Golf 8.5 2024 kablosuz şarj ve ön konsol usb sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emrahvw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Emrah
Araç
Golf 8,5
Merhaba
Arkadaşlar,

2024 model golf 8,5 araçla alakalı olarak bir kaç konuda sorun yaşamaktayım.

Bunlardan biri kablosuz şarj,bazen bakıyorum çalışıyor bazen çalışmıyor.
Bir diğeri ise bu aralar sıklıkla karşılaştığım usb bazen okuyor bazen okumuyor.

Yazılım güncellemesi de 23 haziranda aldık.

Ancak değişen bişey olmadı.
Hatta yazılım güncellemesinden sonra birde tabela okuma uyarısı ile karşı karşıya kaldık.

Hadi bu tabela okumasını çok takmıyorum ama kablosuz şarj ve usb sorununu anlamadım.

Servis elektirik aksamının kontrolünün sağlandığı teknik olarak hataların olmadığını belirtti.

Bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var mı varsa tecrübe ettikleri veya çözüme kavuşturdukları durum varsa yönlendirebilir misiniz

Kısa cevap.
Android auto ya da apple car play ile telefon bağlı ise kablosuz şarj çalışmıyor ya da sağlıklı çalışmıyor, kapanıyor. Garip ama böyle.
Şöyle test edin; telefondan wifi'ı kapatın. bir radyo kanalı açın. muhtemelen şarj başlayacaktır.
işin ilginci, örneğin bir telefon android auto ile bağlıken kablosuz şarja konan iphone cihaz da sarj olmuyor.

Kısa cevap.
Android auto ya da apple car play ile telefon bağlı ise kablosuz şarj çalışmıyor ya da sağlıklı çalışmıyor, kapanıyor. Garip ama böyle.
Şöyle test edin; telefondan wifi'ı kapatın. bir radyo kanalı açın. muhtemelen şarj başlayacaktır.
işin ilginci, örneğin bir telefon android auto ile bağlıken kablosuz şarja konan iphone cihaz da sarj olmuyor.
Deneyeceğim.
Wifi kapadıktan sonra
Car play bağlantısınıda kesecekmiyim.

Başka deneyim edinmiş arkadaşlarında önerilerini bekleriz

Kablosuz şarj için telefonların kılıfları da etken. Bazı kılıflar sorun çıkarıyor.
USB bağlantı sorunu kötü kablo ile bende yaşamıştım. Pahalı kablo alınca sorun çözüldü.

Kablosuz şarj deneme yaptım ama değişen bieşy yok istediği zaman çalışıyor.

Usb de şuan sorun yok

Ama aldığımdan bu yana takip ettiğim birde bir kaç kez olmasına rağmen geçenlerde bir kez daha oldu uzaklaşınca kapıları kitleme modu aktif olmasına rağmen kapıları kitlemiyor.

Deneyim edinen arkadaşlar varsa bildirime cevap yazabilirse bir yol bulmaya çalışalım

Mrb. arkadaşlar bende kablosuz sarjı kapatamıyorum. Ekrandan kapatma yeri var. geri aktif oluyor devamlı. sanırım yazılım ile alakalı. Telefonum uygun değil o yüzden kapatmaya çalışıyorum.

Merhaba 2025 Golf life paket sahibiyim bugün yaklasik 1 saatlik bir yere gidip geldik kız arkadaşımla giderken benim telefonum (android) android auto ya bağlıydı ve kablosuz sarj pedindeydi yol boyunca ya cok cok az sarj oldu ya da hic sarj olmadı hemen hemen ayni değerlerdeydi. dönüş yolunda kiz arkadaşımın telefonu bağlandı (ios) Apple carplay üzerinden gittik ve benim telefonum gayet de güzel sarj oldu 1 saatte yüzde 35 40 falan doldu kendim bağlı olduğum hiç bir sefer kablosuz sarjı efektif kullanamadım, kendim bağlanınca neden bu özellikten mahrum kalıyorum bunun bir çözümü var mı bilgisi olan biri yardımcı olabilirse sevinirim

Telefon android autoya bağlıyken ısınıyor buna ek olarak enerji tüketimi artıyor olabilir, bu bir ihtimal. İkinci ihtimal telefon ısındığı için şarjı kapattığı oluyor benim telefonumda, hem android autoya bağlı hem de kablosuz şarj fazla ısıtıyor telefonu bu nedenle şarj kesiliyor olabilir.

Merhaba 2025 Golf life paket sahibiyim bugün yaklasik 1 saatlik bir yere gidip geldik kız arkadaşımla giderken benim telefonum (android) android auto ya bağlıydı ve kablosuz sarj pedindeydi yol boyunca ya cok cok az sarj oldu ya da hic sarj olmadı hemen hemen ayni değerlerdeydi. dönüş yolunda kiz arkadaşımın telefonu bağlandı (ios) Apple carplay üzerinden gittik ve benim telefonum gayet de güzel sarj oldu 1 saatte yüzde 35 40 falan doldu kendim bağlı olduğum hiç bir sefer kablosuz sarjı efektif kullanamadım, kendim bağlanınca neden bu özellikten mahrum kalıyorum bunun bir çözümü var mı bilgisi olan biri yardımcı olabilirse sevinirim

Bu konuyu bende takip ediyorum.
Hatta doğuş oto ilede iletişim halindeyim.
Sürekli servise getirin diyorlar ama iki sefer konu ile alakalı çözüm olmadı.
İlginç olarak bir kaç bişey deneyim edinmiş olduk.
Burada da bir arkadaşımızda yazmıştı.
Araç kablosuz şarja bıraktığımda müzik,ses panelinde seçim ses çalar veya sık kullanımlarda ise şarj etmiyor.ama radio seçim yapılınca şarj ediyor.

Kablosuz şarj ünitelerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ve kullanmıyorum. Telefon acayip ısınıyor ve bu ısınmaya karşılık yeterince şarj olmuyor. Batarya sağlığını bozduğuna inanıyorum. Kablolu bağlantı ile hem CarPlay hem şarj nefis oluyor .

Kablosuz şarj ünitelerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ve kullanmıyorum. Telefon acayip ısınıyor ve bu ısınmaya karşılık yeterince şarj olmuyor. Batarya sağlığını bozduğuna inanıyorum. Kablolu bağlantı ile hem CarPlay hem şarj nefis oluyor .

Buna katılıyorum kablo ile hızlı doluyor…

Çalışma mantığı gereği oluyor ısınma. Araştırıp herkes anlayabilir nedenini.

Şarja ihtiyacım varsa dediğiniz gibi kablo her zaman daha hızlı ve stabil.

Geri