Uzun far perdesinde bir klepe var onun yağlanması gerekiyormuş takılı kaldığından bunla ilgiliyse bir bakın. Ya da far beyninden olabilir. Ben de aldım da daha takmadım bu tarz olaylar can sıkıcı bakalım neler göreceğiz.yaklaşık 10 aylık bir kullanımda oldu ama sonra tekrarlamadı hiç. kodlanmıştı tabi ki
Ne kadar sürdü hocam dünden beri aynı düzelmedi selektör atıyor uzun kısa çalışıyor ama sadece kısayı açınca yanmıyor sağ tarafBenim de başıma geldi sonra kendisi düzeldi
Birde yazılım atmadım ben araca 2. El aldım farı taktım direkt herşeyi çalıştı 1.5 ay oldu bu sorun çıktıNe kadar sürdü hocam dünden beri aynı düzelmedi selektör atıyor uzun kısa çalışıyor ama sadece kısayı açınca yanmıyor sağ taraf
zaten kodlama kısaları açınca j lerin yanmaya devam etmesi için yapılıyor. benim 1-2 günde kendiliğinden düzeldi. sorunun sebebi ile ilgili de hiçbir bilgim yok. ama şu an anlık hataya bile düşmüyor.Birde yazılım atmadım ben araca 2. El aldım farı taktım direkt herşeyi çalıştı 1.5 ay oldu bu sorun çıktı
Bekliyeyim bende inş düzelir yoksa 15 k para çöpe gidicek vallazaten kodlama kısaları açınca j lerin yanmaya devam etmesi için yapılıyor. benim 1-2 günde kendiliğinden düzeldi. sorunun sebebi ile ilgili de hiçbir bilgim yok. ama şu an anlık hataya bile düşmüyor.