Golf 7.5 2018 130 bin km alınır mı ?

Kendim de yakın zamanda araç güncellediğim için, 1.4 bandına kadar çıkacaksanız 150hp (110kw) motor seçeneğini tercih etmenizi öneririm. Keza ben alırken de 125hp cam tavanlı modeller varken; 150hp cam tavansız highline tercih ettim.

edit: 8 ay önce, boyasız, değişensiz, 86k kmde aracı 1.2'e almıştım. araç baktığım dönemde boyalı cam tavanlı ve 100.000 üstü 125hp araçlara bu paraları istiyorlardı.

Kendim de yakın zamanda araç güncellediğim için, 1.4 bandına kadar çıkacaksanız 150hp (110kw) motor seçeneğini tercih etmenizi öneririm. Keza ben alırken de 125hp cam tavanlı modeller varken; 150hp cam tavansız highline tercih ettim.

edit: 8 ay önce, boyasız, değişensiz, 86k kmde aracı 1.2'e almıştım. araç baktığım dönemde boyalı cam tavanlı ve 100.000 üstü 125hp araçlara bu paraları istiyorlardı.
Orda da yüksek km bulunuyor sanırım

Orda da yüksek km bulunuyor sanırım
Yapacağınız ticareti asla bozmak istemem. Sadece yaşadığınız çekinceleri çok iyi anlıyorum ancak o km deki ve bakım masrafı olan araca 1milyon400 bin tl vermek bence hata.

Eğer sorunsuz bineyim derseniz 93 bin kmdeki Seat Leon 1.5 Eco TSI DSG FR paket aracım satılık. Boya değişen yok. Şanzıman çok iyi durumda. Tüm bakımları yapılı. Mail adresinizi iletebilirseniz telefon numaramı paylaşabilirim.

Yapacağınız ticareti asla bozmak istemem. Sadece yaşadığınız çekinceleri çok iyi anlıyorum ancak o km deki ve bakım masrafı olan araca 1milyon400 bin tl vermek bence hata.

Eğer sorunsuz bineyim derseniz 93 bin kmdeki Seat Leon 1.5 Eco TSI DSG FR paket aracım satılık. Boya değişen yok. Şanzıman çok iyi durumda. Tüm bakımları yapılı. Mail adresinizi iletebilirseniz telefon numaramı paylaşabilirim.
Leon düşünmüyorum ama yinede atabilir misiniz zahmet olmayacaksa vanguardmans@gmail.com

Ben çok geç kaldım daha 4-5 ay önce bile fiyatlar böyle değildi anlam veremiyorum gerçekten..

@UBC53 1350 civarı verip 2018 1.4 tsi manuel de alınmaz değil mi manuel diyince millet o kadar para veriyorsun manuel mi bakışı atıyor :/

@UBC53 1350 civarı verip 2018 1.4 tsi manuel de alınmaz değil mi manuel diyince millet o kadar para veriyorsun manuel mi bakışı atıyor :/
hocam 2015 dsg sahibi olarak söylüyorum. keşke manuel alsaydım diye bazen geceleri uykum kaçıyor öyle söyliyim sana.

ama 850 bin tl üstü golf 7 alıcaksanız kesinlikle otomatik olmalı. yarın öbür gün satarken otomatiklere göre daha zor satarsınız. heleki 1300-1400 bandına manuel şanzımanlı bir araba almak mantıklı değil.

Ben 1.2m üzerinde olmaması gerektiğini düşünüyorum tabi ki benim düşünceme göre fiyat belirlenmiyor ama keşke belirlense :)

1milyon 400 bin bence çok fazla araç 7 yaşında unutmamak lazim

Bir araç daha var 1.5 tsi 150 bg 2019 model cam tavanlı higline - 82 bin km de 1440 civari fiyat istiyor lakin;
-Sağ sol marşbiyel boyalı
- Sağ ön çamurluk boyalı
-Sol arka kapı ve sol arka çamurluk lokal boyalı
Tramer: 55.000 TL 1 ay önce sağ ön çamurluk ezilmiş biraz sağ dikiz aynasını kırmıslar dikiz aynası değişiminden 55 bin tl tramer var diyor videosunu atmış

Bu araç için düşünceniz nedir ilk bahsettiğimle bunu kıyaslarsak. @UBC53 @BestOnur @narinhuseyin @GolFB

İlginizden ötürü şimdiden çok teşekkür ederim.

Bir araç daha var 1.5 tsi 150 bg 2019 model cam tavanlı higline - 82 bin km de 1440 civari fiyat istiyor lakin;
- Sağ ön çamurluk boyalı
Tramer: 55.000 TL 1 ay önce sağ ön çamurluk ezilmiş biraz sağ dikiz aynasını kırmıslar dikiz aynası değişiminden 55 bin tl tramer var diyor videosunu atmış

Bu araç için düşünceniz nedir ilk bahsettiğimle bunu kıyaslarsak. @UBC53 @BestOnur @narinhuseyin @GolFB

Hocam bu fiyatlar 2 eski kasa araç için çok fazla değil mi? Araç çok güzel beğeniyoruz ancak neredeyse sıfır parasına yaklaşmışlar. Nereden baksak 6-7 yaşında araçlar ve üstüne makyaj ile birlikte 2 kasa çıkmış.

Hocam bende bu seviyelerde güncel kasa yada a3 bakmanızı öneriyorum mk7yi ne kadar beğeniyor olsakta mantığın bittiği yerler buralar 200-300 bin lira daha aşağı olması gerekiyor benim mantığıma göre. Ama illa diyorsanız ki mantıklı olması benim için önemli değil bu fiyatlar da bu kasayı satın alacağım o zaman marşbiyel çamurluk falan bu boyalara takılmaya gerek yok her zaman herkesin ezeceği vuracağı yerler ama her parçayı kendi içinde değerlendirip gerçekten önemli bir şey yoksa önemsenecek yerler değil

- Sağ ön çamurluk boyalı

Sanırım Hıghlıne istiyorsunuz evet güzel araçtır ama bence şuan parasının arabası değil dediğim gibi ben olsam o paraya kıyıp Golf 7 alacaksam 2020 model düşük km hatasız cam tavanlı ki ben cam tavansız olmasını tercih ederim Comfortline bakardım. O kadar para verdikten sonra hangi marka olursa olsun hatasız araba bakardım bu benim şahsi düşüncem.

Geri