Yeni araç öneri yorum

audiyi kasadan dolayı direkt elerdim 2013 model profil deki ikinci aracımla aynı kasa güncelliğini yitireli çok olduğu kanaatindeyim, yeni kasası başarılı bütçeye uygun değil. Civic ilave yalıtılmla güzel keyif verebilir. Aracın geniş olma beklentisi yok ise son 3 aydır kullandığım aracım son arkadan itiş 2019 f20 b38 one edition m öneririm konforu beni şaşırttı.
Hiç girip bakmamıştım bunlara hocam bi bakayım 3 silindir diye biliyorum sadece bende de b48 kodlu motor var şu an

Fransız grubu uzaktan bakınca yıl km donanım olarak çok mantıklı geliyor ama 1.2 sıkıntılı bi motor koymuşlar beni hiç cezbetmiyor
Hocam bende Focus vardı sürüş dinamiği en yüksek olan araç bu sınıfta değiştirdim güncel focuslar bana mantıklı gelmedi psa grubunda şanzımanları iyi ama motor mantıklı değil puretech motor beni caydırdı e Japon’lar zaten dediğim gibi kaliteden uzak yine golf aldım.

sıfır golf alırken honda 1.6 atmosferik olanını da denemiştim diğer c sınıfları gibi.. direksiyon tepkisi ve viraj kabiliyeti takdire şayan ama o kadar.. o yol sesi çekilecek gibi değil.. lastiğin asfaltta çıkardığı şıkırtı direk içerdeydi.. hatta sesi tanıyamadım . uğultu gibi de değil direk şıkır şıkır lastik sesi..
dsg kullanan biri için o otomatik şanzıman da çekilmez.. fiyatları aynı idi nerdeyse manuelle otomatiğin... ha bide motor kaportasının dalgalandığı ve c sütünunun yamulduğu döneme denk gelince iyiki almamışım dedim. zaten almayacaktım.. :) golfün sundukları, sorunları görmezden gelmenizi sağlıyor :)..
Kesinlikle haklısınız hocam ben de ilk bindiğimde cam açık zannetmiştim yol lastik sesiymiş cidden baya gürültü alıyor ama diğer dedikleriniz sedanlarda geçerli onlar türkiyede üretiliyor hatcbackler ingiltere üretimi olduğu için sorunsuz

Hocam bende Focus vardı sürüş dinamiği en yüksek olan araç bu sınıfta değiştirdim güncel focuslar bana mantıklı gelmedi psa grubunda şanzımanları iyi ama motor mantıklı değil puretech motor beni caydırdı e Japon’lar zaten dediğim gibi kaliteden uzak yine golf aldım.
Bu konuda her şeyden biraz ama hiç bi şeyden fazla koymayan vaq grubu diğer markalardan mantıklı geliyor tabi üst segment hariç

A3 kalite olarak zirve yaptığı modeldir bu kasa fakat donanım vasatın biraz üstü, Civic için yorum yapamayacağım, sorunsuz olabilir ama özellikle bu kasalarda iç mekan aşırı demode.

Ne aradığınıza bağlı olarak çok değişkenlik gösterebilecek bir olay, G20 den sonra aldığınız hiçbir araba zaten tam anlamıyla tatmin etmeyecek muhtemelen.

Kendi önerim : Sürüş zevki ön planda ise BMW 1-2 serisi veya yeni yenidir derseniz Tesla Model Y derim. Tabi hedeflenen bütçeye biraz ekleme yapmak gerekebilir.

A3 kalite olarak zirve yaptığı modeldir bu kasa fakat donanım vasatın biraz üstü, Civic için yorum yapamayacağım, sorunsuz olabilir ama özellikle bu kasalarda iç mekan aşırı demode.

Ne aradığınıza bağlı olarak çok değişkenlik gösterebilecek bir olay, G20 den sonra aldığınız hiçbir araba zaten tam anlamıyla tatmin etmeyecek muhtemelen.

Kendi önerim : Sürüş zevki ön planda ise BMW 1-2 serisi veya yeni yenidir derseniz Tesla Model Y derim. Tabi hedeflenen bütçeye biraz ekleme yapmak gerekebilir.
Hocam dediklerinize katılıyorum g20 den sonra her türlü biraz altta kalıyor ama kalan arabaların artıları eksileri olarak kıyas yapıyorum artık 118i ler de hemen hemen dediğin fiyatlara temiz sayılabilecekleri var

Hocam dediklerinize katılıyorum g20 den sonra her türlü biraz altta kalıyor ama kalan arabaların artıları eksileri olarak kıyas yapıyorum artık 118i ler de hemen hemen dediğin fiyatlara temiz sayılabilecekleri var
Onların da motoru 3 silindirli işte. Bir süredir ben de yeni bir model arayışındayım. Her modelin bi eksiğini buluyorum. Dönüp dolaşıp yine Golf’e geri dönüyorum.

