Golf 7 J Far Hatası

eeurytos

Üye
İsim
Ömer Faruk Kırçiçek
Araç
Golf 7
Selamın aleyküm uzun yolda farları yaktım sağ kısa far hatasI verdi durduk yere selektör atınca kısa ve uzun ikiside yanıyor ama sadece kısaları açıyorum sağ yanmıyor var mı başıma gelen

yazılımsal olarak kodlanmış mıydı farlarınız ? Ne zamandır kullanıyorsunuz

Upvote 0
yaklaşık 10 aylık bir kullanımda oldu ama sonra tekrarlamadı hiç. kodlanmıştı tabi ki

Upvote 0
yaklaşık 10 aylık bir kullanımda oldu ama sonra tekrarlamadı hiç. kodlanmıştı tabi ki
Uzun far perdesinde bir klepe var onun yağlanması gerekiyormuş takılı kaldığından bunla ilgiliyse bir bakın. Ya da far beyninden olabilir. Ben de aldım da daha takmadım bu tarz olaylar can sıkıcı bakalım neler göreceğiz.

Upvote 0
Ne kadar sürdü hocam dünden beri aynı düzelmedi selektör atıyor uzun kısa çalışıyor ama sadece kısayı açınca yanmıyor sağ taraf
Birde yazılım atmadım ben araca 2. El aldım farı taktım direkt herşeyi çalıştı 1.5 ay oldu bu sorun çıktı

Upvote 0
Birde yazılım atmadım ben araca 2. El aldım farı taktım direkt herşeyi çalıştı 1.5 ay oldu bu sorun çıktı
zaten kodlama kısaları açınca j lerin yanmaya devam etmesi için yapılıyor. benim 1-2 günde kendiliğinden düzeldi. sorunun sebebi ile ilgili de hiçbir bilgim yok. ama şu an anlık hataya bile düşmüyor.

Upvote 0
zaten kodlama kısaları açınca j lerin yanmaya devam etmesi için yapılıyor. benim 1-2 günde kendiliğinden düzeldi. sorunun sebebi ile ilgili de hiçbir bilgim yok. ama şu an anlık hataya bile düşmüyor.
Bekliyeyim bende inş düzelir yoksa 15 k para çöpe gidicek valla

Upvote 0
farı söktüm içerisinde kısa far güç veren bir kablo vardı onda temazsızlık varmış onunla uğraştım düzeldi arkadaşlar bilginize başına gelen olursa denesin
fotoğrafını çekebilirsem atarım buraya

Upvote 0

Geri