Araç tavsiye (Golf7)

Jamiryo1

Yeni Üye
İsim
Hakan
Araç
Golf 7
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bir sorum olacak sizlere. Bir akrabamızın 2015 comfortline 1.2 dsg aracı var sıfır almıştı kendisi 30 bin km de kazası değişeni yok son olarak bana 930 bine bırakıyor ne dersiniz uygunmudur. Dsg sorunlu deniyor biraz kullanılmamış araç masraf çıkarır diyenlerde var kafam karışık

Son düzenleme:

km yapmamış neredeyse ne masraf çıkarabilir ki triger değişse ki değişmez max 15000 tl. en fazla lastik alırsınız

Hocam hiç km yapmamış araç 10 yasinda ve 30bin km de
Bu yaşta bu km araç bulmak çok zor ve triger harici bir masrafın çıkacağını sanmıyorum triger degisimide yasindan dolayı olabilir
Aracı beğendiysen fiyatı da sana uygunsa al derim

Km ye göre fiyatı harika 2015 6. ay sonrası üretim ise gen2 dsg ile gelir. daha sorunsuzdur. yine de vites geçişlerine bakın

araç kafana yattıysa kaçırma fiyat güzel

Hocam hiç km yapmamış araç 10 yasinda ve 30bin km de
Bu yaşta bu km araç bulmak çok zor ve triger harici bir masrafın çıkacağını sanmıyorum triger degisimide yasindan dolayı olabilir
Aracı beğendiysen fiyatı da sana uygunsa al derim
Triger daha gider demiş usta ama yaştan değişmek lazım diye biliyorum

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bir sorum olacak sizlere. Bir akrabamızın 2015 comfortline 1.2 dsg aracı var sıfır almıştı kendisi 30 bin km de kazası değişeni yok son olarak bana 930 bine bırakıyor ne dersiniz uygunmudur. Dsg sorunlu deniyor biraz kullanılmamış araç masraf çıkarır diyenlerde var kafam karışık
Fiyatı güzel exper ve km sorgulama yapılıp alınabilir

6. Ay sonrası üretim olduğunu nerden anlayabilirim

Ruhsatta yazan ilk muayene tarihinden gün ay yıl olarak 3 yıl geriye giderseniz aracın fabrikadaki üretim tarihini öğrenmiş olursunuz. Misal ruhsatta yazan ilk muayene tarihi 01.07.2018 ise aracın fabrika üretim tarihi 01.07.2015 tir.

30 bin km de triger niye degisir ki ?

10 yıllık oldugu icin mi ?

Değistirirseniz

aractan çıkan triger kayış + setini bana verin.

Sıfır niyetine letgo da satarım ben.

Geri