burak1872
Üye
- İsim
- Burak
- Araç
- GOLF 7 2015 1.2 TSI MANUEL
Teşekkür ederim.@burak1872 Soft99 öneririm. Kendi aracıma seramik üzerine 3 ayda bir uyguluyorum. Waxta soft99 bir numaradır. Yetkili disbirütör yamaclardetailing burdan temin edebilirsin.
Teşekkür ederim
soft99 beyaz aşırı parlak kullanıyorum, 1 kutudan 2 defa uygulama yapılıyor ortalama 5-6 yıkama rahat götürürTeşekkür ederim.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz bir ürün aşağı yukarı ne kadar gider
Sanırım bu ürün
https://www.yamaclardetailing.com/urun/soft99-authentic-premium-carnauba-wax-200-gr
Bunuda bir kaç arkadaş önerdi
https://www.parlatanadamlar.com/index.php?route=product/product&product_id=3170
sanırım ikisinden birini alacağım
Aynı üründen mi bahsediyoruz bilmiyorum ama 1 kutu Wax ‘tan 2 defa uygulama mı yapılıyor/yapıyorsunuz..?soft99 beyaz aşırı parlak kullanıyorum, 1 kutudan 2 defa uygulama yapılıyor ortalama 5-6 yıkama rahat götürür
2 çok az, ince katman sürülmesi önerilir, bayağı uygulamada çıkması lazım.soft99 beyaz aşırı parlak kullanıyorum, 1 kutudan 2 defa uygulama yapılıyor ortalama 5-6 yıkama rahat götürür
Evet aynı ürün, 2017 yılında aracımı aldığımdan beri soft99 kullanıyorum. Wax nedir nasıl uygulanır gayet iyi biliyorum.Aynı üründen mi bahsediyoruz bilmiyorum ama 1 kutu Wax ‘tan 2 defa uygulama mı yapılıyor/yapıyorsunuz..?
Ne yaptığınızın farkında mısınız, 1 kutu wax’tan en az 25 uygulama yapılır,
Wax nasıl uygulanır, ne kadar kullanılması gerekir, tekrardan araştırmanız yararınıza olacaktır.
Öncelikle şunh blr açıklığa kavuşturalım balmumu denilen wax’ta bir boya koruma çeşididir,Evet aynı ürün, 2017 yılında aracımı aldığımdan beri soft99 kullanıyorum. Wax nedir nasıl uygulanır gayet iyi biliyorum.
25 uygulama mı ? Siz Galiba motosikletler için konuştunuz ?
Siz herhalde uygulama yaparken 200 gram olan kutudan 7-8 gram wax araca sürüyorsanız Buda demek olırki kaporta üzerindeki etki 0 olur. Kaporta üzerinde katman tabaka hidrofibriklik kayganlık oluşmaz, o zamanda kıymeti yok, 25 uygulama ile nasıl verim alınabilir, akıl var mantık var boşuna para demek. Hiçbir kıymeti yok. Bu arada 20 gün önce yaptığım waxın resmini atıyım, 25 uygulamanın 1inden bu sonuç alınabilir mi? Bi görün istedim.( ha bu arada araçta şuan boya koruma, seramik yok)