Golf 7.5 2018 130 bin km alınır mı ?

marşpiyel boya sayılmaz 1 tam boya 2 lokal boya+ 55 bin kayıt güncel tarihse o kadar da kötü değil. ama fiyat halen çok yüksek o paralara çok daha güzel golfler bulabileceğinize inanıyorum.

150 bine kadar bahsettiğim sorunları yaşaman olası. umarım yaşamazsın.
abi bende bi 212 bin golf var dediklerinin hiçbiri yaşanmadı 210 binde şanzıman kartı değişti aracın eski sahiplerinn dedigi ve ustanın baktığıda öyle araç şanzımanıyla hiç oynanmamış garip?

38 tane adam internet ittifakı kurup anlaşmış (sms le haberleşmiş)

Bu arabanın piyasasını bu yapalım. Aşağısını
Yazan eşşşek olsun demişler

mk7,5 1.5 tsi highline golf bu fiyatlara alınmaz.

Durum budur

https://shbd.io/s/EAd8dmI9

marşpiyel boya sayılmaz 1 tam boya 2 lokal boya+ 55 bin kayıt güncel tarihse o kadar da kötü değil. ama fiyat halen çok yüksek o paralara çok daha güzel golfler bulabileceğinize inanıyorum.
Hala araştırıyorum hocam 1 yıl bineceğim maks 15 bin km yapacağım dizel önerir misiniz. Aslında dizelin sesini pek sevmiyorum ama siz kullanıcısısınız daha iyi bilirsiniz tsi'ın seriliği sessizliği beni cezbediyor 1 yıl için tdi pek düşünmüyordum.

Bir araç daha var 1.5 tsi 150 bg 2019 model cam tavanlı higline - 82 bin km de 1440 civari fiyat istiyor lakin;
-Sağ sol marşbiyel boyalı
- Sağ ön çamurluk boyalı
-Sol arka kapı ve sol arka çamurluk lokal boyalı
Tramer: 55.000 TL 1 ay önce sağ ön çamurluk ezilmiş biraz sağ dikiz aynasını kırmıslar dikiz aynası değişiminden 55 bin tl tramer var diyor videosunu atmış

Bu araç için düşünceniz nedir ilk bahsettiğimle bunu kıyaslarsak. @UBC53 @BestOnur @narinhuseyin @GolFB

İlginizden ötürü şimdiden çok teşekkür ederim.
Aracın paket-donanım çok güzel lakin boya durumu ve fiyat örtüşmüyor. Eğer kısa süre binip satacaksanız hala daha cam tavansız modeli öneriyorum. Sizin için ben de bi ilan araması yapayım.

abi bende bi 212 bin golf var dediklerinin hiçbiri yaşanmadı 210 binde şanzıman kartı değişti aracın eski sahiplerinn dedigi ve ustanın baktığıda öyle araç şanzımanıyla hiç oynanmamış garip?
benim aracın kavraması 174 binde değişti ilk kavrama volanı. 143 binde aldım 147 binde şanzıman yağı ve tüp değiştirdim ilk ben açtırdım şanzımanı. düşman kulağına kurşun mekatronik açtırmadım daha sapasağlam. kimisi var 40 binde kavrama değiştiriyor. şans işi biraz.

Hala araştırıyorum hocam 1 yıl bineceğim maks 15 bin km yapacağım dizel önerir misiniz. Aslında dizelin sesini pek sevmiyorum ama siz kullanıcısısınız daha iyi bilirsiniz tsi'ın seriliği sessizliği beni cezbediyor 1 yıl için tdi pek düşünmüyordum.
dizel alacaksanız enjektörleri kontrol ettirin. ben 1 senede 30 bin km yol yapıyorum o yüzden dizel tercih ettim. dizel öneririm denk gelirse alabilirsiniz.

sesten yana sıkıntı olmaz tabi tsi kadar sessiz değil ama golflerin yalıtımı segmentinin üstünde olduğu için içeri pek ses almıyor.

Tdi motor bana daha yakın ve cazip geliyor. sanırım tek sebebi babamın 2004 yılında sıfır km aldığı 1.9 tdi 130 luk çift kırmızı pd130 kodlu comfortline passatı :D

o siyah kadife koltukları ahşap detayları ve 6 ileri manuel şanzımanı vs vs uzun yolda bastıkça yere oturuyordu araba

konudan saptıysam affolla :)

dizel alacaksanız enjektörleri kontrol ettirin. ben 1 senede 30 bin km yol yapıyorum o yüzden dizel tercih ettim. dizel öneririm denk gelirse alabilirsiniz.

sesten yana sıkıntı olmaz tabi tsi kadar sessiz değil ama golflerin yalıtımı segmentinin üstünde olduğu için içeri pek ses almıyor.

Tdi motor bana daha yakın ve cazip geliyor. sanırım tek sebebi babamın 2004 yılında sıfır km aldığı 1.9 tdi 130 luk çift kırmızı pd130 kodlu comfortline passatı :D

o siyah kadife koltukları ahşap detayları ve 6 ileri manuel şanzımanı vs vs uzun yolda bastıkça yere oturuyordu araba

konudan saptıysam affolla :)
Estağfurullah hocam anılar :)

Başlığa konu olan araca

80-90 bin km de

Boyasız değisensiz olacak sekilde

1.350.000 den fazlasını vermeyin.

Edit /Soru??? : sadece 1 yıl kullanıp elden çıkaracagınız araca neden bu sekilde nokta atışı sadece highline +150 lik + sunruflu + 1.5 tsi ısrarındasınız ki ?

8 yılı dolacak olan ve 16 yıl kullanacağım aracı ısrarla golf manuel/tdi/high aldım (başka golf imkansız dı )

1 yıl kullanacak olsam clio ya bile eyvalllah ederim ben (hayat kısa... 1 yıl daha da kısa??)

Başlığa konu olan araca

80-90 bin km de

Boyasız değisensiz olacak sekilde

1.350.000 den fazlasını vermeyin.

Edit /Soru??? : sadece 1 yıl kullanıp elden çıkaracagınız araca neden bu sekilde nokta atışı sadece highline +150 lik + sunruflu + 1.5 tsi ısrarındasınız ki ?

8 yılı dolacak olan ve 16 yıl kullanacağım aracı ısrarla golf manuel/tdi/high aldım (başka golf imkansız dı )

1 yıl kullanacak olsam clio ya bile eyvalllah ederim ben (hayat kısa... 1 yıl daha da kısa??)
İlk söylediğiniz konuya ehemmiyet göstermeye çabalıyorum. Fiyatları yükseltip duruyorlar ben yine de sizin söylediğiniz fiyatları teklif ediyorum.
1 yıl kullanacak olsam clio konusunda çok haklısınız aslında ama golf hayalimdeki heves ettiğim bir araç içimde bir ukte o yüzden çok istiyorum dibine kadar yaşamak istiyorum allah nasip ederse 1 yıl sonra daha farklı bir araca geçeceğim.

Geri