Geçen yıl 2020 model fabrikasyon dış r-line paketli 7.5 highline arabamı sattım ihtiyaçtan. Bu yıl tekrar araç bakıyorum ama aynı kalitede araç bulamıyorum. Kimisi 3 silindirli, kimisi torsiyonlu, diğerinin trigeri yağın içinde döner, öbürünün yalıtımı kötü falan. Yine golf bakıyorum ben. C segment hatchbacklerde Golf dışında alternatif bulamıyorum. Golf’ün de eksikleri var ama onlar gözüme çok batmıyor.

Onların da motoru 3 silindirli işte. Bir süredir ben de yeni bir model arayışındayım. Her modelin bi eksiğini buluyorum. Dönüp dolaşıp yine Golf’e geri dönüyorum.

Geçen yıl 2020 model fabrikasyon dış r-line paketli 7.5 highline arabamı sattım ihtiyaçtan. Bu yıl tekrar araç bakıyorum ama aynı kalitede araç bulamıyorum. Kimisi 3 silindirli, kimisi torsiyonlu, diğerinin trigeri yağın içinde döner, öbürünün yalıtımı kötü falan. Yine golf bakıyorum ben. C segment hatchbacklerde Golf dışında alternatif bulamıyorum. Golf’ün de eksikleri var ama onlar gözüme çok batmıyor.
Bende aynı şekilde sattım aracımı hocam hatasız 83 bindeydi baya da ekstrası vardı şimdi aynı arabayı bulamıyorum bulduklarım da çok yüksek fiyat yazmış 2020 2021 model parası yazmış öyle olunca saçma geliyor yoksa araba çok iyi yalıtım bağımsız süspansıyon donanım gayet yeterli o yüzden a3 ler mantıklı geliyor en azından model yüksek diyorum hayalet ekran vs yok ama napalım

Bende böyle düşünüyorum hocam

Bende aynı şekilde sattım aracımı hocam hatasız 83 bindeydi baya da ekstrası vardı şimdi aynı arabayı bulamıyorum bulduklarım da çok yüksek fiyat yazmış 2020 2021 model parası yazmış öyle olunca saçma geliyor yoksa araba çok iyi yalıtım bağımsız süspansıyon donanım gayet yeterli o yüzden a3 ler mantıklı geliyor en azından model yüksek diyorum hayalet ekran vs yok ama napalım
A3’e de baktım. Bi önceki kasanın (2019-2020) ön konsol tasarımını 7.5 kadar beğenmiyorum. Bi arkadaşım almıştı A3 hız sabitleyici bile yoktu o kasada (hangi paket hatırlamıyorum). Güncel A3 kasa çok güzel ama hem pahalı hem de yol sesi aldığı söyleniyor (denemedim hiç). Ayrıca tüm yeni A3’leri deri koltuklu getirmişler. Deri koltuğu da hiç sevmem. RS koltuklu yeni A3’ler de var nadiren de olsa ama onlara da 3 milyon istiyorlar. 3 milyon verecek olsam gider Golf R alırım. Bak yine Golf’e döndük.

Oldum olası Japon’ları sevemiyorum bana göre civic hem tipsiz bir araba sacı bile güven vermiyor donanımların adı var yalıtım rezalet cvt sorunsuz ama kötü bi şanzıman yeni kasası da tutmadı zaten. Beklentisi sorunsuzluk olan insanlar için uygun olabilir belki ama kesinlikle bana göre değil ben bu ikilide A3 tercih ederdim çok sıkı kalite algısı iyi olan bir araba bana kalırsa golfe göre de bir tık iyi. Bu bütçeye 7 kasa alınmaz ama golf 8 de olabilir tabi
golfün cvt si manuel tsi dır :D

golf ile kıyaslarsak araç alamayız koreliler zaten eleniyor avrupalıların çoğu pahalı bir tek japonlar kalıyor onda da honda 1.5 182 hp gülümsüyor.

A3’e de baktım. Bi önceki kasanın (2019-2020) ön konsol tasarımını 7.5 kadar beğenmiyorum. Bi arkadaşım almıştı A3 hız sabitleyici bile yoktu o kasada (hangi paket hatırlamıyorum). Güncel A3 kasa çok güzel ama hem pahalı hem de yol sesi aldığı söyleniyor (denemedim hiç). Ayrıca tüm yeni A3’leri deri koltuklu getirmişler. Deri koltuğu da hiç sevmem. RS koltuklu yeni A3’ler de var nadiren de olsa ama onlara da 3 milyon istiyorlar. 3 milyon verecek olsam gider Golf R alırım. Bak yine Golf’e döndük.
Hocam haklısınız bu konuda a3 donanım olarak düşük kalıyor katlanır ayna cam tavan dışunda hiç bi şey göremedim yeni kasaları hoş ama g20 satıp onu alırsam fiyat olarak anlamı kalmıyor ve g20 yeni kasadan bile daha donanımlı zaten
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3.18 i lere baktım yıl ve donanım olarak iyi ama motor konusu tartışılır en azından sedan oturaklı bi araba

Geri