Golf 8.5 2024 kablosuz şarj ve ön konsol usb sorunu

Emrahvw

Yeni Üye
İsim
Emrah
Araç
Golf 8,5
Merhaba
Arkadaşlar,

2024 model golf 8,5 araçla alakalı olarak bir kaç konuda sorun yaşamaktayım.

Bunlardan biri kablosuz şarj,bazen bakıyorum çalışıyor bazen çalışmıyor.
Bir diğeri ise bu aralar sıklıkla karşılaştığım usb bazen okuyor bazen okumuyor.

Yazılım güncellemesi de 23 haziranda aldık.

Ancak değişen bişey olmadı.
Hatta yazılım güncellemesinden sonra birde tabela okuma uyarısı ile karşı karşıya kaldık.

Hadi bu tabela okumasını çok takmıyorum ama kablosuz şarj ve usb sorununu anlamadım.

Servis elektirik aksamının kontrolünün sağlandığı teknik olarak hataların olmadığını belirtti.

Bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var mı varsa tecrübe ettikleri veya çözüme kavuşturdukları durum varsa yönlendirebilir misiniz

Kısa cevap.
Android auto ya da apple car play ile telefon bağlı ise kablosuz şarj çalışmıyor ya da sağlıklı çalışmıyor, kapanıyor. Garip ama böyle.
Şöyle test edin; telefondan wifi'ı kapatın. bir radyo kanalı açın. muhtemelen şarj başlayacaktır.
işin ilginci, örneğin bir telefon android auto ile bağlıken kablosuz şarja konan iphone cihaz da sarj olmuyor.

Kısa cevap.
Android auto ya da apple car play ile telefon bağlı ise kablosuz şarj çalışmıyor ya da sağlıklı çalışmıyor, kapanıyor. Garip ama böyle.
Şöyle test edin; telefondan wifi'ı kapatın. bir radyo kanalı açın. muhtemelen şarj başlayacaktır.
işin ilginci, örneğin bir telefon android auto ile bağlıken kablosuz şarja konan iphone cihaz da sarj olmuyor.
Deneyeceğim.
Wifi kapadıktan sonra
Car play bağlantısınıda kesecekmiyim.

Başka deneyim edinmiş arkadaşlarında önerilerini bekleriz

Kablosuz şarj için telefonların kılıfları da etken. Bazı kılıflar sorun çıkarıyor.
USB bağlantı sorunu kötü kablo ile bende yaşamıştım. Pahalı kablo alınca sorun çözüldü.

Geri