferik olanını da denemiştim diğer c sınıfları gibi.. direksiyon tepkisi ve viraj kabiliyeti takdire şayan ama o kadar.. o yol sesi çekilecek gibi değil.. lastiğin asfaltta çıkardığı şıkırtı direk içerdeydi.. hatta sesi tanıyamadım . uğultu gibi de değil direk şıkır şıkır lastik sesi..
dsg kullanan biri için o otomatik şanzıman da çekilmez.. fiyatları aynı idi nerdeyse otomatikle.. ha bide motor kaportasının dalgalandığı ve c sütünunun yamulduğu döneme denk gelince iyiki almamışım dedim. zaten almayacaktım.. :) golfün sundukları, sorunları görmezden gelmenizi sağlıyor :)..
Aynen öyle hocam o gürültü akıl alır gibi değil baş ağrıtır yalıtımı kötü değil rezalet. Neye para vereceksin çirkin yüzüne mi(bana göre) kararsızlık yaşatan performanssız şanzımana mı 10 sene önceden gelen bilgi eğlence sistemine mi sacın boyanın dandikliğine mi. Tabi bu işi beklentiler belirler alıp binene de bir şey diyemem ama benim için akıl işi değil

Fransız grubu uzaktan bakınca yıl km donanım olarak çok mantıklı geliyor ama 1.2 sıkıntılı bi motor koymuşlar beni hiç cezbetmiyor

Geri